Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yusuf sarı 60 sonrası bence çok iyi oyuncu
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Yusuf Sarı sakat değilse mecburuz abi,
      şaka falan değil Zubkov sağda tek, ikinci alternatif yok.

Sol da sıkıntı, 3 oyuncu varken sıkıntı,
      Kazım-Waka-Cihan var, var da yok.

Stoper yedeği yok, bildiğin yok.

Çok işimiz var ama,gün bitti sayılır,
      Üstteki takviyelerin yapılacağına pek ihtimal vermiyorum.

Yaşasın Okay ve Ozan !!
      Tüm aksayan yerleri bunlarla kapatmayı düşünüyordur hocamız, adım gibi eminim

Yorum

• Keito nakamura için 13 milyon euroya çıkmışiz.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Arif Timurcioğlu
          Arif Timurcioğlu yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Yalan haberdir o paralara hediye paketi yapar kargoyla gönderirler adamı.

• Çekin getirin artık sol açığı..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 13 milyona çıktık haberlerinin aslı varmıdır acaba,

Konya 4 milyonu ödeyemez dediğimiz gibi bizde 13 ü ödeyemeyiz abi,

Tamam futbol piyasası coştu, yarışın içinde olmak için parayı gömmek lazım ama bu durum bizim gerçeklerimizle örtüşmez, bizim en çok, en çok 7-8 e çıkmamız lazım.

Bagatov-Jabol-Pina-Pedro-Oulai-Sikan tutmasa bile Kazım da girer bu gruba bizim para ve transfer politikamız bu olmalı, fazlası bizi uçuruma götürür.

Yorum

• Antonio
            Antonio yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Öderiz de taksitle

• Aral'ı bıraksalardı çok iyi olucaktı..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ne olursa olsun olaigbeyi satmak risk kimse gelmezse ayvayı yeriz. Akmasa da damlıyordu.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Reims Nakamurayi 12 ye almış zaten....transferden iyi de para kazandindilar..şampiyonluga oynuyorlar...13 e filan birakmazlar...yalan oglu yalan...
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Arif Timurcioğlu
                Arif Timurcioğlu yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Öyleyse 30 dan aşağı salmazlar oynayan adamlarını.

• Umut hayırlı olsun, hayırlı olsun da Umut'un 10 yaş genci Enis'i eşantiyon olarak yolladık. Kalsa aynı etkiyi o da yapardı.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Ekrem D.
                Ekrem D. yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Ezbere yorum. Çok farklı profiller.

• Nakamura'yı dünya kupasından sonra 25e satarız biri şu çuvalı durdursun kaosu çıksın istiyorum Reims formunda :ddd

Rus basını Theo Bongonda demiş. Gerçekleşirse kayyum atayın şu kulübe.
              En son castillo61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• O değil de, şaka maka gol krallığı yarışında ilk 8'in 4 tanesi bizim takımdaymış
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ortasaha ve kanat oynayan oyuncu arıyorsak Hamer olabilir uygun bir isim. Son maçta 2 asist yaptı
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Nakamura olmazsa mohamed daramy al

İlk onbirde kaliteli oyuncu yok. Yedek kulübesine hâlen daha kimse yok

Yedek kulübesinde hamle yapacak kaliteli futbolcu yok

Yorum

• Antonio
                      Antonio yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Daramy hatırlıyorum iyi oyuncu.

• Dexter M.
                      Dexter M. yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Müzmin sakat kontenjanımıza aday olur, hiç gereği yok bence.

• Ekrem D. Tecrübe dışında ne fazlası var? Ankaragücü'nden beri takip ediyorum, yaşlandıkça evrildi bu profile. Üç sene düzenli oynasın Enis daha iyi seviyeye gelir.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Savic bunları okusa teşekkür çiçeği gönderir.35 yaşında ve seneye emekli olacak adamı "paranı öderiz ama lisans çıkartmayız" diyerek emin olun çok korkuturuz(!).Futbol hayatı bitebilir kariyerinin baharında(!)
                      aga sen korkutma amaçli öyle diyelim dedigimi mi sandin ? çiçekle tesekkür edecekse etsin iste ben de onu diyorum, seneye de bizimle ztn maalesef, ben de diyorum ki yarin sezon oynamasin ki ztn sakatligindan dolayi yarisini oynamayacak e ztn geriye ne kaldi ? onda da sakatlanma olasiligi yüksek...
                      fuzuli yere yer kaplamasin transfer yapmama bahânemiz olmasin diyorum ama bizimkiler bunu kalkan olarak kullanmak istiyor açik ve net...

Kimse bana Saviç böyle teklifi kabul etmez demesin, Saviç'in futbol oynama aski daha da harlandi da bizim mi haberimiz yok ? palavralara karnim tok

Yorum

Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim