Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı sınırı sıkıntı Nwekame'yi teknik heyete aldın Viscayi dondurdun diyelim Savic elimizi kolumuzu bağlıyor.

şu an yabancıdan çıkıp yabancı alamıyoruz maalesef.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İstediğin kadar oyuncu alabilirsin lisansı çıkartmazsin. Wakanin lisansını iptal ettirdin 1ç bouchari kiralik savic iptal visca iptal olaigbe kiralık oldu bitti.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstediğin kadar oyuncu alabilirsin lisansı çıkartmazsin. Wakanin lisansını iptal ettirdin 1ç bouchari kiralik savic iptal visca iptal olaigbe kiralık oldu bitti.
        Kafana göre lisans iptal edemiyorsun, karşılılklı anlaşman lazım futbolcu ile, bu arada sanırım Karlsbakk bitmiş kaynak gazeteci Furkan Uzun. Bu transfer için ya Saviç gitti ya da Felipe satıldı dediler ama ben Felipenin kesinlikle gitmeyeceğini düşünüyorum büyük ihtimal Saviç ile yollar ayrılacak.
        En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sakat Savic'e 3 yıl için 9 M.Euro bağlayan,maalesef işi bitmiş Nwakeme'ye iki yıl için 4,5 M.Euro veren kimse çıksın ortaya.

Anlaşılan bu kişi başkan değilmiş.Kulübün borcu varmış,parayı dikkatli harcamalıymış,transfer konusunda kimsenin dediği umurunda değilmiş öyle söylüyor.Sanırsın muhalefette yıllardır.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• 5-6 oyuncu 100m euro ediyor ama takım doğru düzgün top oynayamıyor o nasıl olacak?

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• hafta sonu kadroda yok karlsbakk geliyorrrr.....
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5-6 oyuncu 100m euro ediyor ama takım doğru düzgün top oynayamıyor o nasıl olacak?
                Kafası çalışan takımlar futbolcuların potansiyellerine yatırım yapar, senin oynadığın oyuna yada takımın ligdeki durumuna göre değil,
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstediğin kadar oyuncu alabilirsin lisansı çıkartmazsin. Wakanin lisansını iptal ettirdin 1ç bouchari kiralik savic iptal visca iptal olaigbe kiralık oldu bitti.
                  Bu şekilde yapılabilse her kulüp yapar. Öyle ben istediğim için senin lisansını iptal ediyorum diye bir şey yok .

Adam gidip seni şikayet ettiğinde , senden fesih parasından fazla tazminat alır .

Yorum

• Felipe kalacaksa Karlsbakk sacma is..sezon sonu beklensin.
                    solkanat daha acil..

Ama bizimkiler bir ülkden en az 2 transfer yapiyor..gelecek bu cocuk buyuk ihtimal
                    En son hofsaale tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yabancı sınırı sıkıntı Nwekame'yi teknik heyete aldın Viscayi dondurdun diyelim Savic elimizi kolumuzu bağlıyor.

şu an yabancıdan çıkıp yabancı alamıyoruz maalesef.
                      Sonra stada taraftar neden gelmez diyor, insanlar enayi mi?

sen gaz alma ya da başka filmler adına en iyi döneminde kovup 40 yaşında geri aldığın Nwakaeme ye 3, sakat saviçe 3,5 bitmiş vişçaya 2,5 vereceksin, bu 9 milyonu çöpe atacaksın,

Sonra fesihspora çıkacak adın Bardhi gibi adamdan bile 5 milyon Euro dan fazla zarar edeceksin,

Kaptanından 33 aldım diyip maaşı bile ödeyemeyeceksin ki almadın demekki

Aziz yıldırım olsa bu kadar zarar veremez hamleleri ile 800 gündür 3 büyütülmüş yenemeyeceksin,

Yabancı alamıyoruz, taraftar olarak bizden pardon o zaman iyi planlayamadık mı diyelim?
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi her yerde ufak ufak yazılmaya başlandı.

Nwakaeme'nin son maçı kasımpaşa maçı. Sonrasında teknik heyete katılıyormuş.

Bence her iki taraf için de doğru olan buydu.

Nwakaweme kendi coğrafyasındaki futbolcuları keşfetmek için muhakkak kullanılmalı .
                        tamamen boş iş.

burası hayır kurumumu aga.

vakayeme kendi ülkesini haritada bile bulamaz. 1 tane milli maçı var.

adama parasını verebiliyorsanız verin yada sene sonuna kadar takımda kalsın. ortası yok bunun.

profesyonellikten uzak, tamamen duygusalca alınan kararlar kulübe zarar verir.

vakayemeyi seviyoruz tamam da, umarım yönetim böyle bir amatörlüğe imza atmaz.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• erenslash
                          erenslash yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          wakayeme bize sahane topcular bulur network varsa gayet uygun dude. ama wakayeme bunu istemiyorsa diretmeye de gerek yok. istiyorsa okay bence gayet güzel fikir.scouting izleme komitesi su bu derken niye olmasın cok zeki bir birey waka reis. bence kotu fikir değil. yeter ki kensi istesin.

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sonra stada taraftar neden gelmez diyor, insanlar enayi mi?

sen gaz alma ya da başka filmler adına en iyi döneminde kovup 40 yaşında geri aldığın Nwakaeme ye 3, sakat saviçe 3,5 bitmiş vişçaya 2,5 vereceksin, bu 9 milyonu çöpe atacaksın,

Sonra fesihspora çıkacak adın Bardhi gibi adamdan bile 5 milyon Euro dan fazla zarar edeceksin,

Kaptanından 33 aldım diyip maaşı bile ödeyemeyeceksin ki almadın demekki

Aziz yıldırım olsa bu kadar zarar veremez hamleleri ile 800 gündür 3 büyütülmüş yenemeyeceksin,

Yabancı alamıyoruz, taraftar olarak bizden pardon o zaman iyi planlayamadık mı diyelim?

Elini kolunu bağlayan problemi yönetim kendisi yapmış 14 yabancı kuralı var diye niye 21 yabancı oyuncuyu başına bela ediyorsun 10-11 kişi alırsın devre arasindada panik yapmadan nokta transfer yaparsın

Yorum

• Benim de okuduğum Nwakaeme'nin teknik ekibe katılmak istemediği yönünde. Muhtemelen kalan parasının ödenmesinde orta yol bulunup feshedilir.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• baskanın haklı oldugu konular var ama bir tane hamsik veya jaja tarzı bir adam alırsın be abi.

baskanın yaptıgı hata bu . yani en azından alırsın bir tane de olsa.

biraz planlama olsa bak cok demiyorum azcık olsa zaten elindeki yabancıları net alırsın gondermeye calısmazdın o zaman.

ben ondan diyorum baskana bak abi uce bese bakma net oyuncu al. o zaman gondermek icin ugrasıyorsun.

bana kalsa waka kalsın sene sonu gider. baska birini yollarsın. kendileri bilir tabi..

guney amerikaya da baksın dedik kac defa... uruguay su bu...
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tamamen boş iş.

burası hayır kurumumu aga.

vakayeme kendi ülkesini haritada bile bulamaz. 1 tane milli maçı var.

adama parasını verebiliyorsanız verin yada sene sonuna kadar takımda kalsın. ortası yok bunun.

profesyonellikten uzak, tamamen duygusalca alınan kararlar kulübe zarar verir.

vakayemeyi seviyoruz tamam da, umarım yönetim böyle bir amatörlüğe imza atmaz.
                              Bu durumun adamı sevmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Adamın elinde kapı gibi sözleşmesi var . Fesih etmek istesen adam muhtemelen geri kalan parası ne ise isteyecektir .

Takımda kalsa yabancı kontenjanını işgal edecek. Üstelik şuan ki haliyle işgal ettiği kontenjan kadar da sahada performans veremeyecektir.

Daniel ' in , agusto satılmasa dahi kadroya katılacağı söyleniyordu . Muhtemelen hali hazırda kulübü ve kendisiyle anlaşıldığı söylenen Daniel için böyle bir hamle yapılıyordur .

Visca zaten dondurulacak onu her defasında saymaya gerek yok . Savic için de sözleşmesini bırakıp gitmeyeceğini düşündüğümden , aynı şekilde dondurma yöntemine gidilecektir .

Yorum

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim