Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• etrafımdaki Gs liler 3 gündür yazıyorlar bana; oulai yi alıyoruz, oualiyi verin, 25+kutucya alıyoruz. 25 +kutucu+ satıştan pay.. vs vs.

ben de deddimki olm satmıyoruz da hadi diyelim satıyoruz, fiyatı alıcı mı belirler??

yurt dışına minimum 50 yurt içine 100 milyon. Getirirsin peşin 100 milyonu alırsın. KUTU-su da sizde kalsın

he fiyatı alan belirler diyorsanız, ok .25 mi diyorsunuz. ok. veriyoruz.
    ama bi dakka biz de toreria+Sara+İlkay+BA.Yılmaz a 20 veriyoruz, yanında da + Arif Boşluk

böyle saçma şey mi olur?
    Pazara gidiyosun tezgahta 100 tl olan domates için tart 1 kilo diyip, adama çıkartıp 20 veriyosun bende bu var diyosun. he bi de cebimde 1 patates var bunu da bırakayım tezgaha diyosun.. aynı o hesap.

ama suç onlarda değil bunu yaşatan 100 edecek malı 20 ye alacak müşteriyi tezgaha çağıran başkanda

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

basın çok eşeledi bu işi. gs li taraftarlarda sürekli yazıyor. oulai nin kafası karışmaz umarım. gitmek istiyorum derse sıkıntı çıkacak.
      Oulainin yerine küçük oulaiyi alınca onlarda da kaos başlar zaten Dursun papi sallantıda takım bok gibi top oynuyor istenilen oyuncuları daha alamadılar, bence şikeciler derinden sessiz geliyor tarihlerinde uzun zaman sonra ilk defa sağa sola bulaşmadan işlerine bakıyorlar,
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

oulai gitmek istemediği için satamadılar muhtemelen çakma kaptanla aynı iş değil
        benim tahminim de taraftar tepkisinden dolayı bu iş yattı.

yarıştaki rakibine doğrudan bu oyuncuyu verseydi sokağa çıkacak yüzleri kalmazdı.

burada yanan fatih tekke oldu. dünkü basın toplantısındaki o gider bu gelir şovunu göreceğiz.

takım biraz kötü gitsin arkasında berat tekke destekçi olarak kalır sadece.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          asporda reha denen bir cahil oulaiyi değil 21 yaşındaki falkorelliyi alsın gs diyor
          büyük takıma daha layık olan o diyor
          iyi topçularla çok daha iyi oynar diyor
          TSyi meze yapmışlar yine
          yine raha iyi, "ben Trabzon un yerinde olsam hiçbirini satmam" dedi..

Ama sünger beyinli Levent Tüzemen. "Trabzonspor 40 istiyomuş, tmm oulai iyi da 40 milyon edecek ne var bu adamda" diyo, ulan hırt madem 40 etmeyecek ne diye 25-30 lar + kutucular % paylar veriyosun. bu fiyata alırsan, 50 den aşağıya mı satıcan sanki. bi siz mi akıllısınız lan sünger beyin.
          sonrada vay efendim seyirci bilet almıyo, kombine almıyo, forma almıyo, sponsorluk yok. başkan bu değirmeni nasıl döndürecek. o da satmak zorunda diyip akıl veriyo. kendi olası kapatmalarına kılıf uyduruyo.
          Ulan hırt kendini akıllı zanneden gerzek. aynı rakama şikecilere satıyoruz desek SATILIR MI diye ayağa kalkmazsanız sen olayım

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim tahminim de taraftar tepkisinden dolayı bu iş yattı.

yarıştaki rakibine doğrudan bu oyuncuyu verseydi sokağa çıkacak yüzleri kalmazdı.

burada yanan fatih tekke oldu. dünkü basın toplantısındaki o gider bu gelir şovunu göreceğiz.

takım biraz kötü gitsin arkasında berat tekke destekçi olarak kalır sadece.
            Çok merak ediyorum Erto, Tekkeyi Okanın yardımcısı olarak gs ye satsa kabul eder mi ?

Yorum

• Sikan 6, Agusto 5, Olaigbe 5, Serdar saatçi 2.5, Ozan tufan 2 falan bu adamların hiçbir bu kadar etmez. Açıkça yönetim para yiyor. Cerny için de yazın kulübü 10 milyon oyuncu da 3.5 istiyor haberleri çıkıyordu. Eee Beşiktaş 6 milyon + 2.5 maaş ile aldı oyuncuyu. Yöneticiler para yiyemeyeceği oyuncuyu getirmiyor. Yazın zaten her

Furkan aynen ya o kadar katakulli yap et borç azalmasin, Oulai'yi concona satma durumunda tepki ne olur diye nabiz ölçmek için "35 milyonluk âcil ödeme var" haberlerini çikarttir... YYEERRSSEENN

Yorum

• Ve buna rağmen iki gündür Gsli muhabirler, bizim saflar ile troller yüzünden histeri krizi geçiriyor camiamız.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yine raha iyi, "ben Trabzon un yerinde olsam hiçbirini satmam" dedi..

Ama sünger beyinli Levent Tüzemen. "Trabzonspor 40 istiyomuş, tmm oulai iyi da 40 milyon edecek ne var bu adamda" diyo, ulan hırt madem 40 etmeyecek ne diye 25-30 lar + kutucular % paylar veriyosun. bu fiyata alırsan, 50 den aşağıya mı satıcan sanki. bi siz mi akıllısınız lan sünger beyin.
                  sonrada vay efendim seyirci bilet almıyo, kombine almıyo, forma almıyo, sponsorluk yok. başkan bu değirmeni nasıl döndürecek. o da satmak zorunda diyip akıl veriyo. kendi olası kapatmalarına kılıf uyduruyo.
                  Ulan hırt kendini akıllı zanneden gerzek. aynı rakama şikecilere satıyoruz desek SATILIR MI diye ayağa kalkmazsanız sen olayım
                  levent rahatsizin teki, ciddiye almaya gerek yok kjhjkh

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ve buna rağmen iki gündür Gsli muhabirler, bizim saflar ile troller yüzünden histeri krizi geçiriyor camiamız.
                    çabuk "sevin"me, Ugurcan için de benzer süreç yasandi, paylasim yapildi, sonra son gün concona ugurlandi, arkasindan duâ edenler bile oldu utanmadan

Yorum

• 42 numara, ilk basta anlamamistim, ama diger fotoda da pustluk var, her maç önü paylasimi böyle mi bakmadim ama öyle ayar çekmisler ki sank dersin Fildisi millî takim renkleri, Afrika kupasi maçi öncesi paylasimi... orçolar ya

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok merak ediyorum Erto, Tekkeyi Okanın yardımcısı olarak gs ye satsa kabul eder mi ?
                        teklif gelsin galatasaray ve beşiktaş'a teknik direktör olarak bile gider. fenerbahçe'yi bilmiyorum gider mi gitmez mi.

biraz iyi bir cv ye sahip olsa bence hiç düşünmeden gider.

şuan ki kariyer geçmişi bile 3 istanbul takımında malzemeci bile olamaz.

bakma bize de taraftar bakısından dolayı geldi.

hatta o dönem arda turan haberleri çıkmıştı. oda ayrı bir rezillik. sonra birden bire ibre fatih tekke'ye döndü.

zamanında beşiktaş'a da gitmişti öyle yada böyle.

hiç bir duruşu falan yok. herkese mavi boncuk dağıtan bir figür.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sefer A. İki arka sayfadaki bir mesajı alıntıladım ancak görünmüyor (Senin mesajın da alıntılanmadı). O yüzden neyi anlattığım pek anlaşılmamış gibi duruyor. Çünkü sevinmiyorum.

Mesaj şu: https://forum.bordomavi.net/forum/bm...8#post11410488
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

42 numara, ilk basta anlamamistim, ama diger fotoda da pustluk var, her maç önü paylasimi böyle mi bakmadim ama öyle ayar çekmisler ki sank dersin Fildisi millî takim renkleri, Afrika kupasi maçi öncesi paylasimi... orçolar ya
                            Sara ilk başta Oulaiyi biraz andırıyor gibi yapay zeka ile oynamış gibiler,

Yorum

• Gökhan Erdem 35 artı KDV anlaşmışlardı diyordu. 35 artı KDV 42 ediyor. Sadece forma numarasına değil, konuşulan transfer ücretine de atıf oluyor olabilir.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sara ilk başta Oulaiyi biraz andırıyor gibi yapay zeka ile oynamış gibiler,
                                biraz zorlama olur öyle demek yaa, haa fotoya tiklamayinca ufak görünce evet biraz, tiklayip normal boyutta bakinca hayir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim