Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konyaspor kampındaymış ya Can Karyağı
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Simdi Konyasporlularla konusuyor ama Trabzonsporuda konusacak azsonra cunku spiker cana baglanirken boyle bir imada bulundu.. bekliyelim.
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• yalnız Futbol Gündeminin açılışında spiker Trabzonspor da yeni bir ikizler dönemi mi başlıyor dedi...Sanırım transferlerimiz Brozekler...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Yalnız Piotr Brozek sadece sol bekte oynayan bir oyuncu değil. Zaten kariyerine bakarsanız her yıl 2-3 gol atan bir oyuncu.

Kanat boyunca oynayabilen bir oyuncu. Hatta 4-3-3'ün sol forvetinde bile oynayabilen bir oyuncuymuş. Yine de çok ihtiyaç yoktu sanki ona.

Pawel Brozek de Umut Bulut'un Polonyalı hali gibi geldi bana. Koşmayı seven, mücadeleci, defans arkasına sarkan ve biraz da gol kaçıran bir oyuncu.

Resmi haberi bir görmek isterim tabi.

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cm 2000 de pawel brozek gelecegin yildizi " wonderkid" ti
            wonderkid olayı başka,o tahmini birşey,adamlar gerçekten olabilir de olmayabilir de,adamlar 28 yaşına gelmiş,şu anki değerleri bence gerçeğe yakındır..nasıl anlatayım,bu durumda gelecekle ilgili bir tahmin yok,gelişim gösterme ihtimalleri yok,yani standar futbolcu değerlendirmesi..

Yorum

• Takmayın kafaya geç kalmaları falan.
              Dua edelim şu hazırlık maçları veya kamp sırasında ciddi bir sakatlık olmasın.
              Yoksa mazallah duman oluruz...
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cm 2000 de pawel brozek gelecegin yildizi " wonderkid" ti
                10 sene geçmiş üstünden, bana pek mucize çocuk gibi gelmedi. Yine de alınırsa, saygı duyup desteklemekten başkası yakışmaz.
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Sence 2'nde gelirlermi , bence 2'ndede gelmezler
                  Yattara haric digerleri gelirdi bence..Ya bu adamlar Cezayi goz onune aliyorlar kac ay oncesinden..Arjantin brezilya ucak yolculugu cok cileli,3 gunlune degmez..Yani yalan yok aynisni yapardim..
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Bu bir saat içinde resmi açıklama gelecek gibi..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• neredeyse bedavaya alabileceğimiz devic i niye düşünmüyorlarda brozek lerle uğraşıyorlar ? çok mu kaliteli oyuncular bunlar ?

bu arada sol bek olan piotr brozek in sezon sonu sözleşmesi bitiyor galiba ve bu sezon oyuna genelde sonradan girmiş, formsuz veya sakat bir adamı alıp getirmesinler bide onla uğraşmayalım şimdi ? cale son zamanlarda iyi form tutmuştu gayet başarılı maçlar çıkardı istikrar sorunu yok... ne olduğu belirsiz bir adamı alıp zaten aksamakta olan sol kanadı iyice kırmayalım !!!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• http://www.yayinonline.com/asx/radyo...sp?rd=ligradyo burdan dinleyebilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yalnız Futbol Gündeminin açılışında spiker Trabzonspor da yeni bir ikizler dönemi mi başlıyor dedi...Sanırım transferlerimiz Brozekler...
                          Ne oldu meşhur,bomba dedikleri bunlar mıydı?...Şampiyonlar ligi için yeterliler mi?..Hani Grafite yalanları dönüyordu burda...gene yazı tura attık..Jaja'da tuttu bunlar da tutar mı zaman gösterecek ama sanmıyorum
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• - Cleo bence daha uygundu bize , yine ucuz etin yahnisi olmaz inşallah...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam biz olaya böyle bakıyoruz biraz. Yani duygusal. Ama asıl profesyonel olan oyuncular. Adam diyor ki ben hata yaptım, buyur kes cezamı ödeyeyim, önemli değil. Sende Hocanın sözünün çiğnenmesinin karşılığı olarak biçtiğin değeri bu oyunculara bildirirsin paşa paşa öderler.

Bu kadar büyütmenin anlamı ne ?

Adamın erken gitmesi birşey değiştirmiyor ki ? Yılbaşı aynı gün Adam bu özel günde memleketinde olmak istiyor. Bende rahatsızım, böyl olmasını bende kimse gibi istemem ama, sanki hiç sorunumuz yokmuş gibi, İstanbul dalkavuklarına aldanıp, kendi sitemizde yoktan gündem yaratıyoruz. Ben buna kızıyorum.

Bırakın arkadaş, gönderen elbet geldiğinde de cezasını kesmesini bilir.

Artık şu suni gündem yaratma çabamızı bir kenara bırakalım.

Bu sadece bizde olmauyor, ama İstanbul Basını sadece bize " Trabzonsporda Kriz" diye başlık açıyor...
                              Üstadım, etraflıca değerlendirmek gerekirse öncelikle şu tespitler dikkatimi çekiyor:

1: Sadri Şener'in basını kastederek bizim üzerimize gelineceğini öngörmesi,

2: Şenol Hoca'nın bir Satranç Ustası gibi oyunun sonunu görebilmesi,

3: Yukarıda "geçmiş dönemlerdeki gibi yönetimin transfer konusundaki beceriksizliği ve bunun bizim 'kronik' sorunumuz olduğundan" dem vurulmuş bir yorum üzerine de söylediğim gibi asıl "kronik" sorunumuzun taraftarlarımızın sabırsızlığı olduğu.

Bütün bunları alt alta topladığımızda şunu söyleyebilirim;

Hani ilk yarı sonu değerlendirmesinde yorumcuların hemfikir olduğu bir görüş vardı; "Trabzonspor kendi ayağına çelme takmazsa....." diye başlayan..

İşte bilhassa bugün itibariyle, şu yukarıda yazılan yorumların birçoğunun, rakiplerimizin transfer furyasının psikolojik ezikliğini hissederek yapıldığını ve aynı sizin de üzerinde durduğunuz gibi önce sanal bir gündem yaratıp sonra bir de buna inanıp kendi kendimize çelme takmaya uğraştığımızı, bunun da sanal bir sorun halinden çıkıp gerçekliğe doğru yol aldığını seziyorum.

Bunlara ek olarak Kelebek Etkisi Teorisinin de hafife alınmaması gerektiğini düşünüyorum

ve yineleme ihtiyacı hissettim; Bunlar işin dedikodusu
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalnız Piotr Brozek sadece sol bekte oynayan bir oyuncu değil. Zaten kariyerine bakarsanız her yıl 2-3 gol atan bir oyuncu.

Kanat boyunca oynayabilen bir oyuncu. Hatta 4-3-3'ün sol forvetinde bile oynayabilen bir oyuncuymuş. Yine de çok ihtiyaç yoktu sanki ona.

Pawel Brozek de Umut Bulut'un Polonyalı hali gibi geldi bana. Koşmayı seven, mücadeleci, defans arkasına sarkan ve biraz da gol kaçıran bir oyuncu.

Resmi haberi bir görmek isterim tabi.
                                Pawelle umutun oyun stilinin alakası yok ben iki maçını izledim ikisindede rakip caza alanından çıkmayan bir oyuncu orda duvar görevi görüyor pasları felan iyidi izlediğim maçlarda işin özü yıldız felan değil ama kadromuzda olmayan pivot özelliklere sahip bir oyuncu.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X