Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor Ajax'ın Ermeni asıllı Türk futbolcusu Aras Özbiliz'le anlaşmış.

Bursa BJK düşmanlığı yaparken Ermeni tribün liderlerine gönderme yapamayacak mı? Bursa'ya fena ayar vermişler...

Yorum

• al Klose'yi sustur herkesi.

Yorum

• Birde o bahsi geçen Polonya'lı Adrian Jaja kadar katkı yapamaz gibi. Canlı olarak izlemek daha doğru olur ama videosundan izleyip kaba bi değerlendirmesini yaptım sadece.

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          El Hamdaoui + Pektemek + Zokora + Ozan İpek

gidenleri hafızamızdan siler atar....

yahu bu ozan'da bize göre değil gibi geliyor bana..

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aziz Yıldırım, Galatasaray’a transfer olan Selçuk İnan konusunda ortaya şok bir iddia attı! Aziz Yıldırım, “Selçuk İnan, devre arasında bize teklif edildi, almadık” dedi.

Aziz Yıldırım, Lig TV’de katıldığı “Şampiyonlar Lig TV’de” programında Selçuk İnan’la ilgili sorulan soruya, “Selçuk’u Trabzonspor devre arasında bize veremeye yakındı. Mukavele teklif ettiler. Biz ‘hayır’ dedik. ‘Şu an Selçuk Trabzon’a yakışır, sezon sonu görüşelim’ dedik. Bunu da söylüyorum ki herkes bilsin gerçekleri. Sezon sonunda da kendisi Galatasaray’a söz verdiğini belirterek imza attı. Hayırlı olsun.” şeklinde cevap verdi.

Aziz Yıldırım, Emenike transferinde çok kararlı olduklarını ve transferi bitirdiklerini, transferi Şekip Mosturoğlu’nun takip ettiğini belirtti.

Su Dogruysa ne dıyeyım kı ben...
            Bu yönetimden beklenir
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Biz Selcuku teklif edecegiz FB kabul etmeyecek hadi ordan...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• şu serdar kesimal ı biz almalıydık ama herif fb ye gidiyor olacak iş değil yobo yu alacaklar zaten serdar kulübede mi çürüyecek ne edecekler bu uşağı ? serdar pektemek ozan ipek bu adamları bizim almamız lazımmmmmm...........
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Altuğ atalay bunu beğendi

Yorum Yap ;

Özkan Sümer ; Ne oldi la hayırdır

Erdoğan Bayraktar ; Ben ayrılmak istemiyorum

Abdüllrahim albayrak erdoğan bayraktarın yorumunu beğendi

Faruk Özak ; Üzme kendini Sadri , Beyler sadri haklı gerçekten yanlış yaptı gs bakın bunu bende söylüyorum olmaz yani ama Biz herşeyi halledeceğiz caaaaaaaaaaaamiamız büyüktür bizler başındaaaayız.
                  Çok iyi ya
                  Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu yönetimden beklenir
                    fb ye öneren menejeri. filim yapmışlar anlamay mısın...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Sener was tagged in Sven Goran Erikson's album.
                      alemsin ya güldürdün beni

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursaspor Ajax'ın Ermeni asıllı Türk futbolcusu Aras Özbiliz'le anlaşmış.

Tanıyan var mı nasıl oyuncudur?
                        Hayatta gelmez o Bursaspor'a. Ben pek begenmedim Aras'i. Politik konulara girmeyeyim, ama Türkler hakkinda olumlu düsünmüyor Öyle duydum.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Zokora ve Boateng'i istiyoruz sanırım. İkisinden birisini almaya çalışacağız. Bu 2 oyuncunun ortak noktası kariyerlerinde istisnalar dışında gol ve asist yok gibi bişey. 2 oyuncuda böyle olduğuna göre Şenol Güneş defansif olarak sert ve güçlü birisini istemiş demekki. Hücum bölgesine pasları Colman gönderecek. Yani geçen sezon 9 gol 12 asist yaptığı mevkide oynayacak.

Yorum

• gökdeniz diyorum... böyle bişey olursa çok iyiy olur.
                            boateng ile ilgili görüşmeler başlamış...
                            1967' den beri olduğu gibi
                            SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• Guiza'yı kaybettik.

İspanya'dan bir kulüple anlaşmış.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bu eren albayrak nasıl bir uşaktır ya.bilen var mı

Yorum

Yükleniyor...
                                X