İlk olarak Rayman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yandan transfer haberlerini takip ederken bir yandan da fm 2011 oynuyordum..brozek biraderleri merak ettim baktım oyundaki değerlerine ama ikisi de işe yaramaz görünüyor oyunda..tabi sadece bir oyun ama ben foorball manager ekibinin futbolcu değerlendirmelerine de itimat ederim..zamanın da bazı teknik direktörler bu oyundan bakıp transfer yapıyordu..
17 yaşında oynamaya başlamış, çok yetenekli, polonyanın en önemli yıldılarından olacak, vs...
tabi 10 yıl geçmiş artıkEn son socrates tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 13:51.onur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 bacakla ne demek???''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada önemli olan noktanın Şenol Hoca'nın sözünün çiğnenmesi olduğunu düşünüyorum.
Kelebek Etkisi teorisi ile değerlendirilirse; (biraz ukelavâri olduysa amacımı aşar) bunun takımdaki huzuru, takımdaki huzurun uyumu ve uyumun performansı, performansın saha sonuçlarını, saha sonuçlarının da taraftar desteğini etkileyeceği iddaa edebilirim.
kısacası Küçük-Büyük sorun arasındaki çizginin, o sorunun geriye kalan diğerleri üzerindeki yansımasının olumlu yada olumsuz olabileceği olasılığı kadar hassas ve ince bir çizgi olduğunu da görebiliriz.
Bütün bunlar işin dedikodusu, üzerimize düşen vazifeyi yapacağız ve bekleyip neler olduğunu göreceğiz
Bu kadar büyütmenin anlamı ne ?
Adamın erken gitmesi birşey değiştirmiyor ki ? Yılbaşı aynı günAdam bu özel günde memleketinde olmak istiyor. Bende rahatsızım, böyl olmasını bende kimse gibi istemem ama, sanki hiç sorunumuz yokmuş gibi, İstanbul dalkavuklarına aldanıp, kendi sitemizde yoktan gündem yaratıyoruz. Ben buna kızıyorum.
Bırakın arkadaş, gönderen elbet geldiğinde de cezasını kesmesini bilir.
Artık şu suni gündem yaratma çabamızı bir kenara bırakalım.
Bu sadece bizde olmauyor, ama İstanbul Basını sadece bize " Trabzonsporda Kriz" diye başlık açıyor...
Yorum
-
kampı al ayın 2sine adamların bu duruma düşürme şenol hoca
copacabana plajında denize girip 3 milyon kişinin katıldığı partiye katılmak varken belek'te otelde tombalami oynayacaklar =)ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
EvHaber
Üst lig
Brożkowie kardeşler Türkiye'ye gitmek!
Brożkowie kardeşler Türkiye'ye gitmek!
Perşembe 30 Aralık 2010 11:37 GOOOL.pl
Etiketler: Üst lig | Pawel Brozek | Piotr Brozek | Trabzonsor | Transferler | Wisla Krakow
Piotr ve Pawel Brozek çok zaten Vistula, Arkadiusz Glowacki bir son meslektaşım var Türk Trabzonsporu bırakarak yakındır. Transfer henüz, "klepnięty" olmamıştır ama bizim bilgilere göre, tarafların koşulları konusunda anlaştılar, oyuncuların sözleşmeleri ve yarın kardeşler Türkiye'ye dışarı uçabilir!
Ikizler son zamanlarda ciddi transfer düşünmeye başladı. Peter Dragan Paljiciem kaymıştır savunma ile rekabet kaybettikten sonra sonbaharın kompozisyon yerini yaralanma nedeniyle kaybetti. Paul da, oyunun eksikliği, şikayet etmedi ligde 6 gol attı, ama düşüncelerini kulübü terk teması etrafında kaçıyorlardı. Oyuncu hala sessizce geçen yaz ve Fulham teklif Vistula Nehri tarafından ikna olmadığını çalıştıran zaman o gelecek ay ülke dışında daha güçlü bir lig denemek için son şans olduğunu kabul anlamına geliyordu pişman olduğunu.
Her şey ama, kardeşlerin yolları ayrılırken işaret zorlayıcı bir teklif vardı. oyuncuların paketinde yakında kendini Trabzonspor isteyen bulundu. Türk kulübü zaten ilk bir yaz Arkadiusz Glowacki satın alma, Wisla Krakow, Miroslaw Szymkowiak ile iş yaptık. Şimdi çok Brożkach hakkında ciddi çok yakın onları elde etmek için.
Nasıl buldunuz GOOOL.pl, Kraków müzakerelere Dün, o Türk Ligi'nde güçlü bir lider (beş puan önde Bursaspor Fenerbahçe üzerinden ve ikinci dokuz üzerinde) bir temsilcisi oldu. Türkler henüz Polonyalılar için bir sürü ödemek çekinmeyen, bu yüzden de durum bu sefer. Kulüp ve transfer koşullarını kabul etmiş oyuncular dört yıllık bir sözleşme kabul etti. sadece formaliteler var - belgeleri hazırlanması ve para transferi, bizim kaynak bilgi olarak, "transfer semere vermek olmadığını, felakete yol açacak." Peter ve Paul Brożkowie yarın Türkiye'ye bir gezi gidebilirsiniz!
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekampı al ayın 2sine adamların bu duruma düşürme şenol hoca
copacabana plajında denize girip 3 milyon kişinin katıldığı partiye katılmak varken belek'te otelde tombalami oynayacaklar =)En son SEDAT tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 13:58.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrozekler hayırlı olsun.Alınmışlar... http://haber.gazetevatan.com/ve-iste...afont/349879/5Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Aynen öyle , bizim Tff'de dini bayramların göbeğine maç koyar , nasıl bir anlayışsa artık ....
7777777777777777777777777777777777
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekampı al ayın 2sine adamların bu duruma düşürme şenol hoca
copacabana plajında denize girip 3 milyon kişinin katıldığı partiye katılmak varken belek'te otelde tombalami oynayacaklar =)
Bu kadar.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum