Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu yönetimi öven adamlara ceza almayacak olsam neler söylerim neler.Kardeşim burası futbol takımı.Bu gudubet geldiğinden beri bırak sıralamada ilk üçte olmayı,bırak kupa almayı derbi kazanamıyoruz.Bu taraftara laf söylemeyi bırakın artık.Madem bizi bu duruma düşürdü çingenelerin alt yapısı haline geldi.Bizim statta maç izlemek yerine cincon u19 takımını izlerim.Nasıl olsa aynı hesap
      Ahmet Ağaoğlu döneminde Trabzonspor hem kupaları hem de derbileri domine ederkenki taraftar aynı taraftar değil miydi?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
        Yalan Yusuf yabanci.Bizim kontenjan yok.Olsa bile yusuf cöpü olmaz.Kutucu mali da almazlar.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• şu bestenin sözlerini değiştirin ertoya yapsalar da 90 dakika fenerbahçe maçında stadı inletseler keşke türkiye çapında izlenme rekorları kırarız.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalan Yusuf yabanci.Bizim kontenjan yok.Olsa bile yusuf cöpü olmaz.Kutucu mali da almazlar.
            Yabancı vs işini bilmiyorum Fatih Hoca Oulai'yi illa satacağız diyorsanız Kutucu kesin, Yusuf Demir'i de alın diye talimat vermiş diyorlar X'de yalan veya doğru bilemiyorum.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Samsun ve fener maçlarından sonra Erto-Tekke ikilisinden biri yüzde 99 gider buraya notu bırakayım..İki maçtan da ümidim yok..Bir umudum Onuachu anlıyor musun...
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Christ Inao Oulai Dünya kupasından sonra Avrupa’dan gelen teklifler beni ve kulübümüzü memnun ederse o zaman ayrılabilirim. Şu anda sadece Trabzonspor’a odaklıyım diyor. Dün geceden. Asılsız haberlere itibar etmeyiniz.

Yanisi, çocuk adam akıllı çıktı. Gidecekse Avrupa’nın en büyük kulüplerine gitmek istiyor. Dünya kupasında da kendisine güveniyor. Durum bu.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yabancı vs işini bilmiyorum Fatih Hoca Oulai'yi illa satacağız diyorsanız Kutucu kesin, Yusuf Demir'i de alın diye talimat vermiş diyorlar X'de yalan veya doğru bilemiyorum.
                Bir önceki dönem de Berkan yazılıyordu. Adamlar çöplerini nereye atacaklarını düşünmüyorlar bile. Bunlara çöp bile verilmemeli. Adamların oyuna sokacakları oyuncusu yok resmen. Biraz akıllı olsak adamlardan yukarıda bitireceğiz ligi hala aptal aptal konuların içinde geziyoruz ama takımın başkanı olacak zat açıyor bunların önünü. Eskiden düşmanı hep dışarda bulurduk artık buna ihtiyaç duymuyorlar.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• AyLardır şurda sadece okuyorum kendi çapımda biLgiLeniyorum. BinLerce mesaj okudum. Bir kaçına cevap yazasım geLdi ama çok önemsemedim. Ama daha fazLa dayanamadım. Birisi arkaLarda yazdı ama gözLeriniz döndü heraLde. Kardeşim bu adam bu sene başka takımda oynayamaz biz bu seneki 2. takımıyız.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyonluk yarışında olduğun takıma, takımın yıldız adayını vermek kimin lehine ? Kimin aleyhine ?

Biraz da eğri oturup doğru konuşmak lazım .

Böyle bir satışta trabzonspor ' un kazanacağı bir meblağdır . Adamların buradan kazanacağı , kuvvetle muhtemelen avrupaya pazarlayacakları bir genç , olmazsa orta sahasını 12 13 sene amorti etmiş fildişi sahillerinin 11 oyuncusu , seni şampiyonluk yarışının dışına atmış olmak vs vs.

Bizim kaybedeceğimiz ; itibar , belki de oluai'nin yurt dışında bir takıma satışında kazanacağı PR ' dır , bundan sonraki gelecek oyuncuların tamamına yakınının seni g sarayla arasında basamak gibi görmesidir .

Ayrıca Oluai için şuan konuşulan rakam zaten sezon sonu adam sakatlık falan geçirmezse eğer Trabzonspora gelecektir. Eksiği vardır artısı yoktur .
                    oulainin satılmasını istediğimi mi sanıyorsun?, kedi olalı bir fare tuttular ama bu aralar bi kaç fare daha var. sistem yürüyor gibi görünüyor.
                    şampiyonluk için onlarda şu an zaten olai keserse tourerayı kesmesi lazım vs onlar için çok fark etmez , sonrası için gerçekten büyük avantaj ve satışta da karları olur.
                    paran yoksa ve transfer yapamıyorsan çarkı taşıma suyla(başkanın cebi vs) döndürmeye çalışıyorsan zaten geride kalmaya mahkum olursun.
                    onu satıp gelecek satıştan pay vs. yaparsan, hem oyuncuların paralarını borcunu vs ödersin, hem de sistemine uygun 3 bilemedin 4 transferle güçlenme şansın olur, gelenlerden de yine ilerde kazanma şansın olur.(afaki tabi)
                    benim en önem verdiğim şey kulübün borçsuz hale gelip, hiç kimseye boyun eğmemesi kimsenin boyunduruğunda olmamasıdır.
                    şampiyonluktan bile önemli bence.
                    o zaman yine eskisi gibi başkaldıran olursun, tabi takımı kapıkullarına yeniden teslim etmemeyi becerirsen.
                    şu anki yapı bizim efsane kadronun yapısına bencemeye başladı, beylikdüzünden apo küme düşen konyadan tolunay vs içerden alikemal şenol turgay necati vs. böyle çok örnek veririm.
                    tamam global oldu ama artık globali de becerebiliyoruz, sırf bunun için bile teşekkürü hak ediyorlar, olai bata vs vs getirdikleri için.
                    ha bilmediğim bir şey var borç azalıyor iyi şeyler oluyor ama bir şekilde de hortumlanıyor durumu varsa Allah hepsinin belasını versin, hakkımda helal olmasın
                    kimseci değilim. Trabzonsporcuyum
                    asla kimseci de olmam

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bişi dikkatimi çekti normalde uzun süredir aktif olmayan üyeler son 1-2 gündür yazmaya başladılar ama baktığımda geneli yönetimi başkanı yalama mesajları, ben mi çok art niyetliyim yoksa ?
                      Icindeki fesatligin disa vurulmus hali. Adam gibi, adam diyorum, dikkat et, adam gibi sorsan, sorun degil, ama yine terbiyesiz sekilde "yalama mesajlari" gibi bir uslüp kullaniyorsun. Dilini bir tarafina sokarlar, sonra yalama neymis, ögrenirsin. O gün de gelir, merak etme.

Ikincisi, ben Ahmet Agaoglu'nu da begeniyordum. Ama o bu derecede linc kampanyasi altinda degil idi, dogal olarak onu savunma pozisyonuna gelemeden maalesef istifa etti. Neden, nasil küstürüldü, bilmiyorum. Keske olmasaydi. Ama su an olan baskani da begeniyorum. Ahmet Agaoglu'nu kötülemeye de gerek yok, mevcut baskani da. Ikisinin stili, yönetim sekli degisik idi ve ikisi de iyi.

Sike olayindan sonra ben futbol takip etmeyi biraktim, ilgilenmiyorum. Trabzonspor'u az biraz takip ediyorum, o kadar. Uzun zamandir bu yüzden yazmiyorum, ki bir cok üye de buradan ayrildi. Kaliteli 2-3 kisi kaldi. Twitter kullanmiyorum ve TS ile ilgili gelismeleri buradan takip ediyorum. Ancak sizin gibi terbiyesiz üyelerin sabah aksam kiskirtmalarina bir derece katlaniyorum. Trabzonsporlu olarak dogamizda ne var? Güclünün degil, haklinin yaninda olmak. Sizin gibilerin de sesi cok cikmaya basladi. Ben rica ediyorum, insanlari yaftalamayin diyorum, iki mesaj sonra devam ediyorsunuz. Sizin ahlak seviyeniz bu kadar.

Meydani bos buldunuz, at kosturuyorsunuz. Yok öyle belese. O yüzden yillar sonra yaziyorum. Bir Trabzonsporlu olarak kendime görev olarak görüyorum sizin gibilerin karsisinda durmayi. Siz iki dedikoduyla kulübü kaosa sürüklemeye calisiyorsunuz. Artik sitede kimsede kalmadigi icin, kimse de size ayar vermiyor. Haliyle, bana düsmedigi halde, sizin gibilere ayar verecekler de olacak ki ortam dengelensin. Mevcut baskan kusursuz mu, hic mi gaf yapmiyor, hata yapmiyor? Tabii ki yapiyor. Ama sizin söylemlerinizin ayari hic yok, sizin yaninizda bir melek kaliyor. Karakterimiz geregi yanlisa yanlis diyoruz. Yarin x sahis baskan olur, ve yine adaletsiz ve orantisiz sekilde linc kampanyasi yürütürsünüz, yine savunuruz. Siz kendi egonuzu tatmin etmek icin ugrasirsiniz, biz ise kulübü düsünürüz. Ve kulübün iyiligi icin sizin gibilere laf edecek birileri lazim. Iyi niyetle yazdik, anlamiyorsunuz, anlamayacaksiniz.

Biri de cikmis hakaret serbest olsa neler yazardik diyor. Sanki marifetmis gibi. Arkadasim, yazsan ne olur? Senin zihninde olusturacagin küfürleri ben karsinda sana sergiler, film cektiririm sana, bas rolde sen olursun. Kimsiniz de burayi bos buldunuz bu kadar? Kafaniza göre tehdit ediyorsunuz 20 yillik üyeleri. Siz kimsiniz?
                      En son cerasus tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir önceki dönem de Berkan yazılıyordu. Adamlar çöplerini nereye atacaklarını düşünmüyorlar bile. Bunlara çöp bile verilmemeli. Adamların oyuna sokacakları oyuncusu yok resmen. Biraz akıllı olsak adamlardan yukarıda bitireceğiz ligi hala aptal aptal konuların içinde geziyoruz ama takımın başkanı olacak zat açıyor bunların önünü. Eskiden düşmanı hep dışarda bulurduk artık buna ihtiyaç duymuyorlar.
                        Aynen adamlar bizim en iyi adamlarımızı almaya çalışıp bize sürekli çöplerini itelemeye çalışıyorlar, Başkan derse 40 milyon euro istiyoruz diye spekülasyonlar bitmez tabiki, Türkiye'de hiçbir takıma ne verirseler versinler satmayacağız çocuk için farklı beklentilerimiz var desene, neyse bizim kurtuluşumuz bu erto denen zatın gittiği gündür inşallah.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samsun ve fener maçlarından sonra Erto-Tekke ikilisinden biri yüzde 99 gider buraya notu bırakayım..İki maçtan da ümidim yok..Bir umudum Onuachu anlıyor musun...
                          abi ouali gs a gittigi anda tum yonetim ve hoca da dahil hepsinin gitmeye gün saydığı gündür zaten . bana sorarsan bu süreç bu hafta basladı.ve taraftar da gönderecek onları. Mac bahane olacak bu saatten sonra..

Yorum

• İlk olarak SaM@ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            AyLardır şurda sadece okuyorum kendi çapımda biLgiLeniyorum. BinLerce mesaj okudum. Bir kaçına cevap yazasım geLdi ama çok önemsemedim. Ama daha fazLa dayanamadım. Birisi arkaLarda yazdı ama gözLeriniz döndü heraLde. Kardeşim bu adam bu sene başka takımda oynayamaz biz bu seneki 2. takımıyız.
                            Oynayabiliyor dostum ne kuralı öyle bir şey yok.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• yeni gelecek olan yönetimin gram aklı varsa arda turan ve yerli hocayla çalışmasın abi. ardada gs a çalışır aman öyle hata yapmasınlar.

Montella tarzı bir hoca bulsunlar

Yorum

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim