Mehmet Cakir Mackaliysa ozaman transfere sevinirim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_____________________Onur_______________________
Serkan_____Glowacki___________Egemen_________Piort
______________Selçuk_______Colman_______________
_____________________Kalhanberg_________________
Burak_______________JaJa____________________Engin
_________________Umut(pawel)____________________
Yedekler :
Yattara
Alanzinho
Cale
Tolga
Giray
Ceyhun
sanırım kimseyi kesmeye kıyamadın...
bence alanzinho kahlenberg takasında kullanılacak ve jaja yı hoca yedek bırakacak...
------------onur-------------
serkan---glo----egemen---p.brozek
---selcuk---kahlenberg--colman----
----burak----umut/p.brozek----mehmet cakır
yedekler:
tolga
ceyhun
engin
cale
giray
jaja
pbrozek/umut
en azından bir süre böyle olur...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 Kişi Oldu33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 Kişi OlduBende diyorum yedek alternatifimiz olcak diye transfer yaptık yedeğe adam yazamıyorum
FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.Onur
2.Serkan
3.Cale
4.Egemen
5.Glowacki
6.Giray
7.Mustafa
8.Ferhat
9.Tayfun
10.Barış
11.Ceyhun
12.Sezer
13.Zafer
14.Piotr
15.Selçuk
16.Colman
17.Kahlenberg
18.Burak
19.Engin
20.Yattara
21.Alanzinho
22.Umut
23.Pawel
24.Mehmet
25.Tolga
26.Bora
27.Hasan Ahmet
28.Gabriç
29.Teofilo
30.Murat Tosun
Vay arkadaş...
Hatta biraz zorlasak Alanzinho'yu da buna ekleyebiliriz.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet çakır türk futbolunda hakettiği ilgiyi göremeyen bir yetenektir..yetenektir diyorum çünkü hakkaten bir yetenektir..gençlerden ankaraya transfer haberini duyunca o gün kendime gelememiştim,bana göre buraktan da bir üst kademe bir yetenektir,onun için kimse burun kıvırmasın çok güzel bir alternatif oldu..
papynin sözleşme feshi de yeni transferin habercisidir,şu dklarda bile transfer açıklanabilir..Not Important..
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDersler sağlam abi .
Artık çalışıyorum , ödül olarak bordomavi.net'e giriyorum .
Yorum
-
kadirga tv'de bir adam galiba halil sanli kahlenberg transferini anlatiyor.Wolfsburg'a 15-20 gun once teklif yapilmis 1.250 bin euro bonservisiyle ya da 250-300 bin euro kiralama bedeli,kulubu kabul etmis ama oyuncuya da teklifinizi yapin ona gore bu isi sonlandiralim demisler.Ama sonra 10 gundur frene basilmis.Yarin ki toplantida karar verilecekmis.Senol Hoca onceden diyormus ki ben bu adami cok istiyorum,simdi de diyormus ki ya 2 tane yabanciyi tribune yollamam gerekecek ben tribunde yabanci oyuncu istemiyorum diyormus.Ayrica bu adam kahlenberg'i cok ovuyor,ama mehmet cakir transferine itiraz ediyor.En son wien_ts tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 23:41.
Yorum
-
Fazla transfer yaptık diyen arkadaşlar, ilk yarıda kadro genişliği oalrak 14 kişiyle oynadığımızı unuttular heralde. Sadece skor değiştirecek adam olarak yattara ve alanzinyo vardı. Şimdi tüm mevkilerin yedekleride , asları gibi kaliteli olabilecek şekilde kadro genişliği yapıldı.Artık yattara , alanzinho girer değil acaba hangisi girer diye konuşacağız ki, 2. yarı en büyük artımız bu olacak.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
bu arada Cafer1978 Abi
Jaja ya ben de çok kızdım ama gelmeyeceğine dair en ufak bir kaygım yok...Profesyonel davranmadı, cezayı haketti ama gelecek...Hatta bence yarın en geç çarşamba kampta olur...Sen Jaja yı silme o kadar kolay...Türkiye de muadili olmayan, topu önüne alırken 2 kişiyi oyundan düşüren, futbol oynarken eğlenen, eğlendiren bir adam...Kampı başından beri kaçırmasaydı ikinci yarıda 7-8 gol 7-8 asist yapardı, şimdi bu sayıları yine zorlayacaktır..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum