Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muci'nin arkasına güney amerikadan wonderkid çekerim. Oulai gibi piyango vurursa devam ederiz as seviyede olmazsa da Muci'den çıkacağımız için önüne kendisini kanıtlamış birini çekeriz gelişimine devam eder.

Güney Amerikayı da Arjantin diye daraltalım. Sosa'dan beri Arjantinli oyuncumuz olmamış. 5 sene Arjantinli topçusu olmayan takım kendine futbol kulübü demesin. Fifa yaptırım uygulamalı
    Arjantin,Kolombiya ve Şili bu topraklardan eli ayağı düzgün kimi getirsen bizde iş yapar.Bu ülkelere bir de Özbekistan ı ekledim.Kim duyar kim ilgikenir bilmem ama Özbekler inanılmaz bir gelişim yaptı,sporun her branşında.

Bizimkiler inşallah Manisalı Ayberki bitirir,o çocuğun büyük potansiyeli var.
    • Memento mori

Yorum

• Zuriko Davitashvili

​alın keyfinize bakın.

niye uzatıyorlar?

basın parayı

koyayım bogaya .

gurcuyu alsınlar.

boga bonservisi eline de alsa almasınlar bu topcuyu. gerek yok.

gurcuyu almamak enayilik olur.

berzilyadan guney amerikadan almıyorlarsa oyuncu gurcu tam bizim aradıgımız topcu.

buyuk takımsak bu adamı alırız hem fenerin hem bjknin elinden alsın baskan bu adamı. showumuzu da yaparız.

kaptırmayın bu topcuyu
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boga mı
        Aral mı
        Gürcü mü
        mâliyetlere göre degisebilir ama ondan bagimsiz konusacaksak Davitashvili favorim olabilir, sonra Aral, en son Boga
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Bi tane Adel Taarabt yok mu fransız banliyölerinde. Tribünleri tek başına doldurur.

Fransa'dan teknik oyuncuların en yeteneksizini nasıl bulduk insanın aklı duruyor. Cham'ı yarım saat izleyen biri halı sahaya çağırmaz
          Doludur aslinda ama sonra baskalari sey der Kuzey Afrikali topçu almayalim cart curt... yetenek konusunda bizi 5'e katlar 3'e bölerler millet bos bos afkuruyor... futbol yetenegi konusunda genlerimiz çöp isteyen istedigini desin zoruna gitsin gerçek bu en azindan an itibariyle 2026 yilina kadar böyle yâni...
          Iyi ki bi Kenan Yildiz bi de plase Arda Güler denen simarik var yoksa saf yetenek sayimiz 000
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

• Tam bir H.T haberi kjahkjah

Trabzonspor, uzun süredir takip ettiği savunma oyuncusu Nwaiwu’yu kadrosuna kattı. Ancak transferin perde arkasında, oyuncunun vizesiz pasaportu nedeniyle gecikmeli bir gelişme yaşandı.

Ayrica böyle bir sey de var, duruslari için tebrik etmek gerek
            Celtic taraftarları, kulübün Gazze'deki soykırımla bağlantılı bir İsrail futbol kulübünden oyuncu transferini durdurmasını talep eden bir imza kampanyası başlattı.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boğa bonservisini eline alacakmış öyle haber var . Alabilir miyiz bu adami.
              Ne çektiysek bonservisi elinde olan adamlardan çektik. Bonservisi yok diye yüksek yıllık ücret veriyoruz, sonra adam elimizde kalıyor, ancak fesihle kurtulabiliyoruz.

Yorum

• Rogers Mato - Ayrıntılı performans bilgiler | Transfermarkt

Taka bu adamı yazmış.Çok kısa Şanlı Urfa da oynamış.Eğer yabancı kontenjan saçma sapan doldurulması uygun fiyata çok iyi bir alternatif olurdu.​
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Bi tane Adel Taarabt yok mu fransız banliyölerinde. Tribünleri tek başına doldurur.

Fransa'dan teknik oyuncuların en yeteneksizini nasıl bulduk insanın aklı duruyor. Cham'ı yarım saat izleyen biri halı sahaya çağırmaz
                  Bu isim neden bu kadar abartıldı diye yıllardır düşünüyorum . Kariyerinde iyi bir sıçrayış da yakalayamamış . Belirli standartı olan , izlediğim maçlarda ekstra bir özelliğini göremediğim bir isimdi .

Sen sevdiğin için sana sorayım . Bu adamın bir zamanlar bu kadar dillendirilmesinin sebebi nedir ?

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Salih Kavrazlı'mız vardı, Altınordu dan almıştık. Bizdeyken forvetti galiba şimdi sol kanata evrilmiş. Ben baya umutluydum o çocuktan, garip bi sakatlığı vardı bizde hiç oynayamadan gitmişti.
                    AdanaDemir de kaptanmış yeni Bursaspor a gitmiş, daha da 23 yaşında, ben 30 falan oldu zannediyordum
                    Bakalım Bursa da süre bulabilecek mi, bulursa ne yapacak merak ediyorum.
                    O çocuk yitik adana demirde dahi iyi skor katkısı yaptı .

Bizim çocuktan faydalanamamızın en büyük sebebi ; Taha altıkardeş , Batuhan Kör , Kerem Şen , Enis Destan gibi isimlerden faydalanamamızın sebebi ile aynı . İhtiyar sever AA .

En azından şu çocuklardan Taha altıkardeş biraz forma şansı bulabilmiş olsa , önümüzdeki 10 sene sağ stoper eksikliği çekmezdik.

Yorum

• iyi bir sol bek ve sol açık ile yarım dönem avrupa kupasına gitmek için yeterli olur.Savic,baniya ve her oynadığında berbat performans gösteren serdar düşünülürse bir de yerli stoper alma isteği makul duruyor.Ama bu isim asla samet olmamalı.Ben yine taha emre ve arda ya şans verilmesi taraftarıyım.

As sol bek alınınca mustafa gibi iyi bir joker kazanacağız.Pina nın dalgalı performansı düşünülünce alt ligden veya gurbetçi bir sağ bek çok mantıklı duruyor.Sezon başında burada bir çok kişinin defalarca söylediği mehmet can aydın rahatlıkla işimizi çözerdi.

Bu arada hem benim hem de bir çok arkadaşın defalarca söylediği gibi maestro ve arda hamleleri ads den yapılsa hem bouchari nin keyfini beklemek zorunda kalmazdık hemde çok daha uygun maliyetlere iki mevki yi çok daha güçlü hale getirirdik.

Camara yı antepte çok izledim.Bence bize lazım olan yönlü bir ortasaha oyuncusu.Hazır draguş verilmişken üstüne bir miktar ekleyerek alınabilir.

Salih,taha emre,arda,onuralp,onuralp ç bu isimler mutlaka ikinci devre süre bulmalı.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O çocuk yitik adana demirde dahi iyi skor katkısı yaptı .

Bizim çocuktan faydalanamamızın en büyük sebebi ; Taha altıkardeş , Batuhan Kör , Kerem Şen , Enis Destan gibi isimlerden faydalanamamızın sebebi ile aynı . İhtiyar sever AA .

En azından şu çocuklardan Taha altıkardeş biraz forma şansı bulabilmiş olsa , önümüzdeki 10 sene sağ stoper eksikliği çekmezdik.
                        burada ciddi bir vebal var bu çocuklara ciddi yatırım yapıldı.Hem futbol hayatları sekteye uğradı hem de klüp ciddi zarar etti.

Batuhan kör bursa da bize gelmeden sol açık ve santrafor olarak ciddi işler yapıyordu.
                        Taha stoper performansı gayet iyiydi.
                        Enis Destan içlerinde en çok süre bulan isim süre bulduğu zamanlarda skor da yaptı ama adam bize bir türlü yaranamadı.

Kerem fiziği nedeniyle zaten çok ileri gitmezdi.Ama diğerleri yetiştirici bir hocanın elinde değerli hale gelirdi.

Yorum

• Avusturyanın dip takımında 22 yaşında bir stoperin tm değeri 6 milyon euro kolay kolay olmaz. Bir potansiyeli var belli ki bekleyelim.

Yorum

• Olaigbe gidecek Nwakame muhtemelen toplamda 600 dakika oynayamaz sezon sonuna kadar bu kadar elzem bir sol kanat eksiğimiz varken niye öncelik sol bek? Tamam solbekte de sayısal olarak eksiğimiz var ama oraya yabancı oyuncu alıp sol kanat işini rafa kaldıramayız.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olaigbe gidecek Nwakame muhtemelen toplamda 600 dakika oynayamaz sezon sonuna kadar bu kadar elzem bir sol kanat eksiğimiz varken niye öncelik sol bek? Tamam solbekte de sayısal olarak eksiğimiz var ama oraya yabancı oyuncu alıp sol kanat işini rafa kaldıramayız.
                              Gidecek derken bilgi mi tahmin mi.
                              Ben biraz zor görüyorum da bu gidişi,
                              Bizim verdiğimiz parayı kimse vermez,
                              Birde Hoca tutuyor Kazımı, gitmesini istemeyebilir. Keşke zararsız kurtulabilsek

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gidecek derken bilgi mi tahmin mi.
                                Ben biraz zor görüyorum da bu gidişi,
                                Bizim verdiğimiz parayı kimse vermez,
                                Birde Hoca tutuyor Kazımı, gitmesini istemeyebilir. Keşke zararsız kurtulabilsek
                                Stoper geldi en az bir yabancı oyuncu daha alacağız mecbur hem Sikan hem Olaigbe gidecek tahminimce ikisi de kiralık gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim