Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes beddua okuyor lanet ediyor. ben bu yönetim gidene kadar maça gitmem, ts club'tan 1 tllik alışveriş yapmam. toplamda 3 maça ancak gitmişliğim var son 3 senede. sonuna kadar tsliyim amatöre düşse bile takımımı asla bırakmam ama bu yönetim şampiyon yapsa bile destekçisi değilim. kulübü sabote ediyorlar. iyi oyuncuları satmak istiyorlar. sürekli oyuncu alıp satıyoruz. 2 sene üst üste aynı kadro ile oynamıyoruz. hedefi olmayan takımın maçına ben niye gideyim mal mıyım. millet enayi mi sürekli gs fb şampiyonluğu izlesin. 2 sene üst üste final kaybediyor halen daha zayıf takım kuruyor.
    En son l l l tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• Anadolu kulüpleri bile kadrolarını güçlendirmeye bakıyor. Biz hariç tek bir takım bile yok kadrosu sezon başlangıcının da gerisine düşsün.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Millet ara transferlerle takımı güçlendirirken bu iş bilmezler takımı kaosa sürüklediler. Kim gitti, kim geldi, ne oluyor belli değil. Dünya futbol tarihinde şampiyonluğa oynarken başkanı ve hocası tarafından sabote edilip kaosa sürüklenen başka bir takım var mıdır acaba? Lan başkana Olaigbe nerede diye sorsak cevap veremez, bazıları da gelmişler burada hala başkan, hoca güzellemesi yapıyorlar. Şaka gibi yeminle.

Yorum

• Transfer sezonunda güç kaybettik. Şaka gibi yedek stoper yok. Yedek sağ bek yok. Sol kanat yok. Zubkov'un yedeği yok. Muci skor yapıyor ama oyuna etkisi tartışılır. As kabul edelim. Onun yerine oynayabilecek bir 8-10 karışımı orta sahan yok. Bu kadroyla 4. olursak iyi benden söylemesi.

Yorum

• başkan a spor'a çıkıp konuşsana anlaştığımız oyuncu nasıl apar topar galatasaray ile anılıyor ve aniden transfer oluyor. yoksa oulai'yi satmadık diye galatasaraylı dostların sinirlenip bizim önümüzü mü kesmeye çalıştılar. ben oyuncuyu bunlara yönetimin bile önerdiğini düşünmeye başladım artık. öyle şeyler yapıyorlar ki bunlardan her şey beklenir.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Rennes'in 1.7 milyon € sunu vermezsen Avrupa da bir daha sana kolay kolay topçu vermezler. Rezilliktir bu!
              Bu Ask Bitmez ..

Yorum

• Antonio
                Antonio yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                itibar kalmadı hırsız derler avrupada ismimiz çıkar. bu kulüp dolandırıcı denildiğinde bitti. 100 yıl temizlenmez.

• sezon başından beri kanatsızlıktan dem vuruyorduk, önce kaptanı hediye etti az kalsın en iyi oyuncumuzu da hediye edecekti ki taraftar uyandı şükürler olsun, karlsbarkla anlaştık dedik onu bile alamadık lovik i kitlediler bi de bu olay yüzünden, yönetimi yok herşey kendi kontrolünde 2. adamı bile yok.
              sürekli borç borç diye sızlanıp yaptığı muhteşem ekonomik hamlelerle(borsada sermaye arttırımı ile) sürekli borcumuz artıyor

sahada şimdi kurtarıcımız emekliliği gelen 40 yaşındaki waka şaka gibi..
              takımda yedek bile yok

futbol desen rezalet ötesi sürekli kendini ve takımı küçümseyen hocamız var moral sıfır takımın da moralini geriye çekiyor
              taktik desen hak getire set set set..

bu başkan ve peşine hoca gitmeli fuzuli zaman kaybı yaşıyoruz sadece
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan a spor'a çıkıp konuşsana anlaştığımız oyuncu nasıl apar topar galatasaray ile anılıyor ve aniden transfer oluyor. yoksa oulai'yi satmadık diye galatasaraylı dostların sinirlenip bizim önümüzü mü kesmeye çalıştılar. ben oyuncuyu bunlara yönetimin bile önerdiğini düşünmeye başladım artık. öyle şeyler yapıyorlar ki bunlardan her şey beklenir.
                Şu tarz bir video düştü önüme:

Yorum

• Muhtemelen tekke ve doğan oulai konusunda karar vermişti.. Gsye verilecekti.. ahmet kutucu-30 milyon gelen parayla (sol kanat, gsye giden Portekizli bir de norveçli forvet gelecekti) Ama taraftar basın mensupları tepki gösterince hatırlı kişiler de hayır deyince planlar suya düştü… fatih tekke aslında buna tepki gösteriyor planlar bozuldu şimdi kimseyi de alamıyorlar para yok sıcak… yoksa bouchari hakkında falan konuşması anlaşılır değil acil ruh doktoruna gitmesi lazım…hocanın

Yorum

• shagrath61
                    shagrath61 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Para yoksa , hoca 15+3 milyon euro teklif ettik onu dahi kabul etmediler beklentileri çok yüksek minvalindeki açıklamayı nasıl yapıyor ?

• 3.stoper yok.
                  Sol kanat yok.
                  3. Kanatta yok.
                  Oyun lideri yok.
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Trabzonspor'un devre arası transfer karnesi:

Giden Oyuncu Yerine Gelen
                    Serdar Saatçi Chibuike Nwaiwu
                    Danylo Sikan Umut Nayır
                    Arif Boşluk Mathias Løvik
                    Kazeem Olaigbe
                    Cihan Çanak

Kadro olarak zaten yetersizdik. Eksiklerimiz vardı. Ara transfer döneminde nicelik olarak azaldık, zayıfladık.

Son dönemlerde gördüğüm en berbat ara transfer dönemini geçiriyoruz.
                    En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Sizce forvet alternatifi Sikan mı olsa daha iyiydi Nayir mi? Cevap hepinizin ki aynı duyuyor gibiyim. Peki bu soruyu kendine sorup cevap alamayacak kadar amatör mü bizleri yönetenler?

Yorum

• İlk olarak konfucyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rennes'in 1.7 milyon € sunu vermezsen Avrupa da bir daha sana kolay kolay topçu vermezler. Rezilliktir bu!
                        Hangi Türk takımı parayı ödüyor ki hocam? Lookmanı neden vermedi Atalanta çünkü parayı nakit ödeyin vereyim dedi.

Yorum

• shagrath61
                          shagrath61 yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Parayı nakit ödemekle , hiç ödememek arasında fark var hocam

• Fatih Tekke basın toplantılarında felan çok ciddiyetsiz ya. Saçma sapan espriler,acayip acayip laf sokmalar,sağa sola sataşmalar,asık suratlar.Ben ciddi söylüyorum eğer şu Trabzonspor takımında futbolcu olayım ben bunu şeyime takmam vallahi diyorum.

Yorum

• Kadroda 16 tane yabancı var. Olaigbe gidiyor, Visca'yı dondururlar; elde kalır 14.

Bu beceriksiz yönetim kimi nasıl gönderecek de kontenjan açıp transfer yapacak?

Karlsbakk ile anlaştık dediler, kim gidecek de o gelecek? Yoksa 4 santraforlu, 1.5 kanatlı bir sistem mi icat ettiler acaba?

Yahsi Bati 51:28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim