Medya Trabzon'da haber var Kahlenberg Trabzonda diye altında maliyeti, yıllık ne kadar ödeneceği vs. var.. Ama en altında KAYNAK FOTOMAÇ yazıyor..Bunu görünce yıkıldım
Kısa denir anlarım da Messi fiziği zayıf bir futbolcu ise güçlüsüne kim örnek verilebilir , şaştım kaldım doğrusu .
Messi , görüntüsünün aksine o limitlerde gezen fiziksel dayanıklılığı ve azmi olmasaydı herhalde şu an Alanzinho gibi Türkiye tarzı liglerde sürtüyordu .
Kimse Messi üzerinden Alanzinho'ya paye çıkarmadan söyleyeyim dedim .
Allah'ta sizi güldürsün emi...ççç
Yahu Messi'ye hayır diyebilecek yada bir noksanını görebilecek adamı bırakın dünyada, samanyolu galaksisinde bile bulamazsınız.
Haa daha ilerilerde varmıdır, Allah bilir...:meşale1:
O boyda olupda fizigini kullanabilen iki futbolcu bilirim teki Messi digeri degerini bilemedigimiz
YILDIRAY BASTÜRK
Gökdeniz de buna örnek olabilir. Kısa boyuna rağmen, müthiç güçlü ve ayakta kalabilen bir oyuncu.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Allah'ta sizi güldürsün emi...ççç
Yahu Messi'ye hayır diyebilecek yada bir noksanını görebilecek adamı bırakın dünyada, samanyolu galaksisinde bile bulamazsınız.
Haa daha ilerilerde varmıdır, Allah bilir...:meşale1:
noksani var abi saclari ferdi tayfur gibi onun disinda bir noksani kurusu yok
Kahlenberg işi galiba oldu, ateş olmayan yerden duman çıkmaz yabancı sayımız mevcut kadroda 9'a çıktı. İnş. ikinci yarıya ilk yarıdaki gibi takım havasında başlarız, 8taş gibi takım hürriyetinden kopmayız. Hayırlı uğurlu olur inş.
Hani Nevzat Şakar Kahlenberg gündemimizde yok demişt.
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Jaja'nın durumundan mütevellit böyle bir durum oluşturulmuş olabilir.
Yani Jaja yerine Klose
Çok mu koplocuyum acaba ?
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum