Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam tamam düzelttim. Üzülme sen...
    Hemde büyük harflerle yazdım...
    baslamisken messi yide transfer etsegik
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Farabi @

Abi Kahlenberg gelse nasıl olur sizce ?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baslamisken messi yide transfer etsegik
        Bizim oyun yapımıza uymaz.
        Dengeleri bozamayız.
        Üstelik fiziği de zayıf...
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Dengeleri bozamayız.

geldide oyun yapısına uymaması kaldı...
          alanzinhonun fiziği nasıl daha da zayıf...
          güldürmeyin adamı ya

Yorum

• TRABZONSPOR SONER'İ İSTEDİ

Trabzonspor'un Soner için başkent ekibine resmi teklifte bulunduğu, ancak kırmızı-siyahlı kulübün bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Genç futbolcu, özellikle Alman teknik adam Thomas Doll'ün ayrılmasının ardından Ralf Zumdick yönetimindeki yeni teknik heyetle birlikte, daha çok forma giymeye başladı ve Sivasspor'a serbest vuruştan attığı golle spor kamuoyunun dikkatini çekti. Soner'i transfer etmek için Fenerbahçe'nin de menajerler aracılığıyla devreye girdiği bildirildi.

sporx

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRABZONSPOR SONER'İ İSTEDİ

Trabzonspor'un Soner için başkent ekibine resmi teklifte bulunduğu, ancak kırmızı-siyahlı kulübün bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Genç futbolcu, özellikle Alman teknik adam Thomas Doll'ün ayrılmasının ardından Ralf Zumdick yönetimindeki yeni teknik heyetle birlikte, daha çok forma giymeye başladı ve Sivasspor'a serbest vuruştan attığı golle spor kamuoyunun dikkatini çekti. Soner'i transfer etmek için Fenerbahçe'nin de menajerler aracılığıyla devreye girdiği bildirildi.

sporx
              Soner Aydoğdu'nun bize gelmesini ben çok isterim şahsen
              Sol ayağını müthiş kullanıyor
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Dengeleri bozamayız.
                Kısa denir anlarım da Messi fiziği zayıf bir futbolcu ise güçlüsüne kim örnek verilebilir , şaştım kaldım doğrusu .

Messi , görüntüsünün aksine o limitlerde gezen fiziksel dayanıklılığı ve azmi olmasaydı herhalde şu an Alanzinho gibi Türkiye tarzı liglerde sürtüyordu .

Kimse Messi üzerinden Alanzinho'ya paye çıkarmadan söyleyeyim dedim .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kısa denir anlarım da Messi fiziği zayıf bir futbolcu ise güçlüsüne kim örnek verilebilir , şaştım kaldım doğrusu .

Messi , görüntüsünün aksine o limitlerde gezen fiziksel dayanıklılığı ve azmi olmasaydı herhalde şu an Alanzinho gibi Türkiye tarzı liglerde sürtüyordu .

katılıyorum...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim ofli ali de topu 5 metre ileri atib besinden kosmaya son verse o hizinlan o tekniginlen her adimindada topu sürse messinin takim arkadasi olurdu o fiziginlen hemde
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kahlenberg
                      hayırlı uğurlu olsun.

İlk defa bir transfer dönemi bu kadar hızlı oldu.

Bu yıl şampiyonluk beni kesmez gelecek yılda şampiyon olmalıyız.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahlenberg
                        hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak ne ?
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kahlenberg mi geldi ?
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

Kahlenberg
                            hayırlı uğurlu olsun.

iyide kim diyor transferin bittigini? Bosuna ümitlenmeyin idaa ediyorum henüz görüsme dair olmamistir

Yorum

Kahlenberg
                              hayırlı uğurlu olsun.

kaynak gösterebilirmisin...

Yorum

• O boyda olupda fizigini kullanabilen iki futbolcu bilirim teki Messi digeri degerini bilemedigimiz

YILDIRAY BASTÜRK
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X