Yahu şu topçuları konuşurmusunuz Allah aşkına? Boateng, be Polak Çekler....Dinliyorum?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Selçuk İnan’ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahayı güçlendirmek isteyen bordo mavililer Boateng transferini gerçekleştirip bu konuda rahat bir nefes almak istiyor. Boateng için Trabzonspor’un yanı sıra Paris Saint Germain takımının da devrede olduğu öğrenildi.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledürüst olmak gerekirse TRANSFER işlerinde fener ve bjk daha etik davranıyo. egemen diceksiniz egemen zaten gözden çıkartılmıştı anlaştığı biliniyodu.
Beşiktaş , Fener Gs hepsi aynı b.kun laciverti ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Sener nerede söylüyor bunlari? Biz Türk Tv'lerinde Aziz'den baskasini görmüyoruz.
başkan farkı. birisi TV den, webtv den..
diğeri msn'den mesaj veriyor..
Yorum
-
heyt be başkanımıza bak resti cekti gs nasıl son dakikada koy..... size başkan artık sizle ilişki kurmayacağız
yürü be başkanımmmmmmmmmmmm arkandayız bundan sonra size su bile yok
ALLAHIM sana geliyozzzzzzzzzzzzzz
Yorum
-
aziz çıkmış pektemek transferi büyük ölçüde tama diyor...yarın açıkla pektemek transferini adam sana gelmek istiyor zaten...al sana prestij adamın lafını ağzına tıkma...daha iyi fırsat mı var...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Real Madrid, Hamit'e imza attirmadan önce Bayern Baskani Rummenigge'yi aramisti "ilgileniyoruz" diye...
Rummenigge ise "cok sasirdim, futbolda böyle birsey yok ama arkadasiz diye yaptilar" dedi. Sadri Sener'in istedigi oluyor ama normal degil.En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 17:35.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz çıkmış pektemek transferi büyük ölçüde tama diyor...yarın açıkla pektemek transferini adam sana gelmek istiyor zaten...al sana prestij adamın lafını ağzına tıkma...daha iyi fırsat mı var...
Yorum
-
Şener misilleme yapsa GS'ye kimi alacak ki? Bir tek Arda var, o da nereye gideceğini şaşırdı...
Ama durun, bir ihtimal daha var... TT Arena'nın kira sözleşmesini imzalamıyordu GS, biz araya girip imzalayalım, şampiyonlar ligi maçlarını oynarız. GS de Kasımpaşa ya da Güngören stadında devam eder.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor durumunu " ilişkisi yok " olarak değiştirdi.
Yorum Yap ;
Özkan Sümer ; Ne oldi la hayırdır
Erdoğan Bayraktar ; Ben ayrılmak istemiyorum
Abdüllrahim albayrak erdoğan bayraktarın yorumunu beğendi
Faruk Özak ; Üzme kendini Sadri , Beyler sadri haklı gerçekten yanlış yaptı gs bakın bunu bende söylüyorum olmaz yani ama Biz herşeyi halledeceğiz caaaaaaaaaaaamiamız büyüktür bizler başındaaaayız.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum