Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri Başkan; Sen Süleyman Seba'nın zamanında kalmışsın kaz'ın ayağı artık öyle değil...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadri Şener: "Selçuk'u transfer ederken nezaketen de olsa sorabilirlerdi. Sorsalardı da giderdi."
      Sadri Şener: "Onların çoğu GS Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Ama bu nezaketi bile gösteremiyorlar."
      Sadri Şener: "Zaten bonservisi elinde olan oyuncu rahatlıkla transfer edilebilir. Ama önemli olan nezaket ve Fair Playdir."

Belli başkanın kuyruk acısı var. Saçmalamaya başlamış yine.
      Emenike'nin gerçek yaşıyla uğraşacağımıza bence başkanın gerçek yaşını bulalım. Ben böyle konuşan birisinin 60 küsür yaşında olduğunu sanmıyorum
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• TEkrar söylüyorum bu 3 MASON klübü def olmadıkça biz şaibesiz lig seyretmeyeceğiz ...
        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şener nerede konuşuyor?
          Tribün Dergi'den aldım ben.
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Başkan kızmakda haklı....Dün tekrar görüşme olacaktı Selçuk bey in manajeri ile.....Beduua etmeyeyim diyorum etmeyeyim diyorum ama devre arası meselesi doğru ise ki artık inanırım....Allah'a havalesin çocuk.....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadri Şener: "Selçuk'u transfer ederken nezaketen de olsa sorabilirlerdi. Sorsalardı da giderdi."
              Sadri Şener: "Onların çoğu GS Lisesi mezunu, Fransız kültürü almışlar. Ben Atatürk Lisesi mezunuyum. Ama bu nezaketi bile gösteremiyorlar."
              Sadri Şener: "Zaten bonservisi elinde olan oyuncu rahatlıkla transfer edilebilir. Ama önemli olan nezaket ve Fair Playdir."

Belli başkanın kuyruk acısı var. Saçmalamaya başlamış yine.
              başkan nerde konuşuyo bunları ya yeni mi

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimin umrundaymış kimin değilmiş onu yakın zamanda göreceğiz...Önemli olan Başkan'ın verdiği kararın Trabzonlularca desteklenmesi tabiki...
                Bizim İstanbul takımlarıyla ilişkimiz yok ki zaten. Varsa da nefret ilişkimiz vardır ancak.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel

http://www.dha.com.tr/trabzonspordan-galatasaraya-selcuk-tepkisi-son-dakika-haberi_165525.html

1 dakika önce
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor durumunu " ilişkisi yok " olarak değiştirdi.
                      çççççççççççççççççççççççç
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Obafemi Martins...

fener nijerya milli takımının yedeğini alırken biz en iyi oyuncusunu alabiliriz.Rubin Kazanda bonservisi.

Yorum

• Sadri Sener nerede söylüyor bunlari? Biz Türk Tv'lerinde Aziz'den baskasini görmüyoruz.
                          ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                          [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• dürüst olmak gerekirse TRANSFER işlerinde fener ve bjk daha etik davranıyo. egemen diceksiniz egemen zaten gözden çıkartılmıştı anlaştığı biliniyodu.

Yorum

• yap misillemeni sadri başkan al ayhanı

Yorum

• Sadri Şener Gs kalesini içten fethedecekmiş.Mustafa Sarp ve Barış Özbek'i transfer edip hem rakibin orta saha direncini kıracak hem de tüm yükü Selçuk'a yükletecekmiş orda.Duruma göre Ayhan Akman'ın da alınabilitesi yüksek ihtimalmiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X