Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu şu topçuları konuşurmusunuz Allah aşkına? Boateng, be Polak Çekler....Dinliyorum?
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Selçuk İnan’ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahayı güçlendirmek isteyen bordo mavililer Boateng transferini gerçekleştirip bu konuda rahat bir nefes almak istiyor. Boateng için Trabzonspor’un yanı sıra Paris Saint Germain takımının da devrede olduğu öğrenildi.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dürüst olmak gerekirse TRANSFER işlerinde fener ve bjk daha etik davranıyo. egemen diceksiniz egemen zaten gözden çıkartılmıştı anlaştığı biliniyodu.
        Son bir görüşme yapacaktı Çarşamba günü ...

Beşiktaş , Fener Gs hepsi aynı b.kun laciverti ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Sener nerede söylüyor bunlari? Biz Türk Tv'lerinde Aziz'den baskasini görmüyoruz.

başkan farkı. birisi TV den, webtv den..

diğeri msn'den mesaj veriyor..

Yorum

• Sadri Baba Twitter Açsanaaaaa
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Başkan gizli ve derinden çalışıyor ...

Yorum

• Herkes SOVUNU yapiyor, 3 agalar yapsin sira bizede gelecek !!

Baskanda bizim gibi taraftar kendini toparlicak, hatta bu sovlar bizi motive etmeli !

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• heyt be başkanımıza bak resti cekti gs nasıl son dakikada koy..... size başkan artık sizle ilişki kurmayacağız
                  yürü be başkanımmmmmmmmmmmm arkandayız bundan sonra size su bile yok
                  ALLAHIM sana geliyozzzzzzzzzzzzzz

Yorum

• Baskan konussun diyordum, vazgectim. Konusmasin.

Yorum

• aziz çıkmış pektemek transferi büyük ölçüde tama diyor...yarın açıkla pektemek transferini adam sana gelmek istiyor zaten...al sana prestij adamın lafını ağzına tıkma...daha iyi fırsat mı var...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Real Madrid, Hamit'e imza attirmadan önce Bayern Baskani Rummenigge'yi aramisti "ilgileniyoruz" diye...

Rummenigge ise "cok sasirdim, futbolda böyle birsey yok ama arkadasiz diye yaptilar" dedi. Sadri Sener'in istedigi oluyor ama normal degil.
                        En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 17:35.
                        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aziz çıkmış pektemek transferi büyük ölçüde tama diyor...yarın açıkla pektemek transferini adam sana gelmek istiyor zaten...al sana prestij adamın lafını ağzına tıkma...daha iyi fırsat mı var...
                          Başkan Tatilde, dokunmayın başkanıma

Yorum

• beyler tamam artik iyice sacmaladik ha kendimize gelelim ulan yönetimin yüzünden millet ne yabacagini bilmiyor

Yorum

• Şener misilleme yapsa GS'ye kimi alacak ki? Bir tek Arda var, o da nereye gideceğini şaşırdı...

Ama durun, bir ihtimal daha var... TT Arena'nın kira sözleşmesini imzalamıyordu GS, biz araya girip imzalayalım, şampiyonlar ligi maçlarını oynarız. GS de Kasımpaşa ya da Güngören stadında devam eder.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor durumunu " ilişkisi yok " olarak değiştirdi.
                                Altuğ atalay bunu beğendi

Yorum Yap ;

Özkan Sümer ; Ne oldi la hayırdır

Erdoğan Bayraktar ; Ben ayrılmak istemiyorum

Abdüllrahim albayrak erdoğan bayraktarın yorumunu beğendi

Faruk Özak ; Üzme kendini Sadri , Beyler sadri haklı gerçekten yanlış yaptı gs bakın bunu bende söylüyorum olmaz yani ama Biz herşeyi halledeceğiz caaaaaaaaaaaamiamız büyüktür bizler başındaaaayız.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X