İlk olarak Larking tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Anadolu takımları da yarışmaci takım olsun yuksek paralara adamlar alsınlar yarışsinlar İstanbul takımlarının yancisi olmasın. Alanya iyi yapıyor satmamak için yüksek fiyat istiyor umarım şampiyonluga oynarlar her takım böyle yapsın.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
-
-
Çoğu aslında iflas etmiş durumda nerede yarışacaklar.Üç kuruşa muhtaçlar.Avrupa Kupası oynayan Ads iki senede battı,geçen sene ilk beşi zorlayan Eyüp'e kayyım atandı.Hepsi buna benzer olacakİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Anadolu takımları da yarışmaci takım olsun yuksek paralara adamlar alsınlar yarışsinlar İstanbul takımlarının yancisi olmasın. Alanya iyi yapıyor satmamak için yüksek fiyat istiyor umarım şampiyonluga oynarlar her takım böyle yapsın.En son Larking tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Hiçbir şey olmaZİlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çoğu aslında iflas etmiş durumda nerede yarışacaklar.Üç kuruşa muhtaçlar.Avrupa Kupası oynayan Ads iki senede battı,geçen sene ilk beşi zorlayan Eyüp'e kayyım atandı.Hepsi buna benzer olacak
Yorum
-
Arka sayfada yazmıştım bizim merkezden hücuma destek yok diye. 4 kişiyle hücum edemezsin. Sol kanat solda dur sağ kanat sağda dur top gelirse bişey yapın :ddd Atletico özellikle geçişlerde 5-6 kişiyle ceza sahasında bitiyor kanlı canlı izliyoruz.
Rakip ceza sahasında topla buluşmalar:
Karol Linnetty - 10
Tayfur Bingöl - 3
Felipe Augusto - 3
Oulai - 0
Folcarelli - 0
Kocaeli merkez ikilisi bizim Augusto'dan daha çok ceza sahasında topla buluşmuştur demiştim sayılara bakınca şaşırmadım.
Toplu topsuz 3. bölgeyi zorlayacak ceza sahasına sürpriz koşular atacak hücum karakterli merkeze ihtiyacı var takımın.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
Merkezden destek için topu önde tutup takimi rahatlatacak ve öne taşıyacak bir hücum silahı lazım. Sürekli gel git oluyor, önde konumlanamıyoruz. Prime Waka gibi birini bulmalıydık ama bunlar kaliteli sol kanat almayacak. Hiç iyi isim geçmedi.İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfada yazmıştım bizim merkezden hücuma destek yok diye. 4 kişiyle hücum edemezsin. Sol kanat solda dur sağ kanat sağda dur top gelirse bişey yapın :ddd Atletico özellikle geçişlerde 5-6 kişiyle ceza sahasında bitiyor kanlı canlı izliyoruz.
Rakip ceza sahasında topla buluşmalar:
Karol Linnetty - 10
Tayfur Bingöl - 3
Felipe Augusto - 3
Oulai - 0
Folcarelli - 0
Arka sayfada yazmıştım Kocaeli merkez ikilisi bizim Augusto'dan daha çok ceza sahasında topla buluşmuştur diye sayılara bakınca şaşırmadım.
Toplu topsuz 3. bölgeyi zorlayacak ceza sahasına sürpriz koşular atacak hücum karakterli merkeze ihtiyacı var takımın.
Top tutan, çizgiyi öne taşıtacak birisi yok. Onuachu dönünce biraz daha iyi olur, Agusto o işi hiç yapamıyor bunun tek olayı geniş alanda koşmak. Yetenek seti dar.
Bu yuzden Norvecli forveti önemsiyorum ama bu kadar uzadıysa onu da alamazlar. Transfer uzadı mı o iş olmuyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Abi musadenle bi kadro da ben kuruyum.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
onana
pina-chibuke-batagov-lovik
oulai-folcarelli-muci
Agusto-Onuachu-Daniel
-----Onana
Pina--Cibike--Batag--Musti
----Jabol--Oulai
Zubkov--Muçi--Lovik
-----Onaçu
Hamle oyuncuları,
Agusto-Benjamin-Kazım-Karlmarks-Okay-Ozan-Waka?
Bana göre bu kadroya 2 tane as, 2 tane yedek daha lazım. Ama hepsi şimdi olmaz, kış transferinde zor, yaza inşallah.
Net bir sol açık alabilirsek bu kadro şimdilik yeterli ve bizi Avrupaya atar.
Sonrası sezon sonu.
Yorum
-
Madrid gibi kosamiyor bizim takım. Madrid'den daha özel oyuncularımız var at gibi koşuyor adamlar başka bir şey yok.En son Antonio tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- smart