Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben burda istediğim kadar birlik beraberlik mesajı vereyim, futbolcular o ayrımı, ayrıcalığı hissederse, takım bölünür...asalım keselim denmiyor, yaptırımı olsun, tekrarlanmasın deniyor...kampı 3 Ocak ta bşlat, sorun olmasın deniyor...3 Ocak ta başlatınca oyuncu 5 Ocakta gelir bu sefer denirse, zaten bu peşinen kabullenilmiş bir zaafiyet demektir...maaşını ödediğin personeline işe ne zaman başlayacağını söyleme hakkın var...asmak kesmek ne alaka, bunu nerden çıkardın?
    Her olumsuz hareketin elbette ceza olarak karşılığı vardır. Bu futbolcular da cezasını para cezası olarak ödeyecek. Bu durumun diğer futbolcularımızı pek etkileyeceğini sanmıyorum. Ha ceza kesmezlerse o zaman hep beraber durumu sorgulayalım. Ama Şenol Hocanın olduğu yerde ayrımcılık yoktur, bunu da unutmayalım.

Medyanın etkilemek istediği kesim bizleriz, onlar biliyor bu takımı futbolla devirmek kolay değil, ancak bizlerin homurdanmaları sonlarını getirir.

Yorum

• cale ile aynı yerde oynuyo bu ikizlerden teki birde o mevkide ferhat var

Yorum

• Ben Şenol Hoca'nın takımı yılbaşı tatilinden önce toplamak istemesindeki düşüncesini rakiplere gözdağı vermek ve psikolojik üstünlük kurmak olarak yorumluyorum.

"Aramızdaki puan farkına rağmen siz tatil yapıyorsunuz ama biz çalışıyoruz"
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• Brozekler'le henüz anlaşma yok
          30 Aralık 2010 / 11:04
          Şakar, Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

HABER61

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.
          Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Çok önemli bir sorumluluğumuz var. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Şu ismi alacağız demek istemiyorum. Veya şu kadar futbolcu alacağız da demeyeceğim" dedi.
          Şakar, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle her hangi bir anlaşma sağlanmadığını kaydederek, "Anlaştığımız yönünde yapılan yorumlar doğru değil. 3-4 bölgede görevlendirdiğimiz arkadaşlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar anlaştığımız bir isim yok" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sedat abi yeni Arçil-Şota geliyor boşver Cleo'yu ya.
            - Dursun bünyem bir golcü skandalı daha kaldırmaz benim , bulduğunu yapsında isterse İngiltere Kraliçesi gelsin fark yapmaz bana
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sizce Wisla Krakow mu yoksa Trabzonspor mu daha başarılı bir ekip ?

Yorum

• Birde Malecki vardı yahu Wislada değil mi?Tüm Wislayı toplayıp gelsinler Beleğe madem
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaten 2000 yilindaki oyundan bahsediyoruz, belkide cm 2003 du tam olarak hatirlamiyorum, futbolcu hakkinda yorum yapmadim oyun hakkinda konustum ben.
                  anladım ne demek istediğini de benim de demek istediğim wonderkid dedikleri oyuncular olmayabilir de..ama bilindik oyuncuların değerlendirmesi genelde gerçeğe yakın..mesela 2011 de umut,hız,güç,cesaret falan filan hep 16 üstü ama bitiricilik 13 dribling 11,teofilo ise güçsüz zayıf ama bitiricilik 16..örnek olsun diye verdim..

Yorum

• 2 sene önce devre arasındaki gibi bu sefer de Şampiyonluğu kaybetmeyelim de!...Bu taraftarın bi 96 travması daha kaldırabileceğini sanmıyorum..Ama o takım bu takımdan daha iyiydi..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Benim tek çekincem (forvet Brozek'ten) futbola olan heyecanını yitirmiş olması. Eğer 2. Gökhan Ünal vakası yaşamazsak, katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Tabi transferler gerçekten bittiyse..
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pivot santrafor ihtiyacımız olan mevki. Ben araştırdığım kadarıyla o özelliği görmedim Pawel'de. Ama bütün bir maçını da izlemedim. Yani dediğin gibi olabilir abi.
                        Her iki ayağınıda kullanabilen kafa vuruşları olan bir pivot dediğim gibi diğer isimlere bakıldığında yıldız değil ama ihtiyacımız olan bir santrafor bence yararlı olacak alırsak.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Brozekler'le henüz anlaşma yok
                          30 Aralık 2010 / 11:04
                          Şakar, Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.

HABER61

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek Polonya'nın Wisla Krakow takımında forma giyen ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle ilgili olarak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.
                          Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Çok önemli bir sorumluluğumuz var. Hedefimize ve kalitemize yakışır transferler yapacağız. Şu ismi alacağız demek istemiyorum. Veya şu kadar futbolcu alacağız da demeyeceğim" dedi.
                          Şakar, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle her hangi bir anlaşma sağlanmadığını kaydederek, "Anlaştığımız yönünde yapılan yorumlar doğru değil. 3-4 bölgede görevlendirdiğimiz arkadaşlar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar anlaştığımız bir isim yok" diye konuştu.

anladığım kadarıyla transferde öncelikli başka futbolcular var. olmazsa brozekler gelecek.
                          twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cale ile aynı yerde oynuyo bu ikizlerden teki birde o mevkide ferhat var
                            ne güzel iste o bölgeye de adam aramiyormuyduk..cale nin alternatifi olmasi acisindan..

bizimkiler belkide bir tasla bir kac kus vurma pesinde bu kardeslerin transferiyle
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sizce Wisla Krakow mu yoksa Trabzonspor mu daha başarılı bir ekip ?
                              Bence Wisla daha başarılı, büyüklük diye sorulsa Trabzonspor derdim...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ikinci devre istanbul derbilerinde çok kapalı oynayacağız gibime geldi

belki de cale önünde piotr ile

aynı mantıkla bi sağbek transferi de bekleyip serkanı öne almasını da beklerim Hocanın
                                şu Giray.ın boğazına sarılan kabadayı varken öyle oynadık ve sağ kanat tsunami gibiydi
                                puan farkı yine bu kozu bize veriyo

ama tabi ki bizim üstümüze gelenlerin ne hale düştüğü de malum
                                En son socrates tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 14:24.
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X