Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk ve Egemen'i takımda tutamamamız bir yönetim hatasıdır. Kabül. Ancak Selçuk da kimse kusura kalmasın, 3 milyon euroları reddedecek kadar da ahlaki cesarete sahip değildir. Sözleşmesi bitmiş, özgürdür ve gidebilir. Bence Selçuk çoktan kafasına koymuştur gitmeyi. Hiç kimse sorgulamamalı neden gitti diye. Adam aldığı parayı sonuna kadar hak etmiştir.
    Ayrıca ben umutsuz değilim.
    Takım kendisine yakışır transferleri de yapacaktır.

NOT:Ahlaki cesaret derken, o para bana da teklif edilsin Selçuk'un konumunda olayım bende giderdim.
    Marlon Brando Hollowod'a en karşı adamdır. Ama en çok da hollowod da oynayan adamdır.
    En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 26.05.2011, 01:53.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• selçuk 1 sene daha kalsa 2 katı paraya giderdi.takım zaten onun etrafına kuruluyordu.yazık.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar başkan kafasında bitirdi galiba başkanlığını yoksa birşeyler yapardı
        o da liverpool'dan çok iyi teklif almış, onun için ingiltere'de diye biliyorum ben. 5 yıllık 4 milyon euro'dan anlaşcaklarmış. performansını çok beğenmişler geçen sene ön elemede. Tüm sezon aklı orada kalmış denilene göre.
        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Dozer Cemil Usta'nın para ile ilgili sözünü tam olarak yazabilirmi biri ? harika birşey düşünüyorumda
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            acayip darlandim...

4-5 tane ilk 11 oyuncusu alacazda seneye yarisacaz.... offffff offff

....yarışacağımız kesin ama....adam falan alınmayacak....barış ataş selçuğun yerine ...mustafa yumlu da egemenin yerine oynar ...

...ne olur çok mu farklı olur sanki...en kötü 4.oluruz ...zaten şampiyon olamadıktan sonra ha 2.olmuşun ha 5. hiç bir farkı yok....

...hiç uefa falan demeyin....biz bu kafalı yönetimlerler hiç bir zaman avrupaya gidemeyiz...

.....benim anlamadığım bu ligin 2. olan takımı hiç mi para almıyor.......alıyorsa hani nerde ....transfer demek para demek para varsa transfer 1 günlük iş .....yoksa ....transfer falan beklemeyin......peki nerde bu paralar........yönetim şuan kadroda olan oyuncuların bile parasını veremiyecektir bundan şüphem yok....baksanıza yattara bile giderken alacağım var dedi....
            deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
            ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
            ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Karıştırdığımız bir diğer nokta taraftar gözüyle bakmak.
              Bu forum da yazan herkes "ben gitmezdim aga" der. Ama o fırsat eline geçse 100 kişiden 99'u kabül eder.
              Çünkü herkesin egosu vardır.
              Zaten o ego'yu yendiğin zaman da o takımın efsanesi olursun.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• „Trabzonspor`u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı.

Öyle bir kahramandı ki; statükoyu bile devirmisti.”
                -Kazım Koyuncu-
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• arkadaşlar herkez bir fatih gökdeniz hatta tolga seyhan olmaz insan giderken para kazandırır kulübe yazıklar olsun kesinlikle burakla sözleşme imzalanmalı yoksa kadro dışı kalsın.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selçuk ve Egemen'i takımda tutamamamız bir yönetim hatasıdır. Kabül. Ancak Selçuk da kimse kusura kalmasın, 3 milyon euroları reddedecek kadar da ahlaki cesarete sahip değildir. Sözleşmesi bitmiş, özgürdür ve gidebilir. Bence Selçuk çoktan kafasına koymuştur gitmeyi. Hiç kimse sorgulamamalı neden gitti diye. Adam aldığı parayı sonuna kadar hak etmiştir.
                    Ayrıca ben umutsuz değilim.
                    Takım kendisine yakışır transferleri de yapacaktır.

NOT:Ahlaki cesaret derken, o para bana da teklif edilsin Selçuk'un konumunda olayım bende giderdim.
                    Marlon Brando Hollowod'a en karşı adamdır. Ama en çok da hollowod da oynayan adamdır.

....benmi çok yanlış düşünüyorum anlayamıyorum....

....yahu bu adamlar 3 5 kuruşa yevmiyecilik yapan adamlar değil....bugün süperligin her hangi bir takımında oynayan ...her oyuncu iyi para kazanıyor ...

...adamlar 1500 lira maaş artı sigortaya çalışıyormuşda ...gelen 2 trilyonluk teklifi kabul etmişler .....haklılar gibi söylemler çok garibime gidiyor....

....selçuğun trabzondan 3 yılda kazandığı para bile yedi sülalesine bakmaya yeter ....

...yoksa selçuk ilerde iş adamı falan mı olacak çok büyük yatırımlar yapacak.....

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      „Trabzonspor`u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı.

Öyle bir kahramandı ki; statükoyu bile devirmisti.”
                      -Kazım Koyuncu-

....bu yaşananları görüyorsa kemikleri sızlıyordur ....

Yorum

• ben anlamam arkadas. yeni gelecek olan yönetimde para olacak. bu ne ya...

galatasaraya yönetim bir geldi selcuga verdigi para ortada. biz niye basip parayi ardayi alamiyoruz?

Yorum

• ....her oyuncumuz tolga zengin kadar karakterli ve takımına bağlı olsa ...bırakın şampiyonluğu avrupa şampiyonu oluruz ....

....ama ne yazıkki böyle oyuncular 20 30 yılda bir geliyor malesef....

Yorum

• herkese hayırlı geceler.

bi şifrede ben vereyim...

k.i.b

kasper ismael benitez.

isveç asıllı fas menşeili ispanyol forvetimiz.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Basitçe tasarladım umarım beğenirsiniz

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben anlamam arkadas. yeni gelecek olan yönetimde para olacak. bu ne ya...

galatasaraya yönetim bir geldi selcuga verdigi para ortada. biz niye basip parayi ardayi alamiyoruz?

...gelirmi zannediyorsun abi arda....adam takımına aşık ...avrupayı bile reddediyor baksanıza...

Yorum

Yükleniyor...
                                X