kardeşim oulai trabzonspor tarihinin en iyi orta sahasıdır. bu adamı sattığın an ne hoca kalır ne başkan. takımı tek başına oynatıyor orta sahada. rakiple temaslı oynuyor, pres yapıyor, koşuyor, hücuma çıkıyor, çalım atıyor, şut çekiyor. iki yönlü orta saha. daha yaşı 19. bu çocuk gittiği an tepe takla oluruz. oulai'nin olmadığı maçlarda aldığımız sonuçlara bakın bakalım. chelsea, barcelona, psg ye bile satılmaz bu adam. maaşına zam yap kulüpte tut.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Kullanabildigin kadar kullan, ettinden sütünden faydalan..sonra sat. .İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim oulai trabzonspor tarihinin en iyi orta sahasıdır. bu adamı sattığın an ne hoca kalır ne başkan. takımı tek başına oynatıyor orta sahada. rakiple temaslı oynuyor, pres yapıyor, koşuyor, hücuma çıkıyor, çalım atıyor, şut çekiyor. iki yönlü orta saha. daha yaşı 19. bu çocuk gittiği an tepe takla oluruz. oulai'nin olmadığı maçlarda aldığımız sonuçlara bakın bakalım. chelsea, barcelona, psg ye bile satılmaz bu adam. maaşına zam yap kulüpte tut.
Leverkusen Wirtzle şampiyon oldu.. bayern yillarca almak icin ugrasti yinede satmadi.. ingiltereye sattı sonundaSevinelim diye sevmedik.....
- Beğen 1
Yorum
-
Fatih tekkeyi dinledim boş biri bir şey bilmiyor adam laf kalabalığı yapıyor ben teknik direktör olarak bir şey bildiğini düşünmüyorum.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Hedefe giden bir takım- üçüncü olarak Avrupa kupalarına katılım- devre arası en değerli futbolcusunu satmayı düşünmez bile. Her futbolcu değerini bulunca tabii satılır ama bizimkiler ne yapıyor? Batan geminin malları misali şuna talip var buna bu kadar veriyorlar deyip ocak ayında topçusunu pazarlamaya çalışıyor. Burasının Trabzonspor değil de Gençlerbirliği vb olduğunu sanıyor olabilirler. Bir de taraftara çemkiriyorlar yok aldığımızda laf ediyordunuz vs diyerek
- Beğen 1
Yorum
-
aynen.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kullanabildigin kadar kullan, ettinden sütünden faydalan..sonra sat. .
Leverkusen Wirtzle şampiyon oldu.. bayern yillarca almak icin ugrasti yinede satmadi.. ingiltereye sattı sonunda
oulai-folcarelli ikilisini avrupa kupalarında izlemek isterim şahsen.
herkes bizim takımı övüyor ama bu oyuncuları sattıktan sonra ne anlamı var
Yorum
-
Birde şöyle birşey var tamam scouting olarak iyi transferler Batagov,Pina,Augusto, Jabol falan ama Oulai piyango idi. Bizimkiler zannediyor ki Oulai'yi gönderince hemen yine öyle düşük paralara bi Oulai buluruz afedersiniz ama bok bulursunuz. Oulai gibi tavanıı bu kadar yüksek oyuncu bir kere denk gelirdi sana o da geldi bir daha öyle bir potansiyel bulmak zor hatta imkansız. Pina,Augusto gibi isimleride aldığımız fiyatın çok üstünde satacağız bu ayarda topçular bulacağız ama Oulai gibi birisini bir daha bulmak hayalcilik.
Sana böyle bir piyango vurmuş sen bunun için gs ile pazarlık masasına oturuyorsun düşündükçe çıldırıyorum.
- Beğen 3
Yorum
-
Aynen öyle.Hem Scouting 100% ise yariyacak diye birsey yok.Tutmayan veya uyum saglamayan transferler devar Mendy Cham misal. Biraz sans birazda uyum ve kimya isi Scout transferi.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde şöyle birşey var tamam scouting olarak iyi transferler Batagov,Pina,Augusto, Jabol falan ama Oulai piyango idi. Bizimkiler zannediyor ki Oulai'yi gönderince hemen yine öyle düşük paralara bi Oulai buluruz afedersiniz ama bok bulursunuz. Oulai gibi tavanıı bu kadar yüksek oyuncu bir kere denk gelirdi sana o da geldi bir daha öyle bir potansiyel bulmak zor hatta imkansız. Pina,Augusto gibi isimleride aldığımız fiyatın çok üstünde satacağız bu ayarda topçular bulacağız ama Oulai gibi birisini bir daha bulmak hayalcilik.
Sana böyle bir piyango vurmuş sen bunun için gs ile pazarlık masasına oturuyorsun düşündükçe çıldırıyorum.
Hem biz seneye 3-4 ilk 18 yerli alternatifler bulmaliyiz.Herkesin istedigi topcu pesinde kosmak isimize yaramaz ya pahaliya aliriz yada istanbul takimlarina kaptiririz.
Su GurbetciScouting bir adam gibi islese ordan cekersin topcu ama bizde cok basarisiz bu olay.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Başkanla teknik direktör aynı şeyleri söylüyorlar gibi görünse de aslında tam olarak öyle değil. Başkan hafta içi çıktı Trabzonspor'un ekonomik stratejisinin ucuza scout transferi yapıp pahalıya satmak olduğunu açıkladı. Fatih Tekke dün çıktı "çok daha olgun, deneyimli, bu ambiyansları bilen oyuncularla oynamak, tabi ki isterim. bunu kim istemez?" dedi. Takımın hocası ulusal kanalda böyle konuşursa potansiyelli genç oyuncuyu buraya gelmeye nasıl ikna edeceksin?
Yorum
-
Başkanın dediği alıp başka takımlara kiralama düşüncemiz var ise ;
İbrahim Diakite (8)
Azizbek Tulkinbekov ( statü gereği yerli sayılıyor diye biliyorum. yanlış biliyorsam affola ) (Sağ Stoper)
Temirlan Anarbekov (aynı şekilde statü gereği yerli sayılıyor ) (Kaleci)
Kerem Matışlı (Kaleci)
Elvis Torach (Sağ bek)
Abel Salim Nyiringo (Santrafor)
Manelson (8)
Abdul Moro (8)
Seydou Dembele (10)
Latif Diaby (Sağ kanat)
Renato Nhaga (6-8)
Ada İbik (Sol Stoper)
Hepsi çok genç. Alınıp başka takımlara kiralanabilir. Pilot takımımız olsa orada da değerlenebilir. Özellikle İbrahim Diakite, Oulai sonrası direk oynatabileceğimiz bir isim. Diğer isimlerde çok potansiyelli.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Oyuncu alıp geliştirmenin de yalan olduğu ouila ile belli oldu hazır ve iyi oyuncu her türlü oynuyor. Bastia scoutlariyla çalışsınlar ligue 2 deki Fransız sömürgesi tüm afrikayi avucunun içi gibi biliyorlar. Biz de en azından eski Osmanlı toprakları balkanlardan bir prime visca bulmaliyoz nerede. Ama ligue 2 takımlarının scoutlari aldıkları oyunculari izlemek lazım.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61