Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bari Malecki-Kirm ikilisinden birini de alsınlar da tam olsun.!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Aynen öyle , bizim Tff'de dini bayramların göbeğine maç koyar , nasıl bir anlayışsa artık ...
      ingilterede ayin 25 inde oynuyorlar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• paveli aslınlar bence piotr cok icime sinmedi orda cale var zaten
        7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En altta Fotomaç yazıyor ama, copy-paste yani.
          Oh be fotomaçın haberiymiş
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Merhabalar,
            Bmn ailesine yeni katıldım..öncelikle herkese saygı ve selamlar..

Futbolcu takibi,değerlendirmesi ve onayı transfer döneminde başlamaz..yıllardır bu sıkıntıyı çekiyoruz..umarım dilediğimiz gibi noktalanır bu süreç..herşey 27 senelik özlemin bittiği o anı hayalden reele geçirmek için olmalı..bu ugurda en dogru hamleyi yapmak olmalı..

Kapma geç katılma olayını çok büyütmemek gerekir..büyütme işini medya nasılsa yapıyor,yapacaktır da..bize düşen kalan 6 ayda koşulsuz destek..

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir yandan transfer haberlerini takip ederken bir yandan da fm 2011 oynuyordum..brozek biraderleri merak ettim baktım oyundaki değerlerine ama ikisi de işe yaramaz görünüyor oyunda..tabi sadece bir oyun ama ben foorball manager ekibinin futbolcu değerlendirmelerine de itimat ederim..zamanın da bazı teknik direktörler bu oyundan bakıp transfer yapıyordu..
              cm 2000 de pawel brozek gelecegin yildizi " wonderkid" ti

Yorum

• - İngilterede öyle kafasına esen memleketine gitmiyor malesef .
                - Ayın 2'nde gelirlerse iyi valla onada razıyım ben , Yattarayı hiç saymıyorum zaten 10'nda felan gelir o uçak kaçtı , rötardı derken...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  paveli aslınlar bence piotr cok icime sinmedi orda cale var zaten
                  Takimda 2 tane Yabanci sol bek ne mantik ama
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Hep Şenol Hocanın kabahati zaten ...

Kabahat yok ortada,Sadece ayin ikisine alinsa daha iyi dedik..Neyse
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cm 2000 de pawel brozek gelecegin yildizi " wonderkid" ti
                      Dogru, herkes Brozeki konusuyordu
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kabahat yok ortada,Sadece ayin ikisine alinsa daha iyi dedik..Neyse
                        - Sence 2'nde gelirlermi , bence 2'ndede gelmezler
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ligtvde can karyagdi antalyadan yayin yapiyor
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Can canlı yayında Lig Tv de
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ingilterede ayin 25 inde oynuyorlar
                              Televizyon gelirleri cok yüksek oluyor böyle günöerde.
                              Ayrica herkes Tatilde oldugu icin Maca ilgide cok oluyor.
                              Olayin Maddi yöne cok cazibeli geliyor.
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimda 2 tane Yabanci sol bek ne mantik ama
                                Şenol Hocanın oyuncu değişikliklerini ne kadar izliyorsunuz bilmiyorum.

Yedek kulübe kıtlığından mı, yoksa ihtiyaçtan mı bilinmez ama 3 oyuncu değişikliği yapılan maçların nerede ise % 90'ında Ferhat oyuna dahil edilmiştir.

Bu Brozek'in bek mi kanat mı olduğunu bile daha forumda karar bağlayamadık. Fakat bek ise bile, her maç Cale oyunda iken ikinci bir bek adamını oyuna alıyorsa, hocanın burası için mutlaka bir düşüncesi olduğunu düşünüyorum.

Belki de oyuncu çizgiyi kullanabilen bir oyuncudur. Tam bilemiyorum ama, bu adamı Şenol hoca'nın istediği fikri çok da mantıksız gelmiyor bana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X