İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
ligin basında yapmamız gerekenleri yapmadıgımız icin bu haldeyiz. plansızlık ve ne istedigini bilmeme... artık adını ne koyarsanız..
planlama sıfır abi...
su ayarlarda bir sey alınırdı bir tane de olsa
Bir oyuncu fabrikasına dönüşen altyapısından çıkardığı isimler kadar yabancılarının da iz bıraktığı Trabzonspor'un en iyi 20 yabancı futbolcusu hangi isimler? GOAL Türkiye ile göz atalım.
10 tane al demiyoruz bir tane al belki forma satısları hareketlenirEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin basında yapmamız gerekenleri yapmadıgımız icin bu haldeyiz. plansızlık ve ne istedigini bilmeme... artık adını ne koyarsanız..
planlama sıfır abi...
su ayarlarda bir sey alınırdı bir tane de olsa
Bir oyuncu fabrikasına dönüşen altyapısından çıkardığı isimler kadar yabancılarının da iz bıraktığı Trabzonspor'un en iyi 20 yabancı futbolcusu hangi isimler? GOAL Türkiye ile göz atalım.
10 tane al demiyoruz bir tane al belki forma satısları hareketlenir
Yorum
-
Ya şunu yazdın Allah razı olsun,en azından biraz vicdanı olan bu gerçeği gömeli.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener Ertuğrul Doğana futboldan anlamıyor diyor kendi futboldan anlayan adamlari yönetici yapmış bu yüzden en iyi futbolcularimizi GS ye sattı. Bu kulübü erto kimseye peşkeş çekmedi tamam kızıyoruz ama Uğurcani iyi sattı oulaiyi de satarsa 50 ye yine bir şey demem. Bedava paraya Sadri gibi satmadı derim.
Bir de işin güzel yanı,Trabzonspor ilk 11 den adam mı istiyorsun masaya en az 35 milyon koyması gerekiyor isteyenin,şu satışı iki sezon üst üste yap,zaten sonraki yıllarda kimseye bir şey satmak zorunda olmayacağın için en az 50 çekersin.
Trabzonspor tarihinde her hangi bir oyuncuyu 5 alıp,35-40 satan adama ben büyük başkan demeyeyim de ne diyeyim.
- Memento mori
- Beğen 1
Yorum
-
umarım yalandır. gs a oyuncu veriyorsak gene baskan ve hoca istifasını versin. vermezler biliyorum masal okurlar.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yurt dısına satsınlar sorun yok benim icin. Turkiyede hic bir takıma vermesinler.
bu oyuncunun satısına guzel fiyatlara karsı degilim takım kazanacaksa.
tek istegim buraya satılmasın sadece. bunu yapıyorlarsa derhal klubu terketsinler abi
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Antepten Ogün,Manisadan Ayberk ve Ada alınsa kadroya güzel derinlik katarız.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence biz hatta bence değil rasyonel olarak transferden konuşacaksak yerli transferine odaklanmalıyız, şu Andersen Sinan, Konyadaki Trabzonlu orta saha falan bunları konuşmalıyız.- Memento mori
Yorum
-
KDV dahil miymiş? Onu belirtmediği için gücendim.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
Her oyuncuya tavandan maaş verip , sonrasında hepsini fesihle gönderen başkana nasıl başkan dersin mesela ?İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ya şunu yazdın Allah razı olsun,en azından biraz vicdanı olan bu gerçeği gömeli.
Bir de işin güzel yanı,Trabzonspor ilk 11 den adam mı istiyorsun masaya en az 35 milyon koyması gerekiyor isteyenin,şu satışı iki sezon üst üste yap,zaten sonraki yıllarda kimseye bir şey satmak zorunda olmayacağın için en az 50 çekersin.
Trabzonspor tarihinde her hangi bir oyuncuyu 5 alıp,35-40 satan adama ben büyük başkan demeyeyim de ne diyeyim.
- Beğen 1
Yorum
-
Aslında önceki mesajında alıntı yapmıştım ikisine de birlikte cevap vermiş olayım.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her oyuncuya tavandan maaş verip , sonrasında hepsini fesihle gönderen başkana nasıl başkan dersin mesela ?
Bak işte bunu kendisi de söyledi,hem yöneticiliğimde hem de başkanlık döneminde ben de bu hatayı yaptım dedi.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zamanında bu dediklerini kendi yapıp , bir de posası çıkmış adamlara kamyonlarca para döken ben miydim ?- Memento mori
Yorum
-
Çok değişik kafalar yani,insanlar neden bu şekilde düşünüyor,yani Ertuğrul Doğanın paraya ihtiyacı mı var,gerçekten adamın Trabzonsporu sevmesi,onun başarısı için bir plan yapması,bunu uygulaması için çabalaması neden inandırıcı gelmiyor.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele basit ben aldım ben satarım işler kötü giderse yeni yönetim gelip kaymağını yeme durumu😀 olabilir yada Trabzonspor’u çok sevdiği için para eden oyuncuları satıp borcu sıfırlayıp istifa edecek efsane olacak!- Memento mori
- Beğen 1
Yorum
-
Bugün AA geri gelse yine aynı hataları yapacak .İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aslında önceki mesajında alıntı yapmıştım ikisine de birlikte cevap vermiş olayım.
Bak işte bunu kendisi de söyledi,hem yöneticiliğimde hem de başkanlık döneminde ben de bu hatayı yaptım dedi.
Bu iş biraz da teknik direktörde bitiyor . Mesela Fatih hoca her ne kadar bu konuda kendisine kızsam da her röportajında şu kadar para istiyorlar biz onları veremeyiz diye açıklama yapıyor.
AA olsa böyle bir şey der miydi emin değilim. Ya da bu şekilde konuşması söylenir miydi bilemedim .
Sanki ED biraz da teknik direktörüne göre davranıyor.
Bide hata yaptı da , giden hep Trabzonspor'dan gitti . Onun hatalarının sonucunu kulüp çekti .
Yorum
-
Gs a oyuncu verecegimize bjkden orkun artı biraz para karsılıgı bjk ye versinler veya fenere versinler.
o kadar net diyorum. avrupaya 10 milyon euro ucuza gitsin daha iyi su asamada.
bu gs olayı kabak tadı verdi.
oncelikle Trabzonspor olarak itibarımızı verdik bunu herkes biliyor.
simdi yazacaklarım ironidir ama gerceklesebilir :
simdiden sevgili ve buyuk abimiz ve altyapısı oldugumuz salatasarayımıza gidecek oyuncuların listesini yapalım
batagov
nwaivu
ouali
yeni alınan solbek tutarsa gs a verilir.
unutmadan forvet pek tabi.
yeni alacagımız kim varsa potansiyalli kaliteli olanlar da gs a gider bir iki sene icinde.
Trabzonsporda calısan faydalı personeller scouting ekibinden kim var bilmiyorum faydalı olanları da onlara veririz.
bizim stadyumun belli bir kısmını da veririz ama hangi kısmını onu cozemedim.
deniz manzaralı en yakın locadan bir yerden bir sey olur sanırım
tesbih misali : sen salatasaraya cephaneligini veriyorsun. dusmana cephaneligi vermessin...
biri buna dur demeli artıkEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Samimi bir soru soracağım,Trabzonspor gibi her işlemi elektronik bir ortamda ve yasal olarak denetim altında olan bir kurumun her hangi bir satış işleminde yasal olmayan bir işlem yapabileceğini düşünüyor musun,mesela önceki yurt dışı satışları nedeniyle kdv iadesi oluşmuş ise 29 m euro ve kdv iadesi ile bu rakamın 36 milyon euro olarak bizim kasamıza girmediğini mi düşünüyorsunuz.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
KDV dahil miymiş? Onu belirtmediği için gücendim.
Art niyetsiz samimi bir soru.- Memento mori
- Beğen 1
Yorum
-
sasone kardesim Gs a oyuncu vermenin bir sınırı olur. rakibine iyi paralar edebilecek bir oyuncuyu da vermessin. bir seyin sınırı olur. baskanın ve hocanın yonetimin bu transfer gerceklesirse hic bir savunulacak tarafı yok. bunu anlaman lazım. objektif bakmayı dene.yurt dısına daha ucuza ver .itibarın gitmesin elden hic olmassa. eger bunu da savunuyorsan harbi fanatik galatasaraylı oldugunu düsünecegim. Hic bir gercek Trabzonsporlu bu gs transfer islerinin bu kadar derecede sulandırılmasını istemez hocam. unutma bu cocuk daha 19 yasında.En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe
- Nazim Can