İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Ya bırak şu işleri biz onu şampiyon yaptık, o bizi değil, adam ertesi sene takımı 50 m euro borca sokup sktr olup gitti. Bunlarıda yazsana. Hala daha Avcının aldırdıkları ile uğraşıyoruz.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
-
abi listeye bakın- Selçuk İnan – 2011’de
- Ceyhun Gülselam – 2011’de
- Engin Baytar – 2011’de
- Barış Özbek – 2011’de
- Burak Yılmaz – 2012’de
- Umut Bulut – 2012’de
- Olcan Adın – 2014’te
- Luis Cavanda – 2016–17
- Eren Elmalı – 2025
- Uğurcan Çakır – 2025
) oyuncu ayartmalı selcuk etc gibi...
Galatasaray son 14 yılda (2011 sonrası) Trabzonspor’dan toplamda 8 oyuncu transfer etti;
ve gs bu kadroyla ust uste sampiyon oldu. klup icinde gs a calısan kostebekler var abi bence net. gs klubunun topcu ayartması ve bu konudaki yonetimin de basarısız olması ekmegine yag surer.) durus yok itibar pas pas olmus..
2010 sonrasını baz alırsak fenere giden- Gökhan Ünal – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2010) transfer oldu.
- Mehmet Ekici – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2017, bedelsiz) katıldı.
- Volkan Şen – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2017, bedelsiz) geçti.
- Filip Novák – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2020, bedelsiz) transfer oldu.
- José Sosa – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2020, bedelsiz) imza attı.
mevzu budur abi
fenerde bir sey yok onu diyorum .
bir aralık var. anormal bir durum yok .En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
trabzon da çok fazla fetöcü var demek ki. ben bunu çıkarırım şu tablodanİlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi listeye bakın- Selçuk İnan – 2011’de
- Ceyhun Gülselam – 2011’de
- Engin Baytar – 2011’de
- Barış Özbek – 2011’de
- Burak Yılmaz – 2012’de
- Umut Bulut – 2012’de
- Olcan Adın – 2014’te
- Luis Cavanda – 2016–17
- Eren Elmalı – 2025
- Uğurcan Çakır – 2025
) oyuncu ayartmalı selcuk etc gibi...
Galatasaray son 14 yılda (2011 sonrası) Trabzonspor’dan toplamda 8 oyuncu transfer etti;
2010 sonrasını baz alırsak fenere giden- Gökhan Ünal – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2010) transfer oldu.
- Mehmet Ekici – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2017, bedelsiz) katıldı.
- Volkan Şen – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2017, bedelsiz) geçti.
- Filip Novák – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2020, bedelsiz) transfer oldu.
- José Sosa – Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye (2020, bedelsiz) imza attı.
mevzu budur abi
fenerde bir sey yok onu diyorum .
bir aralık var. anormal bir durum yok .
sadece fenerbahçe maçlarında olay çıkıp, 5 yediğimiz galatasaray maçında sahaya su şişesi bile atılmaması da bunu kanıtlıyor.
idman ocaklılar + fetöcüler temizlenmeli.
Yorum
-
35 + Ahmet Kutucu nedir ya siz kafayi mi yediniz Ahmet Kutucu dedigin adama 5 milyon euro bedel mi biçiyorsun, adam gs den gitse oynayacagi kulup Antalya, Eyüp, Kasimpasa falan. Kimse bonservis de vermez.
Ertugrul Dogan ı Trabzon da silkeleyip kendine getirsinler burası Gençlerbirligi degil. Varsa 40 milyon üzeri nakit teklife sat ama konusulan rakamlara bak 25, 30 falan.
Bu işi Ahmet + 35 e baglariz diyorsa salaklık, gs hem çöpünden kurtulmus olacak hem de Torreira yi satip 19 yasinda maestro alacak. Gs icin 35 bedava, adamlar CL de şu an para basıyor. Bunlara çekmen gereken fiyat 45 milyondur.
Bu parayi da verirler onu da soyleyeyim, cidden verirler cunku onlar icin aşırı mantıklı transfer olur. Hem dunya kupasi hem CL derken seneye kapıyı 60 milyondan açarlar hem de 10 senelik orta sahalari olur.
Yani şu şartlarda 40 aşağısı teklifleri dinlemek bile ihanet ve aptallik!!!!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Anlaşılan bizim hic bir zaman iskelet kadromuz olmayacak ve iskelet kadro olmayınca da şampiyonluk cok zor
Her transfer dönemi oyuncu satarsan ne taraftarın nede futbolcu nün guveni kalir
Bu arada olai yi gs ye 40 a verirsen bedava verirsin
çünkü 2 mac sonra gs de bunun değerinin 50 60 70 olacağını herkes biliyor
Ahmet kutucu haberlerini duyunca yemin ederim takım dan soğuyorum
Okadar mi düştükEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Beğen 1
Yorum
-
şikeciler şenol güneşin bursasını sömürmüştü
fetöcüler de bizim kadroyu
borcumuz bitti derken bi bakmışız bursanın oralardayız
her şey para değil
bakalım ne zaman kafa buna basacak
gs fb batacak diye beklerken "transfer limiti en yüksek kulüp biziz" diye gururla gezeriz artık
colman örneği veriliyor o da doğru değil colman 6 yıl sende oynadı oulai 6 ay olmadı
colman seni şampiyon yaptı ondan sonra satacaktın satmadın o zaman ona göre istikrarlı kadro kuracaktın kurmadın
elinde ne var colmanlı harika maçlar bir şampiyonluk bir kupa ŞL uefa vd.
oulaiyi sattın elde ne var 30 milyon.. hani nerde yandı bitti kül olduhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
Katılıyorum. Çocuk Trabzonspor'da sadece 10 maç oynadı, hem milli takım as kadrosuna yükseldi hem de taban fiyatını 40 milyon €'ya çıkardı. 19 yaşında. Belli ki oynadıkça fiyatı yükselecek. Kovalayan mı var da alelacele elden çıkarmaya çalışıyoruz?İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şampiyonluk yarışında olduğumuz takıma, potansiyeli zaten o rakamlar olan hangi futbolcumuzu satarsa satsın yanlış yaptım demem. Çünkü yanlış yaptığım bişey yok.
Dünya kupasından sonra oluayi 60’a satma ihtimalin var mı? Var . Batagovu söylenen rakamlara satma ihtimalin var mı? Var. Niye rakibime satayım.
Zaten adamların değeri o. Alıcısı mı yok? Bırak takımda iskelet olarak kalsınlar.
- Beğen 1
Yorum
-
Dışarıya istediği fiyata satsın. Sıkıntı yok.İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İyi de adam zaten bu iki futbolcuyu satacak yani,en fazla bir sezon daha tutarsın,Trabzonun gerçeği bu,alt yapıdan çıkan adam veya Mustafa Eskihellaç gibi eski topraklar olursa kalır.
Rakibe de satmaz bence.Çok gerilmeye gerek yok.
Ama adamları zaten satacak deyip, zirve yarışında 5 puan gerisinde olduğumuz takıma da elimizdeki en yetenekli futbolcuyu satışımızı fiyatı ne olursa olsun normalleştirecek değilim. Hem en yetenekli futbolcu mu alacak. Hem elindeki çöpü bize çakıp maaşından da kurtulacak. Hem de bunları yaparken oyuncunun hali hazırda edeceği fiyatı bana verecek.
Paradan daha önemli şeyler de vardır bu dünyada. Mesela itibar.
İnsan her çıktığı programda da oyuncuların ederini konuşup, oyunculardaki aidiyet duygusunu bitirmez. Biz izliyorsak, futbolcular da izliyor bu yayınları. Hainlik başka bişey değil.
- Beğen 2
Yorum
-
Bütün stad tam dolsa 5-6 milyon Euro para tutuyor üşenmedim hesapladım
Denswile yıllık 2.5
Lundsrama 2.5
Savice 3
Wakameye 2
Say say bitmiyor
Astronomik bir sürü maaş ve bonservis
Sanki borç kendi kendine oldu
Baş müsebbib sensin
Oualiyi yada başka bir oyuncuyu şampiyonluga giderken rakibine satmak hangi ahlaka ve vicdana sığar
Ne güzel uyuyacaktım sinirden uykum kaçtı
Yurt dışına satsa zerre sesim çıkmaz
Ama özellikle gsye satmak çok rezil ve alçakça bir durum“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
- Beğen 1
Yorum
-
abi hadi diyelim ahmet kutucu muci gibi hallice bize faydalı oldu hadi. wakayeme yattara olmayacak zaten.
yahu mesele zaten ahmet değil oyuncunu veriyorsun . city ve munich chealsenin listesinde olan adamı gs a veriyorsun . bunu trabzonsporlu bir yonetim yapmaz zaten. ahmeti de zaten almaz daha iyisini alır.
yani belli ki anlasmalı hersey...
kostebekler var var oglu var...
Yorum
-
Başkanın Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğu konusunda şüphelerim var.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Katılıyorum. Çocuk Trabzonspor'da sadece 10 maç oynadı, hem milli takım as kadrosuna yükseldi hem de taban fiyatını 40 milyon €'ya çıkardı. 19 yaşında. Belli ki oynadıkça fiyatı yükselecek. Kovalayan mı var da alelacele elden çıkarmaya çalışıyoruz?
- Beğen 2
Yorum
-
bir süredir sürekli anlatmaya çalıştığım tür transferler yapılıyor...
önemli olan bu scouting sistemini ve yeni transfer prensiplerini kalıcı hale getirmek...
borç azaldığında bile takım başını nasıl kaldırdı görebiliyoruz... borçsuz olduğumuzda geleceğin takımı kurulabilir...
gs in teklifi en iyi dişliyi devre dışı bırakmak amaçlı olabilir, kazan kazan taktiği
gs nin trolleri haberi uçurup bizimkilerin balıklama atlaması ile başarıya ulaşmış görünüyorlar..
başkan olsam 50 m euro düşünüyorum gs dahil isteyen takıma satarım derdim.. her şeyi bitirir...
gelir dağılımı anlamında baktığımızda eskiden olduğu gibi sistem,
borçlanmadan her sene 1 oyuncuyu satıp diğerlerini finanse ederek takım olgusunu yakalamak olabilir.
iyi adamlara gidiyorlar
bu bizi hep yarışta tutar, sürdürebilirliğin yolu bu
eski başkanların hiç birine inanmıyorum çünkü: bu takımı böyle borç yükü ve faiz kıskacına almış olanlar onlardır...
fatihin oyuncu seçme ve aidiyet noktasında çok başarılı olduğunu düşünüyorum
ama çok sakatlık vs oluyor... tavsiyem iyi bir kondisyon ve sağlık ekibi ile çalışmaktır.. şu an takımdaki en zayıf halka orası....
gsfbjk nin yolları yol değil...
biz kendi işimize bakalım...
- Beğen 1
Yorum
-
albayraklar, a spor, yeni şafak, sabah spor, karadenizin akp ayağı, fener olmasın galatasaray olsuncular.İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi hadi diyelim ahmet kutucu muci gibi hallice bize faydalı oldu hadi. wakayeme yattara olmayacak zaten.
yahu mesele zaten ahmet değil oyuncunu veriyorsun . city ve munich chealsenin listesinde olan adamı gs a veriyorsun . bunu trabzonsporlu bir yonetim yapmaz zaten. ahmeti de zaten almaz daha iyisini alır.
yani belli ki anlasmalı hersey...
kostebekler var var oglu var...
kulüpten temizlenmeli.
Yorum
-
bence olayın chp -akparti meselesi ile hic ilgisi yok .brocugum fenerle de ilgisi yok. klupte galatasaraylı adamlar var bence. net. fener sampiyon olmasınla ilgisi yok bunun bence. Trabzonsporun en iyi adamlarını veriyoruz gs a. bu su demek : fener bizim dusmanımız degilmis. bunu anladık. hatta bu durumda dost bile olabiliriz . o hale geldik. gs ve gs ı destekleyen ic dusmanlarımız oldugu acık ve net. su itibarsız tabloda fenerin bu sene sampiyon olmasını istiyorum + tum yonetim ve hocayla birlikte hepsinin gitmesini diliyorum en yakın zamanda.ayrıca ucu bizim Trabzonsporumuza dokunuyor bzie zarar veriyor fenere vermez bu zarar. fener kurmus kadrosunu zaten.para da var adamlarda.oualiye fener baskanı 50 de verirdi kafadan 40 verirdi. avrupadan var zaten teklif hocam.En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61