yusuf sarı 60 sonrası bence çok iyi oyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Yusuf Sarı sakat değilse mecburuz abi,
şaka falan değil Zubkov sağda tek, ikinci alternatif yok.
Sol da sıkıntı, 3 oyuncu varken sıkıntı,
Kazım-Waka-Cihan var, var da yok.
Stoper yedeği yok, bildiğin yok.
Çok işimiz var ama,gün bitti sayılır,
Üstteki takviyelerin yapılacağına pek ihtimal vermiyorum.
Yaşasın Okay ve Ozan !!
Tüm aksayan yerleri bunlarla kapatmayı düşünüyordur hocamız, adım gibi eminim
- Beğen 2
Yorum
-
Keito nakamura için 13 milyon euroya çıkmışiz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
13 milyona çıktık haberlerinin aslı varmıdır acaba,
Konya 4 milyonu ödeyemez dediğimiz gibi bizde 13 ü ödeyemeyiz abi,
Tamam futbol piyasası coştu, yarışın içinde olmak için parayı gömmek lazım ama bu durum bizim gerçeklerimizle örtüşmez, bizim en çok, en çok 7-8 e çıkmamız lazım.
Bagatov-Jabol-Pina-Pedro-Oulai-Sikan tutmasa bile Kazım da girer bu gruba bizim para ve transfer politikamız bu olmalı, fazlası bizi uçuruma götürür.
- Beğen 1
Yorum
-
Reims Nakamurayi 12 ye almış zaten....transferden iyi de para kazandindilar..şampiyonluga oynuyorlar...13 e filan birakmazlar...yalan oglu yalan...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Nakamura'yı dünya kupasından sonra 25e satarız biri şu çuvalı durdursun kaosu çıksın istiyorum Reims formunda :ddd
Rus basını Theo Bongonda demiş. Gerçekleşirse kayyum atayın şu kulübe.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Nakamura olmazsa mohamed daramy al
İlk onbirde kaliteli oyuncu yok. Yedek kulübesine hâlen daha kimse yok
Yedek kulübesinde hamle yapacak kaliteli futbolcu yok
Yorum
-
aga sen korkutma amaçli öyle diyelim dedigimi mi sandin ? çiçekle tesekkür edecekse etsin iste ben de onu diyorum, seneye de bizimle ztn maalesef, ben de diyorum ki yarin sezon oynamasin ki ztn sakatligindan dolayi yarisini oynamayacak e ztn geriye ne kaldi ? onda da sakatlanma olasiligi yüksek...İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Savic bunları okusa teşekkür çiçeği gönderir.35 yaşında ve seneye emekli olacak adamı "paranı öderiz ama lisans çıkartmayız" diyerek emin olun çok korkuturuz(!).Futbol hayatı bitebilir kariyerinin baharında(!)
fuzuli yere yer kaplamasin transfer yapmama bahânemiz olmasin diyorum ama bizimkiler bunu kalkan olarak kullanmak istiyor açik ve net...
Kimse bana Saviç böyle teklifi kabul etmez demesin, Saviç'in futbol oynama aski daha da harlandi da bizim mi haberimiz yok ? palavralara karnim tok
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61