Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• NTVSPOR da U19 milli maçını izleyenler var mı ?
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi tane kanat adamı yok bu kadroda..! oyun sıkışır kalır, rakipler için güzel bir diziliş. Kapat göbeği sonra biz uğraşıp duralım.
      Geçen sezon bundan farklı mıydı ki? Yine kanat yoktu.Bırakın artık şu kanat muhabbetini.Kanat kalmadı artık bek oyuncun iyiyse kanat çalışır yoksa yok...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Klose olursa müthiş olur ama tek başına bu yaşta kaldırabileceğini düşünmüyorum.
        Klose+Bobo muhteşem olur.
        Pawel veya Umut'dan birinide elden çıkartırız.
        Sol kanata Ozan İpek.

------------Onur-------
        Serkan--Giray--xxx--xxx
        ----------Zokora--------
        ----Colman------Jaja----
        Burak----------------Ozan
        ---------Klose------------

Solbek ve stoper transferlerinin ardından taş gibi bir takımızmız olur
        klose+bobo plması mümkün değil gibi gözüküyor..
        Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• klose görüsmesi tam olarak nezaman?

Yorum

• İtalya'da İtalyan olmayan bir futbolcudan yıllık maaşından ne kadar kesinti oluyor.

Yorum

• Matthias Zimmermann, 33, Almanya ➤ Fortuna Düsseldorf, 2018'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 16 Haz 1992, Karlsruhe, Almanya

Bu çocuk çok dikkatimi çekti
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Şimdi de Bobo mu?

Burak Bobo çift forvet mi ?

Yorum

• ozan ipek Transferi olursa bence bu senenin hem en flaş hemde gerçek transferi olacak.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Milan istiyomuş
                    Kimi Milan istiyormuş ?
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ya sabah bordomavi.net'in girişinde süper bi müzik çalıyordu bilenler pm atabilirmi ?
                      Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• İlk amaç Klose sonrasında ikincisi El Hamdi. Matrix de vermişti bu bildileri aslen ama ben de bir kaç yere sordum, birileriyle konuştum Başkan Klose konusunda ısrarcı ve istekli hem de ciddi şekilde. İmkanları zorlamakla kalmayacak yani Klose için
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İspanyanın marca gazeteside yer vermiş transfere.
                          http://www.marca.com/2011/05/31/futb...306842046.html
                          Burda transferin daha kesinlesmedigi yaziyor...
                          Zokora Türkiye'ye gelmeyi daha onaylamamis..
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            klose görüsmesi tam olarak nezaman?
                            spor 61 in haberine göre bu akşam ve yarın klose ile görüşmeler yapılacak..
                            Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NTVSPOR da U19 milli maçını izleyenler var mı ?
                              Ben izliyorum.

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                klose+bobo plması mümkün değil gibi gözüküyor..
                                Umut'u elden çıkartırsak (Fransızlara) neden olmasın?
                                Ayrıca ikisininde bonservisi yok. Tek başına Hamdoui kadar maliyetleri olur ikisinin birlikte.

Yorum

Yükleniyor...
                                X