NTVSPOR da U19 milli maçını izleyenler var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi tane kanat adamı yok bu kadroda..! oyun sıkışır kalır, rakipler için güzel bir diziliş. Kapat göbeği sonra biz uğraşıp duralım."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak Burak TOSUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose olursa müthiş olur ama tek başına bu yaşta kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Klose+Bobo muhteşem olur.
Pawel veya Umut'dan birinide elden çıkartırız.
Sol kanata Ozan İpek.
------------Onur-------
Serkan--Giray--xxx--xxx
----------Zokora--------
----Colman------Jaja----
Burak----------------Ozan
---------Klose------------
Solbek ve stoper transferlerinin ardından taş gibi bir takımızmız olurOluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilan istiyomuş
Yorum
-
İlk amaç Klose sonrasında ikincisi El Hamdi. Matrix de vermişti bu bildileri aslen ama ben de bir kaç yere sordum, birileriyle konuştumBaşkan Klose konusunda ısrarcı ve istekli hem de ciddi şekilde. İmkanları zorlamakla kalmayacak yani Klose için
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanyanın marca gazeteside yer vermiş transfere.
http://www.marca.com/2011/05/31/futb...306842046.html
Zokora Türkiye'ye gelmeyi daha onaylamamis..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose görüsmesi tam olarak nezaman?Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNTVSPOR da U19 milli maçını izleyenler var mı ?
Yorum
-
İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose+bobo plması mümkün değil gibi gözüküyor..
Ayrıca ikisininde bonservisi yok. Tek başına Hamdoui kadar maliyetleri olur ikisinin birlikte.
Yorum
Yorum