Sadri Başkan; Sen Süleyman Seba'nın zamanında kalmışsın kaz'ın ayağı artık öyle değil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener: "Selçuk'u transfer ederken nezaketen de olsa sorabilirlerdi. Sorsalardı da giderdi."
Sadri Şener: "Onların çoğu GS Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Ama bu nezaketi bile gösteremiyorlar."
Sadri Şener: "Zaten bonservisi elinde olan oyuncu rahatlıkla transfer edilebilir. Ama önemli olan nezaket ve Fair Playdir."
Belli başkanın kuyruk acısı var. Saçmalamaya başlamış yine.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener nerede konuşuyor?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Başkan kızmakda haklı....Dün tekrar görüşme olacaktı Selçuk bey in manajeri ile.....Beduua etmeyeyim diyorum etmeyeyim diyorum ama devre arası meselesi doğru ise ki artık inanırım....Allah'a havalesin çocuk.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener: "Selçuk'u transfer ederken nezaketen de olsa sorabilirlerdi. Sorsalardı da giderdi."
Sadri Şener: "Onların çoğu GS Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Ama bu nezaketi bile gösteremiyorlar."
Sadri Şener: "Zaten bonservisi elinde olan oyuncu rahatlıkla transfer edilebilir. Ama önemli olan nezaket ve Fair Playdir."
Belli başkanın kuyruk acısı var. Saçmalamaya başlamış yine.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimin umrundaymış kimin değilmiş onu yakın zamanda göreceğiz...Önemli olan Başkan'ın verdiği kararın Trabzonlularca desteklenmesi tabiki...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor durumunu " ilişkisi yok " olarak değiştirdi.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Sadri Sener nerede söylüyor bunlari? Biz Türk Tv'lerinde Aziz'den baskasini görmüyoruz.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
Yorum