Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu yazmayayım dedi ama yaklaşık bir haftadır tartışıyorsun. Avcı defansif futbol oynattığı için kurban falan olmadı..

Affedersiniz sıçıp batırdığı için kurban oldu. Avcı kadar imtiyaz verilmiş teknik direktör mü var kulüpte? 5 yediği halde başkan paralı askerleri ile balkonuna gitti gel bizi biraz daha batır diye. Biraz daha batırdı baktılar olmuyor gitti yetmedi sahtekar başkanıyla basınıyla elin adamının ayağını kaydırıp bi daha geldi ve yine rezil rüsva olup gitti.

Avcı geriye leş futbol, değerini kaybetmiş yığınla topçu ve ölü toprağı bıraktı. Hala kaldıramadık o ölü toprağını.

Defansif futbol defansif futbol adam kulübü başakşehire çevirdi Trabzonsporla ve geçmişiyle zerre alakası yok
    Yaz,neden yazmıyorsun,burada doğruları bulmaya çalışıyoruz,her şeyi ben biliyorum diye bir iddiam yok.Avcı ile ilgili çoğu eleştiriye de katılıyorum,davranışları ve tavırları gelen şampiyonluk sonrası süreci bence de yönetemedi ama sonuç olarak oluşturulan algı onun aşırı defansif oynattığı değil miyidi?
    Avcı'nın hatalarını konuşmak ayrı,taraftarın Trabzonspor şampiyonlukları ile ilgili yanlış algı içinde oldğunu söylemek ayrı bir konu.

Ama bana sor Abdullah Avcı'nın gs'den 5 yediği oyun mu,yoksa Fatih Tekke'nin üç yediği oyun mu bence ilki,hatta kupa maçındaki oyun için şunu söyleyebilirim -Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en rezil oyunuydu,benim için Fatih Tekke defteri o gün kapandı.

Abdullah Avcı da mükemmel kadrolara sahip değildi,onun ağzından dinlemedik hiç neden başarısız olduğunu ikinci gelişinde,geldiği günden beri gitmesi için büyük bir algı yaratıldı ve gönderildi.

Sonradan gelenler ise bizi en azından 3.yapsalardı,Avcı'nın gönderilmesi anlamlı olurdu ama onu da yapamadılar.Neden sabredemedik Avcı'ya?Ne oldu biz her yıl şampiyon olmuyorduk,her yıl da Avrupa Kupalarında turlar atlamıyorduk,bizi 38 yıl sonra şampiyon yapan adama olan bu kini kim oluşturdu hem de Trabzonspor böyle oynamaz diyerek?Kendi gerçeğine tam tersi bir algı oluşturarak?
    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buna nasıl cevap vereceğimi bilemedim,yani şaşırdım da.

Trabzonspor'un geçmiş şampiyonluklarındaki futbol aklını ve oyun yapısını örnekleriyle yazıyorum,taraftarın yanlış bir algıya kapıldığını,şampiyonlukların hücum futbolu ile değil daha sağlam defansif oyun anlayışı ile kazanıldığını anlatmaya çalışıyorum,önüne gelene 5 atmadığını,skorların tek farklı ağırlıklı olduğunu örnekliyorum,hatta hücum futbolu ile elimizden bir çok şampiyonluk gittiğini de ŞG dönemleri ve Ünal Karaman buna en güzel örnek olduğunu ve Abdullah Avcı'nın da bu yanlış algıya kurban edildiğini anlatmaya çalışıyorum yani özetle var olan bir gerçeklikten bahsediyorum ama sorduğun soru günün birinde Guardiola bizle çalışırsa senin oyunun olmaz mı diyeceğiz?

Guardiola bize niye gelsin,ne zaman gelsin diye sormak yerine Pep akıllı adamdır,pragmatiktir ve sentez yapmayı bilir diye cevap vereyim bari,illaki başarı için bir çözümü olur.
      hocam benim dediğim şu;futbol devamlı değişen ve gelişen bir olgu misal benim çocukluğumda bütün takımlar istisnasız 4-4-2 oynardı şimdi 4-4-2 oynayanmı var..kaleciye geri pasında kaleciler topu elle tutardı,sarkık liberolar vardı ön libero diye bir kavram bile yoktu v.s v.s daha bir sürü şey.yani demem oki biz şampiyonlukları defansif futbolla kazandık yine öyle kazanabiliriz diye bir argüman olmaz..

Ha konunuzun özeti abdulah avcı ise avcının defansif futbolla alakası yok bence.ayrıca iyi bir hocada olduğunuda düşünmüyorum,o yüzden zaten şu anda işsiz aylak aylak dolaşıyor.70 küsur yaşındaki şenol güneşin bile adı bjk ile azerbaycan milli takımı ile falan anılıyor ama şu yaşında avcı ile ilgili zerre bir bilgi yok,eski takımı başak’ın bile alacağını sanmıyorum onu..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hasan Tüncel, Joe Aribo'yu yazmış
        adami Villareal ve Leipzig istiyor. Bu sene ayni takimlardan cok oyuncu yazildi bize. Herhaldde gazeteciler uyduruyor. Southampdan Alman stoper Armel Bella Kotchap, Polonyali stoper Jan Bednarek, Atalantaya 17 milyona transfer olan 23 yasindaki Ganali sol kanat Kamaldeen Sulemana ve son olarak 28 yasindaki Nijeryali ortasaha Joe Aribo.

Marsilyadan Fasli ortasahalar Amine harit ile Azzedine Ounahi. Romadan Leandro Paredes ile Lorenzo Pellegrini. Viktoria Pilsenden ortasaha Lucas Cerv ile 22 yasindaki Nijeryali forvet Rafiu Durosinmi. St Etinennede 24 yasindaki Gurcu sol kanat Zuriko Davitashvili ile Benjamin Bouchouari. Panathianikos dan ortasahalar Adam Gnezda Cerin ile Nemanja Maksimovic. Athletico madridden Saul Niguez, 31 yasindaki solbek Reinaldo Mandava ve 29 yasindaki Fransiz on numara Thomas Lemar. Rennesden Cristopher Wooh ile Albert grombaek. Lyondan 28 yasindaki Hirvat stoper Duje Caleta-Car ile Corentin Tolisso. Al Nasr dan Otavio ile Marcelo Brozovic. Aekdan Anthony martial ile 27 yasindaki Yunan sagbek Lazaros Rota. Bir de Hamsikin onerdigi ortadshalar Ondrej duda ile Tomas rigo ikisi de farkli takimlara transfer yaptilar.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cham Folcarelli Bukhari
          üçlüsü nasıl olur
          Başkaları farklı düşünebilir ama ben tuttum bu üçlüyü , şampiyonluk için gayet yeterli bana kalırsa ligin üzerinde bir orta saha üçlüsü , rakibe kolay kolay top göstermezler. Ben şahsen bu üçlüyle Alagöz Holding Iğdır Fk 'nın Süper lige rahat çıkabileceği kanaatindeyim !!!
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Almeidanin videolarina bakinca net bir 8 numara goruntusu var. 10 ile alakasi yok.
            Fiyat olarak 3-4 milyonluk topcu.
            trabzonspor degilde baska bir anadolu takimi almak istede 4 e tamamlanir transfer.
            61

Yorum

• Sangare, Zaferiris ve Fidalgo falan yeniden yoklamamaz mi acaba. Tam ihtiyacimiz olan turden adamlardi bunlar. Hatta Marsilyanin kronik sakat denilen Faslisi Amine Harit de olur. Belki de adam kronik sakat degildir.

Yorum

• Basın medyasindada kimse yokki, başkan veya yöneticiyi eleştirmeden ziyade, basit bir soru sorulmuyor. söz veridigniz daha iyi oyuncular nerede - 1-2 transfer iki güne biter dedidiginiz oyuncular nerede?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaz,neden yazmıyorsun,burada doğruları bulmaya çalışıyoruz,her şeyi ben biliyorum diye bir iddiam yok.Avcı ile ilgili çoğu eleştiriye de katılıyorum,davranışları ve tavırları gelen şampiyonluk sonrası süreci bence de yönetemedi ama sonuç olarak oluşturulan algı onun aşırı defansif oynattığı değil miyidi?
                  Avcı'nın hatalarını konuşmak ayrı,taraftarın Trabzonspor şampiyonlukları ile ilgili yanlış algı içinde oldğunu söylemek ayrı bir konu.

Ama bana sor Abdullah Avcı'nın gs'den 5 yediği oyun mu,yoksa Fatih Tekke'nin üç yediği oyun mu bence ilki,hatta kupa maçındaki oyun için şunu söyleyebilirim -Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en rezil oyunuydu,benim için Fatih Tekke defteri o gün kapandı.

Abdullah Avcı da mükemmel kadrolara sahip değildi,onun ağzından dinlemedik hiç neden başarısız olduğunu ikinci gelişinde,geldiği günden beri gitmesi için büyük bir algı yaratıldı ve gönderildi.

Sonradan gelenler ise bizi en azından 3.yapsalardı,Avcı'nın gönderilmesi anlamlı olurdu ama onu da yapamadılar.Neden sabredemedik Avcı'ya?Ne oldu biz her yıl şampiyon olmuyorduk,her yıl da Avrupa Kupalarında turlar atlamıyorduk,bizi 38 yıl sonra şampiyon yapan adama olan bu kini kim oluşturdu hem de Trabzonspor böyle oynamaz diyerek?Kendi gerçeğine tam tersi bir algı oluşturarak?
                  Çünkü gözlemlediğim kadarıyla aynı noktada sıkışıp kalmışsınız. Yazıp konuyu işgal ediyoruz sadece.

Tekke çoğumuz için soru işareti zaten sadece Avcı'ya transfer konusunda verilen imtiyazın çeyreği verilsin takımı nereye götürüyor diye bakalım olmuyorsa göndermek çocuk oyuncağı.

Avcı'nın mükemmel kadrolara sahip olmamasının sebebi kendisidir zira onun dönemindeki transfer çılgınlığının haddi hesabı yok. Her sene baştan kadro kur neymiş paşamız tatmin olmuyor. Şapkayı bi kere de önüne koymadı.

Umut Bozoklar Yazıcılar Gbaminler Bartralar Pepeler Gomezler yahu şampiyonluktan sonra bi tane iz bırakan adam olmadı. Futbolcu öğütme kulübü olduk cezasını da şimdi herkesten red yiyerek ödüyoruz.

3 senede kulüpte bir tane gelişen değerine değer katan oyuncu olmaz mı? Bütün futbolcular mı leşti? Cevaplar basit.

Ayrıca konu 3.lükse Tekke geldiği tarihten itibaren oluşan puan durumunda gs ve fbnin ardından 3. sırada bitirdi.

Yorum

• Yahu şu emre mor falan gelirse bardağı taşıran son damla olur bu sefer trabzonsporu takibi yüzde yüz bırakırım bunlar gidene kadar..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cham Folcarelli Bukhari
                      üçlüsü nasıl olur
                      Kümede kalma hedefi için süper bir ortasaha hattı..
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• gelmez kardeşim pellegrini bunlar alamaz gidip dandik oyunculara milyonlar vermeye meraklılar

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hocam benim dediğim şu;futbol devamlı değişen ve gelişen bir olgu misal benim çocukluğumda bütün takımlar istisnasız 4-4-2 oynardı şimdi 4-4-2 oynayanmı var..kaleciye geri pasında kaleciler topu elle tutardı,sarkık liberolar vardı ön libero diye bir kavram bile yoktu v.s v.s daha bir sürü şey.yani demem oki biz şampiyonlukları defansif futbolla kazandık yine öyle kazanabiliriz diye bir argüman olmaz..

Ha konunuzun özeti abdulah avcı ise avcının defansif futbolla alakası yok bence.ayrıca iyi bir hocada olduğunuda düşünmüyorum,o yüzden zaten şu anda işsiz aylak aylak dolaşıyor.70 küsur yaşındaki şenol güneşin bile adı bjk ile azerbaycan milli takımı ile falan anılıyor ama şu yaşında avcı ile ilgili zerre bir bilgi yok,eski takımı başak’ın bile alacağını sanmıyorum onu..
                          Avcı'nın futboluna getirilen eleştiriden yola çıkarak taraftarımızın oyun eleştirisinde haksız olduğunu düşünüyorum.Amacım aslında bizim algılarımızla oynandığı,taraftarın aşırı duygusal davrandığı ve öfkesinde de sevincinde de bir ölçüsünün olmadığı.
                          Bunu bir bahane olarak sunmuyorum ama Abdullah Avcı'nın ikinci gelişinde başarısız olma sebenin en büyük nedeni buydu,taraftar hiç bir şeyden memnun olmadı,sürekli olmayan bir oyunun peşine düştü ama öyle veya böyle bizi şampiyon yapan,derbilerde en azıdan mücadele eden bir Avcı'ya öyle bir tavır alındı ki,onun da artık bu kadar başarıdan sonra bana bunu nasıl yaparlar tavrı ile karşılık verdiğini düşünüyorum.

Karşılıklı ipler atıldı ve şimdi geriye dönüp bakınca hata yaptık diyorum,bence Abdullah Avcı'ya sabredecektik,dediğim gibi her sezon şampiyon olmuyorduk zaten,Abdullah Avcı'nın çalışmaması bence kötü Hoca olmasıyla alakası yok,istese çok rahat çalışır ama kendince bir ağırlığı olduğunu düşünüyor,her önüne gelen teklife atlayıp Yılmaz Vural durumuna düşmek mantıklı değil.

Abdullah Avcı benim ideal Hoca tipim değil ama başarısız olacaksak onunla olmayı yeğlerdim açıkcası.Lucescu benim için Hocalıkta en üst seviyedir,oyunu okuma ve elindeki kadrodan en üst düzeyde verim alma Avcı'yı ona en yakın Türk Hoca olarak gördüğüm için yani,tabi aslında Osman Özköylü'nin en iyi Türk TD olduğunu düşünürüm ama onun da nasibi yok bizden yana.​

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çünkü gözlemlediğim kadarıyla aynı noktada sıkışıp kalmışsınız. Yazıp konuyu işgal ediyoruz sadece.

Tekke çoğumuz için soru işareti zaten sadece Avcı'ya transfer konusunda verilen imtiyazın çeyreği verilsin takımı nereye götürüyor diye bakalım olmuyorsa göndermek çocuk oyuncağı.

Avcı'nın mükemmel kadrolara sahip olmamasının sebebi kendisidir zira onun dönemindeki transfer çılgınlığının haddi hesabı yok. Her sene baştan kadro kur neymiş paşamız tatmin olmuyor. Şapkayı bi kere de önüne koymadı.

Umut Bozoklar Yazıcılar Gbaminler Bartralar Pepeler Gomezler yahu şampiyonluktan sonra bi tane iz bırakan adam olmadı. Futbolcu öğütme kulübü olduk cezasını da şimdi herkesten red yiyerek ödüyoruz.

3 senede kulüpte bir tane gelişen değerine değer katan oyuncu olmaz mı? Bütün futbolcular mı leşti? Cevaplar basit.

Ayrıca konu 3.lükse Tekke geldiği tarihten itibaren oluşan puan durumunda gs ve fbnin ardından 3. sırada bitirdi.
                          Ben sizin gibi düşünmüyorum,taraftarın doğru düşünmesi ve doğru bir beklenti içine girmesi için bu tür tartışmalar en faydalı yazılar,konuda zaten transfer yapılmadığı için bir şey de olmuyor.
                          Trabzonspor taraftarı doğru bilgilerle ortak bir noktada buluşmazsa her yıl ayrı bir hüsran olacak,mesela ben Fatih Tekke konusunda hiç bir umudu olmayan bir taraftar olarak eğer bizi Avrupa Kupalarına taşır ve en az iki alt yapı futbolcusunu takıma monte ederse sözleşmesi bitene kadar kalması taraftarıyım.Ne şampiyon yapmasını beklerim ne de kupa almasını,her yıl son haftalara kadar yarışın içinde olalım yeter bana.
                          Bunu başka kaç Trabzonspor taraftarı diyebilir,şampiyon olacağjz diye kaç futbolcu ve Hoca daha bizim olmayan paralarımızla zengin olacak?

Abdullah Avcı,bir şeyi başarmıştı ve bu devam ettirilebilirdi,her ne kadar ikinci defa çok erken geldiğini düşünsem de sabretmeliydik.Ama taraftar inanılmaz manupule edildi ve şimdi farklı olmayacak,bu nerden kim tarafından ortaya atılan hücum futbolu baskısı Fatih Tekke'yi yiyecek.

Zamanında rahmetli Özkan Sümer yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın dediğinde ortalık karıştı ama adam her zaman ki gibi doğruyu söylüyordu,Özkan Sümer gibi bir dahinin bile Trabzonspor gerçeğine taraftara anlatamadığı noktada bizimkisi belki de boş bir beklenti.
                          • Memento mori

Yorum

• Gerçekten Erto'nun Pellegrini'yi transfer edeceğine inanan var mı.Lig başladı halen daha orta saha merkez transferi yapacak...

Yorum

• Benim son yıllarda izlediğim en iyi Trabzonspor geçen sene ki Galatasaray karşısında 4-3 lük maçtaki performanstı. Şenol hoca konusunda sanki biraz acele ettik gibi,5 bitmesi gereken Hatay maçında karambole yenildik.

Yorum

• Lorenzo Pellegrini değil mi uşaklar?

Yani biz bunu forumda uydurmadık, kendi temennimiz değil, değil mi?

Gerçekten böyle bir transfer dedikodusu, ihtimali var mı ?

Eğer gelirse küçük bir ihtiyaç kredisi çekip yeni sezonun 4 formasından da alırım.
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim