Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gülüm ü 4-5 milyona alsınlar ben 4-5 milyon kere kulaklarını çınlatırım yönetimin,
    ki hadi biz uzağız,o camiaya yakın olanların iyi bilmesi lazım ki şenol hoca böyle bir transfere bu kadar para verdirmez,
    bu paraya kıyabilseydi,devre arsı bir forvet aldırırdı biz de şampiyon olurduk...
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tesekkürler..

Ben simdi Fifa'da Getafe - Sevilla maci yapip Boateng mi , Zokora mi söylerim

Birazdan
      ben yapmıştım zokora+kanoute dağıtır.. boateng de iyi ama biraz ağır sanki..

Yorum

• Ersan bize kesinlikle gelmez.

*Kendi düşüncemdir.

Yorum

• benim transfer önerilerim...yerlileri biliyorum yabancıdan pek anlamam..
          1. sağ bek:İbb'den Rızvan
          2. sol bek:ibb'den gökhan süzen
          3.stoper:gençlerbirliğinden Aykut
          4. orta saha:Antepten Olcan,Murat Ceylan
          5. forvet:gençlerbirliğinden mustafa pektemek,tavşanlıdan mehmet akyüz...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Size göre Olcan mı Ozan mı?

Veya birisiyle anlaşmamız demek, diğerinin gelmemesi anlamına gelir mi?
            ozan.................

Yorum

Dün işteyken bu konuyu bende düşündüm...Sonuç Olcan çıktı..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Beyler defans hattı şöyle olmalı kesinlikle...
                Onur
                Seko(Her maç ayağı çeker )Giray - Musti(Ceyhun Gülselam) - Yeni Gavur.

Kesinlikle stopere fazla para harcamamıza gerek yok o parayı adam gibi forvete vermek daha mantıklı.
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Adrian Ramos ve Pino paketi nasil olur?
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Kaan Olcan orta sahanın ortası orjinli (10 numara) bir oyuncu ozan ise sol açık o yüzden ikisi de olabilir..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cenk tosun,olcan,murat ceylan,,,,büyük ihtimal,
                      cenk çok çok paradır bence yanlış olur,
                      murat ceylan bizim alperin yerine galiba,
                      olcan da ozan ın papucunu dama atacak...
                      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni mutlu eden şey şu : Şenol Güneş işi çözmüş .

Transferi gündemde olan oyunculara bakınca durum anlaşılıyor .

Orta alanda sert basacaksın , dikine oynayacaksın .

Forvetleri kanatlara kaydırarak demarke kalmasını sağlayacaksın ve rakip savunmanın önüne değil ardına top atıp bu oyunclarınla pozisyon üreteceksin .

Hızlı ve sert oyun .

Olay bu dur .

aynen öyle olay budur.

Yorum

• galatasaray bu kadar ön liberonun turşusunu mu kuracak anlamıyorum yektayıda almıştılar devre arası şimdi selçuk bikaç tane daha çürük topçuları var o mevkide seneye gene çok bi şey yapcakları kanısında değilim...

fenerbahçe hem şampiyonlar ligini hem ligi görüremez
                          beşiktaşta hem lig hem avrupa ligi yapamıyo gördük geçen yıl

biz de allah biliyo istiyorum gruplara kalmayı ama objektif oluncada şampiyonlar liginde bir başarı sağlayamayacağımızın farkındayım belki ilk turda elenir lige dönersek bişeyler olabilir...

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersan bize kesinlikle gelmez.

*Kendi düşüncemdir.
                            katılıyorum, Trabzona reina açılırsa belki gelir...

Yorum

• Brozeklerin ustune Glowacki'yi koyup Polonya'da herhangi bir takima okutamaz miyiz soyle 3 e 5 e...

Yorum

• ------------------------------tolga&onur-------------------------------

Hakan Aslantaş--------Giray---------Papa gueye-----------Gökhan Süzen

----------------Zokora----------Boateng-----------Romaric-------------

--------------Burak------------Hamdoui---------------Ozan İpek-------
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X