Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kusura bakmasında kimse ısrarla şurda Tekke'yi gündeme sokmaya çalışmasın.

O tren geçti ve gitti..

Dün alınmalı diyenler dahi bugün kesinlikle istemiyor..

Homojen kadromuza teşbihte hata olmaz "virüs" sokmanın manası yok..

Yeni bir forvet ile yolumuza devam edeceğiz inşallah..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bu arada Biglia ne durumda Belki Şenol Hoca Colman ve Sulçuk'un yanına bir oyuncu düşünebilir...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Biglia ne durumda Belki Şenol Hoca Colman ve Sulçuk'un yanına bir oyuncu düşünebilir...
        Bence düşünüyordur zaten..

Ancak Biglia tarzı değil. Ceyhun'un daha atletik olanı diyebiliriz..

Şahsen çok iyi olurdu.
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Biglia ne durumda Belki Şenol Hoca Colman ve Sulçuk'un yanına bir oyuncu düşünebilir...
          büyük ihtimalle liverpool'a gidecek öle bi haber okumuştum javonovic ile takas edilecek
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Uyum açısından en iyi isim öncedende söylediğimiz gibi Devic gerek Jaja'nın takımda olması ve birlikte iyi bir ikili olmaları sonuca gitmek açısından en garanti yöntem olarak görünüyor...Forumda ismi geçenlerden elbette daha yetenekli isimler var ancak hiçbiri Devic kadar garanti durmuyor...Pivot santrafor falan diyoruzda bence çokta önemli değil pas alışverişine adapte olabilecek,seri oynayıp,düşünebilen ve bitiriciliği iyi olan bir isimde işimizi görecektir ki Devic bu tabire uyuyor...Son olarak Fatih meselesine gelirsek harbiden sıkılmadınız mı ?

Yorum

• Yazmayayım dedim sabrettim ama valla bizim taraftar Fatih mezara gitse (Allah korusun) ruh çağırma seansı filan düzenleyip adamı transfer etmeye çalışırlar o derece yani.

Yahu kardeşim anlamıyor musunuz Fatih'in topçuluğuna kim laf edebilir ki yaşı olmuş 33. Bu adam ne kadar eleştirseniz de Şenol Güneş'i bu takımın başına getiren Jajayı transfer edebilen yönetime, Ünal Karaman'a onun şahsında Teknik Direktörümüz ,bu takımın asıl efsanesi Şenol Güneş'e ki Fatih Tekke onun yanında Okyanusta damladır- sallayabilmiş bir adam, gidip bjke gibi 3 İstanbul eziğinden bir tanesine Trabzonspor felefesinin karşı durduğu, yıllardır kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği savaştığı Türk futbolunun anasını ağlatmış üçüz kardeşlerden birine imza atabilmiş birinden bahsediyoruz.

Yapmayın Allah aşkına Fatih transfer ettirdiğinizde Ünal hocanızı ezmiş olacağınızı düşünemiyormusunuz. Yedek kulubesinde oturduğunda fırsat bekleyen yerel medyanın bir kesiminin takımı kösteklemek için ne dolaplar çevirip ne haberler yapabileceğini düşünemiyor musunuz? Yeter yahu vallahi bıktım usandım bu Fatih muhabbetinden. Kraldan çok kralcı olmanın alemi yok.

Fatih'ide bu takımı da rahat bırakın.

Sıktınız artık!
              En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 30.11.2010, 20:32.

Yorum

• fatih tekke her zaman ihtiyacımız olan bir futbolcu kalitesi tartışılmaz ama taraftar bölünmüş durumda bu konuda.ancak şenol hocayla adam gibi oturup konuşursa,yedek olmayı sindirebilecekse, takımda agalık değil abilik yapacaksa,hepimizin özlemi olan şampiyonlugu takıma benimsetecek aşılayacaksa gelsin isterim ama bunun olabilitesi ne kadar mümkün soru işareti...

Yorum

• Fatih ''Hangisi benim kadar Trabzonspor'lu'' sözünü yönetim ve Ünal Karaman'a söylemişti değil mi????
                  Hala adanın geçmesi bile tuhaf..

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapmayın Allah aşkına Fatih transfer ettirdiğinizde Ünal hocanızı ezmiş olacağınızı düşünemiyormusunuz. Yedek kulubesinde oturduğunda fırsat bekleyen yerel medyanın bir kesiminin takımı kösteklemek için ne dolaplar çevirip ne haberler yapabileceğini düşünemiyor musunuz? Yeter yahu vallahi bıktım usandım bu Fatih muhabbetinden. Kraldan çok kralcı olmanın alemi yok.

Sıktınız artık!

işte buda önemli bir ayrıntı.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bir sol bek
                      Bir stoper
                      Bir orta saha
                      Bir sol orta saha
                      Bir forvet
                      şampiyonlar ligi için şart.

Lig bitti de Şl'yi düşünüyoruz.

Şu Devic'i alsak bari.
                      Més Que Un Club

Yorum

Yazmayayım dedim sabrettim ama valla bizim taraftar Fatih mezara gitse (Allah korusun) ruh çağırma seansı filan düzenleyip adamı transfer etmeye çalışırlar o derece yani.

Yahu kardeşim anlamıyor musunuz Fatih'in topçuluğuna kim laf edebilir ki yaşı olmuş 33. Bu adam ne kadar eleştirseniz de Şenol Güneş'i bu takımın başına getiren Jajayı transfer edebilen yönetime, Ünal Karaman'a onun şahsında Teknik Direktörümüz ,bu takımın asıl efsanesi Şenol Güneş'e ki Fatih Tekke onun yanında Okyanusta damladır- sallayabilmiş bir adam, gidip bjke gibi 3 İstanbul eziğinden bir tanesine Trabzonspor felefesinin karşı durduğu, yıllardır kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği savaştığı Türk futbolunun anasını ağlatmış üçüz kardeşlerden birine imza atabilmiş birinden bahsediyoruz.

Sıktınız artık!
                        Fazla söze gerek yok şu cümleler her şeyi anlatıyor

Yorum

• Marko Devic ve ibrahim akin bu is bu kadar

Yorum

• Marko Devic ismi aklıma yattı.

Birde sola Yekta'yı alabilirsek çok iyi olur.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marko Devic ve ibrahim akin bu is bu kadar
                              + Solbek

Yorum

+ Solbek
                                sol beke sene sonunda kökden iy birini allaim cale idare ediyor artik ama devic ve i akin hadi birde yekta kremali pasta gibi muhtesem olur :9

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X