Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bouchari iye gidiyor? Oluai veya folca yoksa kim oynayacak? Gecen mac iyi oynadi cocuk...

Inanilmaz seyler oluyor Trabzonsporda....

Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• shagrath61
      shagrath61 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hoca prensi okaya yer açmaya çalışıyor sanırım Bouchuari yetersizmiş . Ama okay her bölgede oynayacak kadar yeterli . Nasıl bir kafanın ürünü bunlar bilmiyorum.

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10-13-15 ve 15+3 gibi rakamlara kimseyi almasın bunlar, inşallah alamazlar.
    Aynen öyle...Aral ezilir bu rakamlarin altinda..6 mio. € luk zubkov bile elestriye magruz kaliyor....
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Eğer doğruysa X'de 17+3'e Aral'ın alındığı yazıyor.

Trabzonspor'un ve Trabzon şehrinin mevcut yapısında bu bonservislerle kimse başarılı olamaz. Kulüp olarak böyle maliyetli transferleri yönetebilecek bir kulüp değiliz hala.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aral diyorlar şimdi de
        Ertuğrul Doğan, Aral için gönderdiğimiz ilgi kağıdında ispirtolu kalemle Aral’ın isminin başına Y, sonuna I koyup YARALI ŞİMŞİR yapmış.

Erto’nun var böyle sululukları.
        En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Bilmediğimiz şeyler oluyor...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benjamin gidiyormuş.
            Orda kalabalığız ya , orayı da diğer bölgeler gibi alternatifsiz nasıl bırakırız diye uğraşıyorlar sanırım.

Adamlar kasa boşaltır gibi , usulca takımın içini boşalttılar .

Yorum

• fenerbahçeliler onuachu'yu istiyor. agusto ve umut nayir çöpü ile sezonu 10. bile bitiririz yönetim böyle şeye imza atarsa

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu da gönderip yerine kimseyi alamazlarsa tesislerin kapısında üstüme benzin döküp ateşe vereceğim
                Kendini niye ateşe veriyorsun?? Tesisleri ateşe ver hepsi yansın. Beceriksiz iş bilmez yönetimi ateşe ver. Trabzonspor'u 3 yıldır rezil kepaze edenleri ateşe ver

Yorum

• Parada anlaşıp Visca'yi gondermek yerine Bouchari'yi niye gönderelim? Ilk devre biterken 2 transferle sampiyonluk adayı olacak takimi Boluspor a çevirdiler. Onuachu hariç hücumda güven veren yildizimiz yok.

Biz Aral'a muhtac miyiz? 10 milyonlara hazir tak calistir bir suru oyuncu var, gonder Visca yi al buraya yabanci. Cok mu zordu?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1 aydır eksikler belli iken son 1.5 gün kala mı akıllarına transfer yapmak gelmiş?
                    Yalandan oyalama taktiği değilse bişey bilmiyorum ben.

Yorum

• Ricardo Horta üzümlü kekim, daha önceden çok istemiştim yazmıştım. Olmaz da hani olursa çok şaşırırım. Normalde Braga çok yüksek teklifleri reddetmişti geçen yaz.

Yorum

• Oyuncu almayın defolup gidin. Ananıza sövdürmeyin daha. Bu kadar beceriksizce bir süreç yönetimi görmedim. Her dönem aynı iş. Futbol kulübü hariç her şeyi yönettiler.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• 17+3 ne lan kafayı mı yedi bunlar transferin son günü.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Şimdi 2 günde 10 milyon euroyu (Olaihbe ve Bouchari) çöp mü ettik Borcu sıfırlıyor diyenlerin gözüne nasıl da borç sokuyor benim canım başkanım. Aslan (!) başkanım benim

Yorum

• az çok eli yüzü düzgün tek mevki merkez ortasaha ve onun da içine edecekler:

6 : okay,folcarelli
                              8: oulai,bouchari
                              10 : muci

kim olacak 8 alternatifi ? bouchari yavaş yavaş kendine gelmeye başladı.

Yarım sezon sözleşmesi kalan waka dan çıkmak bu kadar mı zor?

16 var : olaigbe,waka,visca dan çık spş açık al.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim