İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
liste de bir sey ifâde etmiyor, kaynak çok güvenilir mi ondan da emin degilim, kitalarinin topçularini çok çok fazla öne çikariyorlar, Folcarelli Afrikali olsa onu da Dortmund'a falan yazarlardi... Oulai için liste gerçekçi, ama gerçek mi...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer A. İki arka sayfadaki bir mesajı alıntıladım ancak görünmüyor (Senin mesajın da alıntılanmadı). O yüzden neyi anlattığım pek anlaşılmamış gibi duruyor. Çünkü sevinmiyorum.
Mesaj şu: https://forum.bordomavi.net/forum/bm...8#post11410488
Ayrica orasi Türkiye, ordan baski surdan tehdit, hop bakmissin concona 40'a gitmis, herifler de 70milyon serbest kalma maddesiyle iknâ etmis, 1 sene sonra 70'e o listedekilerin birine sen degil de concon göndermisEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Amaç da o zaten, bizden alıp iki katına satmak.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
liste de bir sey ifâde etmiyor, kaynak çok güvenilir mi ondan da emin degilim, kitalarinin topçularini çok çok fazla öne çikariyorlar, Folcarelli Afrikali olsa onu da Dortmund'a falan yazarlardi... Oulai için liste gerçekçi, ama gerçek mi...
Ayrica orasi Türkiye, ordan baski surdan tehdit, hop bakmissin concona 40'a gitmis, herifler de 70milyon serbest kalma maddesiyle iknâ etmis, 1 sene sonra 70'e o listedekilerin birine sen degil de concon göndermisNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
tamam da kirmizi kartla ilgili hiçbir sey dememis yapay zekâ... özel durum demis de ayrintilarda hiçbir sey yok...İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dün yapay zekaya sormuştum, kural aynı sezonda 3 kulüpte sahaya çıkamaz diyordu. Buna göre Bastia'da sahaya çıkmadığı için transfer olabiliyor. Şimdi direkt Oulai'nin durumunu analiz etmesini istedim, cevap aşağıda. Özetle Bastia'da sahaya çıkmadığı için transfer olabiliyor. Başka bir kural varsa bilemem. Yapay zeka her zaman %100 doğru cevap vermiyor. Burada kaynak verdiği için bana doğru gibi geliyor. Kırmızı kart gördü diye transfer olamayacağını iddia eden tweet de silinmiş zaten.
"2025/26 sezonu verilerine göre Christ Inao Oulaï, bu kural açısından oldukça özel bir durumda. Kendisi halihazırda iki kulübe tescil edilmiş ve biriyle maça çıkmış olduğu için, sezonun geri kalanındaki uygunluğu tamamen Ağustos ayındaki bir teknik detaya bağlı.
İşte 2025/26 sezonu için durumunun özeti: 1. İlgili Kulüpler- SC Bastia (Fransa): 2025/26 sezonu başında buraya tescil edildi. Kritik nokta şu: 15 Ağustos 2025'teki Pau FC maçında yedek kulübesindeydi ancak oyuna girmedi.
- Trabzonspor (Türkiye): 20 Ağustos 2025'te buraya transfer oldu. Şu an Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 11'den fazla maça çıkmış aktif bir as oyuncu durumunda.
- İlgili Üçüncü Kulüp (Chelsea/Galatasaray): Ocak 2026 sonu itibarıyla Chelsea'nin onu hemen kadrosuna katmak için 40 milyon Euro'luk bir teklif yaptığına dair ciddi raporlar var.
Bahsettiğimiz FIFA kurallarına göre cevap: Evet, ancak bu sadece Ağustos ayındaki bir detay sayesinde mümkün.- "Maça Çıkmama" Boşluğu: Oulaï bu sezon SC Bastia'da tescilli olmasına rağmen, transferinden önce onlar adına tek bir resmi maçta bile süre almadı.
- Karar: Bastia formasıyla süresi "0" olduğu için, FIFA bu durumu "iki kulüpte oynama" sınırı kapsamında saymıyor. Dolayısıyla, bu Ocak transfer döneminde Chelsea veya başka bir kulübe imza atarsa, hemen oynamaya tamamen uygundur.
Kulüp Durum Oynanan Süre Uygunluk Sayılıyor mu? SC Bastia Tescilli 0 dk Hayır Trabzonspor Tescilli ~1.000+ dk Evet Yeni Kulüp Potansiyel - Evet (2. Hak)
Güncel Durum: 24 Ocak 2026 itibarıyla Oulaï transfer piyasasında çok aranan bir isim. Oynama haklarından sadece birini Trabzonspor ile kullandığı için, yeni bir takıma imza atar atmaz sahaya çıkmasında yasal bir engel bulunmuyor."
ha diyelim ki her seye ragmen oynamis sayilmiyor falan, o kurali kim onayladiysa onun gelmisini geçmisini gondiklesinler... ulan herifin yedekten yedigi kirmizi kart takiminda oynamis sayilmasina yetmiyor, ama mk yerinde Fr 2.liginde yedigi 5 maçlik cezâ bizim lige yansiyor ve biz faydalanmayip belki de fazladan puan kaybina mâruz kaliyoruz... o da neymis 4 maç olsa sorun yoktu ama 4+ olunca baska ülkeye gitse de yansiyormus da falan da filan minigondikledigimin fifa'si yaa
Yorum
-
ben ciddiye almam tabiiki o andavalı da.., böyle bi zekayı nasıl ulusal bi spor kanalına hemen hergün çıkarıyosun. hadi kanal çıkardı, bunun nasıl alıcısı olabiliyor ve dinleniyor, onu anlamıyorumİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
levent rahatsizin teki, ciddiye almaya gerek yok kjhjkh
- Beğen 1
Yorum
-
Hala ikna olmadın dimi hala bunda bir bit yeniği arıyorsun dimiİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tamam da kirmizi kartla ilgili hiçbir sey dememis yapay zekâ... özel durum demis de ayrintilarda hiçbir sey yok...
ha diyelim ki her seye ragmen oynamis sayilmiyor falan, o kurali kim onayladiysa onun gelmisini geçmisini gondiklesinler... ulan herifin yedekten yedigi kirmizi kart takiminda oynamis sayilmasina yetmiyor, ama mk yerinde Fr 2.liginde yedigi 5 maçlik cezâ bizim lige yansiyor ve biz faydalanmayip belki de fazladan puan kaybina mâruz kaliyoruz... o da neymis 4 maç olsa sorun yoktu ama 4+ olunca baska ülkeye gitse de yansiyormus da falan da filan minigondikledigimin fifa'si yaa
No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
o hepten gözümden düstü dinlemiyorum bile.... ama iste bosuna demiyorum bunlar pelikan tayfa, hepsi ayni... agiz birligi ve aklama kollama yaglama operasyonlari bunlar, ucuz numaralar, kendi tayfalarini kandirsinlar öyleİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş, başkanı aklamak için kıvranıyor, telefonda pazarlık olurmuş niye olmasınmış, bir an aklıma Marco Beratın bazı pembe götlüler lafı geldi.
- Beğen 2
Yorum
-
Yes, Safacan dahil net bir şekilde bu işin olmaması gerektiğini yanlış bir iş olduğunu savunurken, Erdal Hoş bildiğin olabilir böyle şeyler Trabzonspor tarihi satıp pişman olduğu değil satmayıp pişman olduğu oyuncularla dolu falan dedi beynim yandı yemin ediyorum, alsana o Trabzonspor’un ulusal basındaki sözde kanaat önderlerinden biri.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
o hepten gözümden düstü dinlemiyorum bile.... ama iste bosuna demiyorum bunlar pelikan tayfa, hepsi ayni... agiz birligi ve aklama kollama yaglama operasyonlari bunlar, ucuz numaralar, kendi tayfalarini kandirsinlar öyleNo one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
-
trabzonun yapması gereken gs ile arasını bozmak . ayak mayak gaz alma isleri de olmayacak.
harbi diyorum bunu.
iliskilerini kesmek.
fener ve bjk ile naturel olmak.
duruma gore onlara da vaziyet alırsın. bunu transfer anlamında demiyorum tabi sadece. her manada.
gs ile iliskiler askıya alınmalı. bitirilmeli. ezeli rakip olarak kabul edeceksin bu salatasarayı
bu transfer islerinin boku cıktı.
fener de gene sacmalarsa onlarla aramızı bozarız.
baskan ve yönetim hoca sirinlik islerini geçecek. kanka ayağını bıraksınlar. Boyle dost ayaklarını gececeksin.
ruh budur bize bu lazım can pat gum
gs sinsi bir takım bunlara Boyle herkes cakacak
herkes salata yapsın bu takımı Boyle
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
valla ondan ziyâde kuralin saçma oglu saçma oldugundan dolayi sinirleniyorum, ulan burda da mi concona yariyor bu is ? mg gerçekten lobilerini biplediklerim ya... yariyor derken, kural mantiksiz degil de benim dedigim gibi olsa, bu transfer söylentileri çikmayacak bile...İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hala ikna olmadın dimi hala bunda bir bit yeniği arıyorsun dimi
0dk oynamasi, oynamis sayilsin demiyorum, ama çocuk salaklik edip yedek kulübesinden çikip rakip oyuncuya pek bir sey yapmamis gözükse de harket yapmis itiklemis falan, kirmiziyi yemis, bizde 5 maç cezâ çekiyor alâkasiz ülkede ligde hem de ayni seviye bile degil biri 2.lig digeri bizim en üst lig, ama neeymiiiss 0 dokko oynomos onon oçon soyolmoyor be amg fifasi senin nanivradini gelmisini geçmisini kurallarini koyani onaylayanii.....
Ama baskasi (Ahmetcan) u21 oynuyor, sirf u21takimi alt ligde oynayabiliyor diye onun aldigi süre sayiliyor, ama misal u21 ile u21 ligi diye bir lig olup da orda oynasa o sayilmayacakti, kjhajkahakj ulan yazinca deliriyor insan yaa bunlarin topunun mg bu kurallari herhalde concon lobisinin onayiyla çikartiyorlar orçolar
- Beğen 1
Yorum
-
çaktırmadan yine transfer sezonu bitiyor. günler bomboş geçiyor.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonun yapması gereken gs ile arasını bozmak . ayak mayak gaz alma isleri de olmayacak.
harbi diyorum bunu.
iliskilerini kesmek.
fener ve bjk ile naturel olmak.
duruma gore onlara da vaziyet alırsın. bunu transfer anlamında demiyorum tabi sadece. her manada.
gs ile iliskiler askıya alınmalı. bitirilmeli. ezeli rakip olarak kabul edeceksin bu salatasarayı
bu transfer islerinin boku cıktı.
fener de gene sacmalarsa onlarla aramızı bozarız.
baskan ve yönetim hoca sirinlik islerini geçecek. kanka ayağını bıraksınlar. Boyle dost ayaklarını gececeksin.
ruh budur bize bu lazım can pat gum
https://www.youtube.com/watch?v=Lj2RspIeLOw
yabancı sorununu çözemedik.
seneye avrupa'ya gideceğiz. eldeki kadro özellikle yedeklerle hiç şansımız yok.
abdullah avcı'nın en son döneminde rapid wien ve st gallen'e peş peşe elendik.
sene başında transferleri hiç yetiştiremiyoruz.
daha bir dünya kiralık geri gelecek oyuncular var.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 2
Yorum
-
yani benim beklentim çok yok ama en azından güzel oynayalım yeter bana. avrupaya gidebilirsek iyidir diyorum. bakalım neler olacak bu sene göreceğiz herkes merakla bekliyor. hayırlısı diyelim
-
hocam yanlış bilmiyorsam biz seri başı da olamıyoruz her turda galiba. puan ortalamamız çok kötü durumda. kaç senedir doğru düzgün ne gruptan çıkabildik ne maç kazanabildik. karşımıza iyi takımlar gelecek bunu bilmek lazım. ona göre kadro kurmaları lazım. ilk turda gelecek dandik bir takım bile bize sıkıntı çıkarır, ikinci turda sorgusuz sualsiz elenebiliriz. avrupa işini ciddiye almaları lazım, süper lige benzemiyor orası.
-
avrupayı ne kadar ciddiye alırlar bilmiyorum. tamam yabancı takımlara oyuncu sat et güzel seyler bunlar reklam ama gelecek oyuncuları da iyi belirlemek lazım ki sadece para kazanmaya odaklanmamalı dengeli davranmak lazım sportif basarı da çok onemli. ayarı çok iyi dengelemeleri lazım.baskan oyuncu alıp iyi paralara satması güzel tebrik ederim ben bunu yaparsa helal olsun derim basarıdır yabancı iyi takımlara satması. ancak elimizdeki iskelet olsun ki takım olalım sürekli bir ayrılık olmasın. arada yap hareketini 5 tane iyi oyuncunu satma misal. arada bir iki çıkarıp yerine koy
-
Atletico'nun eski başkanlarından Jesus Gil'e Real ile aralarındaki rekabeti sorulunca demişti ki “Real Madrid aristokrasidir, Atletico sokaktır.” Benim gözümde Trabzonspor da aynısıdır. Biz Gs, Fb olamayız, onlara benzemeye çalıştığımız sürece kısa dönemli başarılar sağlasak bile kimliğimizi kaybederiz, yani bir nevi asimile oluruz. Yok oluruz. Akçeli, paralı işler elbette olacak ama bunu kimliğimizi kaybetmeden, birilerinin arka bahçesi olmakla suçlanmadan yapmalıyız. Atletico gibi, Trabzon da sokaktır, denizdir, yayladır... TS tarihinin en çok sevilen marşı ''Biz dar sokaklarında'' diye başlıyor lan hiç mi bu şehrin hislerini algılayamıyorsunuz? Sen İstanbul değilsin kardeşim. Yandaş yerel gazetecileriniz belki böyle şeylere değer vermiyor olabilirler ama biz veriyoruz. Trabzonspor'un kimliğiyle oynamayın.
- Beğen 9
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61