Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

fotomaç yazmış.
    Renkdaş kadroda şu anda 16 yabancı var, En iyi ihtimal, Visca Nwakaeme, fesih olursa ki öyle olacak 14 kalıyor, birde bunun üstüne Saviçi de eklersek 13 düşüyoruz zaten hali hazırda Karlsbakk ismi var hem klübüyle hem de futbolcuyla anlaştığımız bekletilen, o yüzden sol kanat veya Orta saha transferini umutmalıyız bence.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Waka ya da savicten çıkılmadığı sürece yabancı gelmez. Çıkan haberler taraftar gazı alma oyalama taktikleri. Yerli gelirse gelir. Aral harici de işimize yarayacak bi yerli göremiyorum. Onun için de 10-15 milyonlar konuşuluyor. Transferi kapattılar bence. 35 milyon ödeme yapılması lazım acil para lazım haberleri boşuna çıkmadı piyasaya.
      He oulai gsye peşkeş çekebilirler son dk. Onun yerine belki birini alırlar. Dele bashiru muhabbeti ordan çıkmış olabilir.
      Norveçli uşak muhabbeti de muhtemelen felipeyi satıp alırız dediler, baktılar felipe gitmek istemiyor o da yalan olmuştur.
      Dün Akşam Yes Felipeden bağımsız yani gitsede kalsada kontenjanda yer açılırsa Karlsbak alınacakmış dedi.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renkdaş kadroda şu anda 16 yabancı var, En iyi ihtimal, Visca Nwakaeme, fesih olursa ki öyle olacak 14 kalıyor, birde bunun üstüne Saviçi de eklersek 13 düşüyoruz zaten hali hazırda Karlsbakk ismi var hem klübüyle hem de futbolcuyla anlaştığımız bekletilen, o yüzden sol kanat veya Orta saha transferini umutmalıyız bence.
        Hocam sabah da bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım. Ben Olaigbe ' nin kiralık olarak gönderileceğini düşünüyorum.

Zira ilgili isimle alakalı hem kocaeli hem de istanbulspor maçlarında hocanın yüzünden okunan şeyler çok da iyi şeyler değildi .

Sadece yönetim beceriksizliğinden dolayı transfer yapılamayınca, bu isimden de çıkılamıyor diye düşünüyorum.

Yorum

• Bence biz hatta bence değil rasyonel olarak transferden konuşacaksak yerli transferine odaklanmalıyız, şu Andersen Sinan, Konyadaki Trabzonlu orta saha falan bunları konuşmalıyız.

Yorum

Bence biz hatta bence değil rasyonel olarak transferden konuşacaksak yerli transferine odaklanmalıyız, şu Andersen Sinan, Konyadaki Trabzonlu orta saha falan bunları konuşmalıyız.
            Eren Dinkci var..ayrilacak Freiburgdan..kanat...

Üst düzey degil ama oğuz aydindan filan iyidir
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Sadri Şener Ertuğrul Doğana futboldan anlamıyor diyor kendi futboldan anlayan adamlari yönetici yapmış bu yüzden en iyi futbolcularimizi GS ye sattı. Bu kulübü erto kimseye peşkeş çekmedi tamam kızıyoruz ama Uğurcani iyi sattı oulaiyi de satarsa 50 ye yine bir şey demem. Bedava paraya Sadri gibi satmadı derim.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Hocam sabah da bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım. Ben Olaigbe ' nin kiralık olarak gönderileceğini düşünüyorum.

Zira ilgili isimle alakalı hem kocaeli hem de istanbulspor maçlarında hocanın yüzünden okunan şeyler çok da iyi şeyler değildi .

Sadece yönetim beceriksizliğinden dolayı transfer yapılamayınca, bu isimden de çıkılamıyor diye düşünüyorum.
                Hocam ben buna kısmen karşıyım, şöyle açıklayabilirim Nwakaeme, Visca gittikten sonra elimizde 1 sağ kanat Zubkov ve 1 Sol kanat Olaigbe kalıyor, Olaigbeyi gönderirsek, oraya Davitashvili bile alınsa yine kanatlar eksik kalıyor, Karlsbakk yerine misal şu Japon sol kanadı alsak Olaigbede bencden katkı verebilir, Muçi forvette oynayabiliyor,

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eren Dinkci var..ayrilacak Freiburgdan..kanat...

Üst düzey degil ama oğuz aydindan filan iyidir
                  Saktlığı falan yoksa Ben isterim ama hoca ve scout ekibi ne düşünüyor ismi dedikodu olarak bile geçmedi şimdiye kadar.

Yorum

• Bu arada Enis Destanı, Acuna Lunstramdan kurtulmak için peşkeş çektik, tamam kendide Annesi dahil biraz medyatik olaylara karışıyordu ama Enis Destan 3. Forvet olarak işimize yarardı, adam sanki Trabzonsporda 3. Forvet olarak doğmuş gibiydi

Yorum

Hocam ben buna kısmen karşıyım, şöyle açıklayabilirim Nwakaeme, Visca gittikten sonra elimizde 1 sağ kanat Zubkov ve 1 Sol kanat Olaigbe kalıyor, Olaigbeyi gönderirsek, oraya Davitashvili bile alınsa yine kanatlar eksik kalıyor, Karlsbakk yerine misal şu Japon sol kanadı alsak Olaigbede bencden katkı verebilir, Muçi forvette oynayabiliyor,
                      Hocam adamdan olmuyor . Olmadıkça üzerinde daha da baskı oluşuyor . Şuan için Olaigbe ' den bişey beklemeyip , adamın kendisini resetlemek için bir yere göndermek en mantıklı karar gibi . Kendisi bir şey üretemediği gibi , üretecek adamın alınmasında da yabancı sınırından dolayı engel .

17 maçta 1 asist yapabilmiş ve bana göre oyun olarak takıma hiç bir şey katamamış bir isimle herhangi bir hedefe yürüyemeyeceğimiz aşikar . Adam düzelsin diye beklerken biz hedeften kopacağız .

İlk başta çok fazla savunmuştum ama her maç daha da aşağı çekti kendini . Hele 2. lig topçularına dahi üstünlük kuramaması beni benden aldı .
                      En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sorlotha bok atmaya gerek yok. adam verecegini verdi. tesekkur etmek lazım.

bize gelen oyuncular bizde heba oluyor cunku avrupa ligi yok. gitmekte haklılar.fazla bile kaldı bir kısmı.

her sene sampiyonlar ligi motton olmalı. bunu yapamıyorsan Turkiye liginde o zaman bosuna buyuk takım nagraları atıyorsundur.

burası premier ligi degil veya ispanya ligi degil bir zahmet her sene avrupa kupalarına git..

su takım her sene avrupaya gitse bakalım o stad ne oluyor ... dolar sen hedeften uzaklasırsan kucuklesirsen herkes kacar..

atletico madrid ayarında bir takım olunca tabi Trabzonu kim sallar hocam?

level farkı var...

sen de avrupa icin mucadele et. oyle bir hedefin yoksa para kazansan ne olur

prestij ve vitrin onemli abi

baskan kendine gore haklıdır bir sey demiyorum ama kocaelini zor yeniyorsun be abi.
                        renktaş avrupa'ya gitmek marifet değil ki.

bu takım 1. turu bir şekilde zorlanarak geçti diyelim 2. turda elenir.

bide bildiğim kadarıyla seri başı bile olamıyoruz.

kaç senedir elle tutulur hiç bir başarımız yok. puanımız sivasspor'dan bile kötü olabilir.

yedek kulübesine en azından yerli oyuncular doldurulmalı. anadolu takımlarındaki oyuncuları almak lazım.

türkiye kupası, avrupa, lig.... ben bu yaşıma kadar 3 kulvarda yada 2 kulvarda aynı anda ilerlediğimiz bir sezon hatırlamıyorum.

fazla uzağa gitmeyelim samsunspor örneği var.

planlamayı yapamazsak hem ligden oluruz hem de avrupa'da yine yokları oynarız.

ondan takımdaki her oyuncuyu da göndermemek lazım. seneye lazım.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• erenslash
                          erenslash yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Dogukan kardesim samsun veya baska takımlar malesef asansor takımlar. marifet avrupaya gidip biraz adından soz ettirip basarılı olmak. hic gitmemek daha berbat ama.bize lazım bu lige lazım takımlar dilerim hep ligde olurlar. bursanın olmaması ayrı eksi. soylediklerinde haklısın basarı sart. ancak yerli oyuncu olayı problem. hakketen kaliteli yerli oyuncu sayısı az avrupada basarı demek kadro demek. kadroyu yabancı agırlıklı yapmak lazım avrupa icin. yerlide de harbiden iyileri lazım. ana ve yedek kadroyu iyi yapmak lazım. ozellikle sampiyonlar ligine gitmek iyidir oyuncu parlatırsın. elenmemek ve guruplara direkt gitmek lazım. basarı sansın kadro bazlı zor. takımda yetenekli oyuncuyu tutarken hedefleri de yukseltmek lazım. yoksa oyuncuyu da tutamassın. denge hepsi bunların. ben ligde hep üstte olup avrupada yokları oynamamalıyız diyorum. burda yonetime ve hocaya buyuk is dusuyor. teknik ekip ve uc kulvarı goturecek saglık ekibi ve oyuncu kadro genisligi de lazım. turkiye ligi bir ispanya premier ligi zorlayıcı degil . ona gore teknik ekip ve personel lazım . yerli transferlerde avrupadan bulmak sart. gurbetci iyi oyuncuları bulmak lazım genc Turk oyuncular da olur. maddi boyutta daha hızlı sıkıntıları asmak istiyorsak bence klubu yabancı yatırımcıya verebilirler yada yüzde 50sini versinler katar olur atıyorum bir zengin adam olur. kimi isterlerse. rusya da olur.
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Bu arada Enis Destanı, Acuna Lunstramdan kurtulmak için peşkeş çektik, tamam kendide Annesi dahil biraz medyatik olaylara karışıyordu ama Enis Destan 3. Forvet olarak işimize yarardı, adam sanki Trabzonsporda 3. Forvet olarak doğmuş gibiydi
                        Enis'ten bi b*k olmaz güzel kardeşim.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Hocam adamdan olmuyor . Olmadıkça üzerinde daha da baskı oluşuyor . Şuan için Olaigbe ' den bişey beklemeyip , adamın kendisini resetlemek için bir yere göndermek en mantıklı karar gibi . Kendisi bir şey üretemediği gibi , üretecek adamın alınmasında da yabancı sınırından dolayı engel .

17 maçta 1 asist yapabilmiş ve bana göre oyun olarak takıma hiç bir şey katamamış bir isimle herhangi bir hedefe yürüyemeyeceğimiz aşikar . Adam düzelsin diye beklerken biz hedeften kopacağız .
                          Hocam Trabzonspor olarak şu transfer politikasında 6 ay önce aldığımız 20 li yaşların başındaki yabancı oyuncuları ki 5 m euroluk bir yatırımdan bahsediyoruz, çabucak vazgeçip hazır oyuncuya gitmek bu transfer politikasına ihanet gibi algılıyorum,

Yorum

• Olaigbe asist üretip ve gol atmalı sene sonunda onu da en az 10 milyona satarız göz boyamalıyiz istatistik her şey.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada beğen tuşu nereye gitti? Forumun kullanışlılığını artırıyordu. Hatta bir de "beğenme" (dislike) tuşu da gelse iyi olur derken var olan tuştan da olduk son güncellemeyle.
                              Şu yorum özelliği yerine Dislike tuşu gelmeliydi. Arka sayfalarda kalan cevaplara yapılan yorumları okuyamadıktan sonra ne anlamı var yorum yapmanın? Sayfa sayfa hangi mesaja yorum yazılmış diye mi bakacağız? Zaten Alıntı ile yorum yapmış oluyorsun. Ancak dislike tuşu ile en azından anlık düşüncemizi de göstermiş olurduk o mesaja.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim