Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya git Saint Maximin getir bir hareket kat takıma. Tribünlere bir şey ver. Nwakaeme en fazla yarım saat top oynar. 60 dakika Maximin koyarsın sonra Nwakaeme alırsın etkili bir kanat olur. Takım çok durağan takım fiziksel olarak mı yetersiz yoksa takıma tempo katacak idman yaptıramıyor mu hoca? Tekke belki de bu seviye için yetersiz zaten bu işi buraya getiren Muci'nin golleri yoksa çoktan heves kalmamıştı sezon bitmişti.

Hızlı futbola ne oldu, hızlı top çevirmeye ne oldu, oyuncular neden hiç boşa kaçmıyor artık verkaça girmiyor herkes yerinde bekliyor? Hocayla olmuyorsa gönder Pereira'yı getir Tekke'nin tavırları rahatsız ediyor. Kenarda sürekli ifadesiz donmuş halde. Sen ne idman yaptırıyorsun da bekliyorsun sahada? Hoca giderse başkan da gitmeli.

Muci eleştirileri, sürekli görüyorum sağda solda bir on numara ne yapar? Muci en önemlisini yapıyor gol atıyor asist de yapmaya başladı kaç maçta ipten aldı be yok Muci'nin bonservisi almayalım. Sen kaç tane 10 no buldun böyle de almıcaksın? Bu kadar durağan oynayan takımda iyi bile iş yapıyor, kesinlikle kalmalı bundan iyisini bu yönetim alamaz. İlk zamanlar çöp dedik ama alıştı adam çok faydalı topçu.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• "Trabzonspor'un ekonomik menfaatlerini düşünüyorum" diyen hoca; Olaigbe'ye 5, Benjamin'e 4 ödeyip, bir devrede sildi.

Sadece laf...
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu şikecilerin hesaplar onuachuya forma giydirip paylaşıyor. Hayırdır onuachu mu veriyoruz fenere?

Yorum

• çok büyük yalanlar dönüyor çok. uyutma taktiği devrede. gerçi kimse inanmıyor orası ayrı konu. 2 aydır yapamadığın transferi 1 günde yapacaksın öyle mi.

Yorum

• Yaw arkadaş Hırt mıdır Hurto mudur Braga'dan 32 yasinda emeklisi gelmis oyuncuya çift hanelere yakın teklif yapmisiz bunlar iyice kafayi yedi.

O zaman git 12, 13 ver Aral'ı al en azindan gençtir deriz en az 4 sene kullaniriz veya Shaktar gibi 10 milyon basıp 20 yaş civarı yetenekli Brezilyali falan alamiyor muyuz?

30 yas civarina pahali bonservisli adam niye alalim? İlla 30 yaş civari alacaksan bedavaya İnsigne yi getirseydin. Adam Italya 2. ligi ne gitti, Kante yle yaşıt. Hem solda hem 10 da oynatirdik. Tribune taraftar da cekerdin.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bu yönetimin son gün getirdiği topçu var mı
              genelde sosyal medya fareleri salıyor ortaya ateşli mesajları
              yönetimden çıt çıkmıyor
              günün sonu fos diye hatırlıyorum
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                Mert Oğuzlu61 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                O işi İho guzel yapiyordu. Son gün Waris, Yatabare, Papadopulos paketi yapmisti buyuk başkan. Şimdi olsa son gün sol kanat ve forvete 2 yildiz getirirdi degerini bilemedik )

• Transferi kapatmıştır bunlar hep böyle oluyor.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sikan ligimize göre fena topçu değildi. Onaçu yokken iş görürdü.

Olaigbe'nin zeka sorunu vardı ama hiç yoktan iyiydi yani öyle ya da böyle bugüne kadar getirdi bizi. Şimdi daha mı iyi oldu?

Benjamin son maç ben beğenmiştim açıkçası. Koy yedekten oynasın, lan Türkiye ligi burası ne arıyorsun?

Ya hepsini geçtim, adam Sikan'ı gönderip Umut Nayir'i aldı lan. Yok yabancıdır, yer açılsın vs. dediler, şimdi transfer de yapmadılar. Eee ne karımız oldu şimdi?

Oulai'yi de satacaktı da zor engel oldu taraftar...

Ben bütün bunların bilinçsiz olarak yapıldığını düşünmüyorum. Dıjj güjler mi dersiniz, birileri düğmeye mi bastı dersiniz bilemem ama bence bilinçli yapıldı. Bir takım düşünün ki şampiyonluğa oynarken devre arasında daha kötü hale gelsin. Ben bilerek yaptılar diyorum.

Yorum

• Uğraştık, rekor fiyat çıktı vermediler goygoyu bunlar. Transfer yok.
                  Avrupa potasından düşeriz, sonra avrupayı angaryan gören dar gömleki getirir, batagov/oulai parası yenir, sonrası kongre olur.

Yorum

• Allah’tan Bouchari sakatmış. Yoksa 10 15 verip alacaktık.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Konya'yı kağıt üstünde dolandırmışız. Ama Olaigbe'nin transferi geçici diye geçiyor fakat bu geçici transferin bedeli 3.2 milyon €.

nasıl bi katakulli dönüyor??

Yorum

• Eğer buşari giderse efsane bundan sonra benim için kestanedir...
                      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Ya 3 isimden en kötüsü olan Brezilyalıyı alcaklar yada hiç almayacaklar haberler uğraştık alamadık demek için biliriz bu senaryoları
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Konya Olaigbe için 3 M.Euro kiralama bedeli ödeyecekmiş.Konya tarihinde bırak kiralamaya böyle bir bonservis ödemiş mi acaba.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konya Olaigbe için 3 M.Euro kiralama bedeli ödeyecekmiş.Konya tarihinde bırak kiralamaya böyle bir bonservis ödemiş mi acaba.
                            Nasil yani? Satin alma opsiyonu ozm kac euro?
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Yükleniyor...
                            X
                            WhatsApp Resmi İletişim