İlk olarak tsgol tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
keşke doğru olsaydı.kahlenberg tam ihtiyacımız olan topçuEn son Arda Yavuz tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:33.Arda Yavuz / YTÜ
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcuk benim icin egemen gibi serkan gibi umut gibi bu takimin dinamosu, yani giderse cok buyuk kayip olur ama ihtimal vermiyorumgidecegine. Tek beni tedirgin eden henuz daha imza atmis olmamasi. Yonetim bu konuda sinifta klamistir benim icin, egemen ve selcuk coktan imza atmaliydilar..
Selçuk 1 yıllık kontrat istiyor . Trabzonspor'u 26 yılın ardından şampiyon yapan kadronun unutulmayacak ismi olacak ki bu dünyanın her yerinde çok önemli bir referanstır . 1 yıl şampiyonlar liginde ve gidişata göre belki avrupa ligi üst turlarında vitrine çıkıp , bonservisi olmayan bir futbolcu olarak Avrupanın kalbür üstü bir takımlarına rahatça transfer olmayı planlıyor olabilir .
Yönetimin arzu ettiği ise 2 yıl ancak , günümüzde iki yıllık kontratın kulübü güvence altına alan hiç bir özelliği kalmadı . 1 yıl sonra yeniden zam ya da kontrat krizi .
Selçuk'un kontratının bitmesine 5 ay kaldı ve hukuki olarak istediği kulüple masaya oturur . Trabzonspor Selçuk ile masaya otururken bilecek ki anlaşamazsak Selçuk Trabzonspor'un önerdiği ücretin daha fazlasına İstanbul'un yolunu tutacaktır .
Yorum
-
Benim mesajlarımı silen arkadaş, "1967-06" isimli arkadaşın mesajlarını da silermisin...En son tonyali_yildiz tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:34.
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose trabzona niye gelsin? Bana bir kisi tek bir sebep söyleyebilirmi?
Yorum
-
İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçorum çimentospor mu bıraksaydın kalsaydı yaa... güzel gözüküyodu ts orda
İstediğin adamı al. Beleş..HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Selcuğun en az 5 milyon euroluk piyasası var.
İstanbul takımlarından birisi Selcuğun eline 2 milyon euro imzalama bedeli tutuşturup ve yıllık 2-2.5 milyon euroya kolayca alabilir. Hatta daha az maliyetle de alabilir.
Tabii bunu yapmak kolay değil. Fb ve Gs yapmaz. Çünkü başkanları Sadri Şener'in arkadaşı. Beşiktaş'ta yapmaz gibi duruyor çünkü ellerinde ernst gibi adam var.En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 20:36.
Yorum
-
İlk olarak AnlAy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahraman Olmak İçin Gelebilir
Ayrıca , Pawel'i artık içselleştirin derim . Klose'yi arayan Brozek'e baksın. (imza:Özkan Sümer)
Ne de olsa ikisi de aynı memleketten .
Yorum
-
klose gelse ne olacak
son 2-3 yilda bi ise yaramamis
bu adam bayerne geldi geleli tek ilk sezonu top oynadi ondan beri sadece milli takimda oynar anca
bize öyle transfer yakismaz gitsin ist. takimlari alsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçorum çimentospor mu bıraksaydın kalsaydı yaa... güzel gözüküyodu ts orda
Hemde büyük harflerle yazdım...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Gelişmeler ne yönde arkadaşlar ? Birisi bilgilendirebilir mi.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum