İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Ben senin gibi düşünmüyorum, farkında değilsiniz ama futbol piyasası olarak yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz, az biraz eli ayağı düzgün profesyonel futbolcu genç oyuncuları almak istediğin zaman yerlilerden bahsediyorum, klüpler 5-6 m eurodan kapıyı açıyor, kaç yıllık Trabzonspor taraftarıyım Enis gibi kaç tane forvetimizden yedekten gelip 9 gol atmıştı ligde aynısını Felipede yaptı 15-20 arasından bahsediliyor,İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Enis'ten bi b*k olmaz güzel kardeşim.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Teknik ekiple 10 dakika önce bu konuyu konuştuk, 1-2 ay içinde Vbulletin5 sürümünden Vbülletin6 sürmüne geçilecekmiş orda default olarak varmış beğenme butonu.İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu yorum özelliği yerine Dislike tuşu gelmeliydi. Arka sayfalarda kalan cevaplara yapılan yorumları okuyamadıktan sonra ne anlamı var yorum yapmanın? Sayfa sayfa hangi mesaja yorum yazılmış diye mi bakacağız? Zaten Alıntı ile yorum yapmış oluyorsun. Ancak dislike tuşu ile en azından anlık düşüncemizi de göstermiş olurduk o mesaja.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
-
Hasan Tüncel: “Anthony Nwakaeme’nin ligin geri kalanında kulüpte izleme ekibinde yer almasını bekliyoruz. Trabzonspor oyuncu ile bir görüşme yaptı ve büyük oranda anlaşma sağladı.”hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
-
Doğrudur . Ancak , bunlar potansiyelli diye düşünülüp kadroya katılan isimler . Dolayısı ile hepsi beklenilen gibi çıkacak diye bir şey yok. Hem olaigbe'yi tamamen gönderilim de demiyorum . Bizde nasıl pişecekse, kiralık gönderilen kulüpte de kendini kanıtlayıp pişebilir .İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam Trabzonspor olarak şu transfer politikasında 6 ay önce aldığımız 20 li yaşların başındaki yabancı oyuncuları ki 5 m euroluk bir yatırımdan bahsediyoruz, çabucak vazgeçip hazır oyuncuya gitmek bu transfer politikasına ihanet gibi algılıyorum,
Yani yatırım yine aynı yatırım . Bizde ya da süper ligde başka takımda forma giymesi arasında bir farklılık yok .
Bu arada yerine alınacak adam da yine aynı çehrede değerlendirilebilir . Genç alırsın, olaigbe ' den iyi çıkarsa sezon sonu planlamasını o adamın üzerine kurarsın. Yok tutmazsa, o zaman da olaigbe'nin kiralık gittiği takımda göstermiş olduğu performansa göre bir planlama yaparsın .
Şuan puan tablosunda bulunduğumuz yeri , olaigbe'ye yatırım yaptık diye riske atmamalıyız diye düşünüyorum .
Zira Şampiyonluk yarışında olmakla , Avrupa kupalarına katılamamak arasında çok büyük uçurumlar yok .
- Beğen 1
Yorum
-
Adamlar TM ' ye bakıp transfer yapmıyorlar ki .İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaigbe asist üretip ve gol atmalı sene sonunda onu da en az 10 milyona satarız göz boyamalıyiz istatistik her şey.
Oyuncuyu izlemek için kendi yetkililerini gönderiyorlar .
Şuan ki olaigbe , gol asist üretse dahi gelecek ekibi maçların ilk yarısı bitmeden stattan gönderecektir .
Yorum
-
Zamanında bu dediklerini kendi yapıp , bir de posası çıkmış adamlara kamyonlarca para döken ben miydim ?İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Beğen 6
Yorum
-
😀 Haklisinİlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adamlar TM ' ye bakıp transfer yapmıyorlar ki .
Oyuncuyu izlemek için kendi yetkililerini gönderiyorlar .
Şuan ki olaigbe , gol asist üretse dahi gelecek ekibi maçların ilk yarısı bitmeden stattan gönderecektir .hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Şimdi her yerde ufak ufak yazılmaya başlandı.
Nwakaeme'nin son maçı kasımpaşa maçı. Sonrasında teknik heyete katılıyormuş.
Bence her iki taraf için de doğru olan buydu.
Nwakaweme kendi coğrafyasındaki futbolcuları keşfetmek için muhakkak kullanılmalı .En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 2
Yorum
-
Waka dedem futbolu bırakırsa mutlaka birini alırlar.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel ve Serkan Gençi dinliyorum, sanırım transferi kapatmış gibiyiz, belki küçük bir ihtimal Sol kanat diyorlar,
Norveç basınına göre Karlsbakk hafta sonu Trabzon'a gelecekmiş.
- Beğen 2
Yorum
-
Hali hazırda 16 yabancı var, Visca ve Nwakaeme yi çıkarınca 14 kalıyoruz, Saviç gitmezse kimseyi alamayız.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Waka dedem futbolu bırakırsa mutlaka birini alırlar.
Norveç basınına göre Karlsbakk hafta sonu Trabzon'a gelecekmiş.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
olaigbe aslında iyi bir adam ama bizim tam oturmamış ve de ne olduğu belli olmayan oyun sistemimize uymuyor sadece.
bizim kadroda iş yapabilir ama o sisteme geçebilmek için çok zamana ihtiyacımız var. çünkü hoca da henüz kafasındakini sahaya yansıtmayı başaramadı. o yüzden maçlarda yaptığı değişiklikler son derece uyumsuz oluyor kimi zaman.
olaigbeyi kazanmak için ilk 8deki bir takıma ya da avrupada bir takıma kiralık verebiliriz her maç en az 30 ya da 45 dakika oynama şartı ile. çünkü adamı da çürütmemek lazım. istatistik yaparsa değerini arttırabilir ama gözlemciler de istatistikle ilgilenmiyor pek. gideceği takımı seçerken ona uygun bir takımı bulmak lazım yani açık oynayan ve koşan bir takım olacak.
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561