Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar wikipedia da thomas kahlenbergin bulunduğu klup trabzonspor olarak gözüküyo... bakmak isteyenler için http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Kahlenberg

Hayırlı olsun...
    Değiştirmek kolay onu. Herkes yapabilir. Biraz önce mesela Çorum Çimentospor olarak değiştirdim ben onu..
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• mt:kahlenberg trabzonsporda... güvenmiyorum ama yazmışlar
      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi
        Bu Meltem TV okullari mi var??
        evet eskiden meltem kolejiydi sonra kapatıldı başarılı koleji oldu.

Yorum

• taraftarlarımız teofilodan sonra paranoyak olmuşlar bunda tabiki basınında etkisi var sanki 3üde gelmeyecek gibi bi hava esiyordu. Jaja da gelecek inşallah. bide selçukta 5 sene imzaladımı ozaman istanbul basınının tüm ümitleri suya düşecek Trabzon karuşmayacak

Yorum

• keşke doğru olsaydı.kahlenberg tam ihtiyacımız olan topçu
            En son Arda Yavuz tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:33.
            BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
            Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selcuk benim icin egemen gibi serkan gibi umut gibi bu takimin dinamosu, yani giderse cok buyuk kayip olur ama ihtimal vermiyorumgidecegine. Tek beni tedirgin eden henuz daha imza atmis olmamasi. Yonetim bu konuda sinifta klamistir benim icin, egemen ve selcuk coktan imza atmaliydilar..
              İmza atar ya da atmaz , ben orasında değilim . Tüm insiyatif Selçuk'un elinde . Bu futbolcu isterse kalbi Trabzonspor aşkı ile dolu olsun farketmez , masaya oturduğunda kulübün pozisyonu hafif kalmamalı .

Selçuk 1 yıllık kontrat istiyor . Trabzonspor'u 26 yılın ardından şampiyon yapan kadronun unutulmayacak ismi olacak ki bu dünyanın her yerinde çok önemli bir referanstır . 1 yıl şampiyonlar liginde ve gidişata göre belki avrupa ligi üst turlarında vitrine çıkıp , bonservisi olmayan bir futbolcu olarak Avrupanın kalbür üstü bir takımlarına rahatça transfer olmayı planlıyor olabilir .

Yönetimin arzu ettiği ise 2 yıl ancak , günümüzde iki yıllık kontratın kulübü güvence altına alan hiç bir özelliği kalmadı . 1 yıl sonra yeniden zam ya da kontrat krizi .

Selçuk'un kontratının bitmesine 5 ay kaldı ve hukuki olarak istediği kulüple masaya oturur . Trabzonspor Selçuk ile masaya otururken bilecek ki anlaşamazsak Selçuk Trabzonspor'un önerdiği ücretin daha fazlasına İstanbul'un yolunu tutacaktır .

Yorum

• çorum çimentospor mu bıraksaydın kalsaydı yaa... güzel gözüküyodu ts orda
                BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Benim mesajlarımı silen arkadaş, "1967-06" isimli arkadaşın mesajlarını da silermisin...
                  En son tonyali_yildiz tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:34.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Klose trabzona niye gelsin? Bana bir kisi tek bir sebep söyleyebilirmi?
                    Kahraman Olmak İçin Gelebilir
                    http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

çorum çimentospor mu bıraksaydın kalsaydı yaa... güzel gözüküyodu ts orda
                      Sende bize transfer et. Paraylamı kardeşim?
                      İstediğin adamı al. Beleş..

Yorum

• Selcuğun en az 5 milyon euroluk piyasası var.
                        İstanbul takımlarından birisi Selcuğun eline 2 milyon euro imzalama bedeli tutuşturup ve yıllık 2-2.5 milyon euroya kolayca alabilir. Hatta daha az maliyetle de alabilir.
                        Tabii bunu yapmak kolay değil. Fb ve Gs yapmaz. Çünkü başkanları Sadri Şener'in arkadaşı. Beşiktaş'ta yapmaz gibi duruyor çünkü ellerinde ernst gibi adam var.
                        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:36.

Yorum

• İlk olarak AnlAy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kahraman Olmak İçin Gelebilir
                          Kendisi gelmiş geçmiş en büyük dünya kupası finalleri golcüsü . Futbolda daha büyük bir kahramanlık olduğunu sanmıyorum .

Ayrıca , Pawel'i artık içselleştirin derim . Klose'yi arayan Brozek'e baksın. (imza:Özkan Sümer )

Ne de olsa ikisi de aynı memleketten .

Yorum

• klose gelse ne olacak
                            son 2-3 yilda bi ise yaramamis
                            bu adam bayerne geldi geleli tek ilk sezonu top oynadi ondan beri sadece milli takimda oynar anca
                            bize öyle transfer yakismaz gitsin ist. takimlari alsin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

çorum çimentospor mu bıraksaydın kalsaydı yaa... güzel gözüküyodu ts orda
                              Tamam tamam düzelttim. Üzülme sen...
                              Hemde büyük harflerle yazdım...

Yorum

• Gelişmeler ne yönde arkadaşlar ? Birisi bilgilendirebilir mi.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X