Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kerem'in 25 Orkun'un 30m euro ettiği güzel ülkemde Oulai 50m rahat eder.
    Hocam onlar o parayı etmiyor ki, Türkiyedeki süper zeka yöneticiler veriyor o paraları.

Yorum

• Bu çocuğu böyle elit takımlara satmak bizim için çok büyük dezavantaj. Dortmund, Leipzig, Newcastle gibi takımlara 25-30 milyon euroya giderse daha iyi. Sen citye bunu 30 a sattın mı ondan daha fazla kazanamazsın ki son transferi.

Yorum

• En son Uğurcan da forma imzalamıştı sonra sözleşme imzaladı. Bu yönetime zerre güvenmiyorum.Hayatı yalan bunların
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• keremle orkun harbi iyi adam.

bizim takımda keske öyle bir yerli olsa. kullabilmek mesele.

hatta kerem ve orkunu biz fener ve bjkden daha iyi degerlendirirdik performans olarak manyak olurdu bizde olsa.

Türk statüsünde harbiden iyi oyuncular kumaş olarak.

bu iki oyuncu bizde olsa çok şey değişirdi bizim takımda

Yorum

• Keşke oyuncu satacağız, gonderecegiz deyip duran değil de "takımı daha da güçlendireceğiz, taş gibi olacağız, bu ligin ... koyacağız, istanbula kabus gibi çökeceğiz" diyebilecek klas bir başkanımız olsaydı da şu başlığı zevkle takip edebilseydik. Ama yok.

Yorum

• Pina....Vivu....Batagov....Musti
              ...........Oulai...Folcarelli
              Zubkov.....Lo Celso.....Hauge
              .................Onuachu

Ts yüz yılı başlar

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aga bu video süpermiş Marco Berat neymiş ya tam benim düşüncelerimi söylüyor..
                2 kuruşluk adamkarın diline düşürdünüz kulübü diyor..
                böyle kulüp mü yönetilir..
                Teekkeye gs kupa maçında beş para etmez adamlara şirin gözükmek için kulübü küçültüyorsun diyor..
                Olai yi satmanın kulübe faydası varsa diyen tekkeye kulübe ne faydası var söyle diyor..
                Marco Berat ADAMIN dibiymiş..HELAL
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• My
                  My yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Devamı daha iyi. Başlık açtıydım orda var.

• Eyvaaah. Şimdi YES'i dinliyorum da dün itibariyle sol açık aramaya başlamışlar. Biz yandık ya.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bodo lu Hauge ve Dinamo Kievle Mukhavko ile ilgileniyormuşuz, kaynak Safacan.

inşallah.. amin

Yorum

• hadi Uğurcan neyse de Oulai nin Galataya satılması büyük mallık olur. Uğurcan 29 yaşındaydı nisanda 30 olacak, en fazla para veren 2-3 sene önce Sporting Lisbon muydu 13 milyon civarı ki bu sezon başında yurtdışına en fazla 7e 8e satabilirdik. Ama oulai'de durum bambaşka. Oyuncu büyük takıma satarsan Avrupa pazarında çok çok büyük reklamın olur ki böyle 1 - 2 oyuncu daha satarsan bütün menajerler kapında köpek olur, nolur benim oyuncumu da alın parlatın diye. Ayrıca bu çocuk 19 yaşında yazın Dünya kupasında değerini katlama ihtimali de var. Resmen kulübü Galataya peşkesş çekiyorlar. Yok ilaa Galataya vereceksen Uğurcan mevzusunda olduğu gibi aşırı astronomik rakama işi hallet. 70 - 80 milyon eurolara çık, bunlar Osimhen'e 75 milyon verdiler. İstemezlerse yazın biz bunu 40'a 50'e rahat Avrupaya satarız. 30 milyon artı Ahmet Kutucu + %15 pay nedir.

Vakti zamanında Tekke'nin Zenit'den takım arkadaşı Portekiz milli takımında da oynayan Danny 2008 yazında Dinamo Moskova'dan Zenit'e 30 milyona geldi. Ee geldi de noldu kaç kişi biliyor bunu Rusya dışında. O yüzden her anlamda tutarsız hareket. Bu söylenen dedikodular gerçekleşirse Ertuğrul Doğan'ın İstanbul'daki iş yeri ikamet ettiği eve falan saldırı girişimleri olursa hiç şaşırmam. Abdullah Avcı'dan akıllanmaları lazımdı. İkinci gelişinde adamın evinin önünde protestolar olmuştu, telefonunu arayıp küfür edenler olmuştu. Geerçi birinci gidişinden biraz önce adamın evinin önüne salya sümük gidip nolur bizi bırakma diyen mallar da vardı.
                    Danny ➤ Portekiz'den eski futbolcu ➤ On Numara ➤ Son kulüp: CS Marítimo ➤ * 7 Ağu 1983, Caracas, Venezuela
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bodo lu Hauge ve Dinamo Kievle Mukhavko ile ilgileniyormuşuz, kaynak Safacan.
                      jens peter hauge şenol güneş zamanında zırp pırp bize yazılıyordu. Diğer Ukraynalı stoper de geçen yaz bize yazılıyordu.

Yorum

• asporda reha denen bir cahil oulaiyi değil 21 yaşındaki falkorelliyi alsın gs diyor
                        büyük takıma daha layık olan o diyor
                        iyi topçularla çok daha iyi oynar diyor
                        TSyi meze yapmışlar yine
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          jens peter hauge şenol güneş zamanında zırp pırp bize yazılıyordu. Diğer Ukraynalı stoper de geçen yaz bize yazılıyordu.
                          mykhavko için porto dan 20m eur istemişler, gelmesine ihtimal vermiyorum.

Yorum

• Kayk brezilyalı wonderkid diyorlar.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              asporda reha denen bir cahil oulaiyi değil 21 yaşındaki falkorelliyi alsın gs diyor
                              büyük takıma daha layık olan o diyor
                              iyi topçularla çok daha iyi oynar diyor
                              TSyi meze yapmışlar yine
                              basın çok eşeledi bu işi. gs li taraftarlarda sürekli yazıyor. oulai nin kafası karışmaz umarım. gitmek istiyorum derse sıkıntı çıkacak.

Yorum

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim