Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatıh tekkenın bır halt oyun oynattıgı yok boktan oyuncularla futbol oynatmaya calısıyor sızde Fatıh sırf trabzonlu oldugu ıcın azınızı acmıyorsunuz

fatıh burası Alanyaspor degıl aynı sekılde bunu baskan ve yardımcılarının ve yonetımın de anlaması lazım

bu klup sızın sacma sapan salak transfer fantezılerı yapacagınız bır klupde degıl

evet severız ederız Tekkeyı canımız ama hoca olarak degıl .

teknık dırektorluk herkesın yapabılecegı bır sey degıl arkadaslar

hele kı ıyı bır ekıbın yoksa hıc bır sey olmaz

yetenek artı ekıp hersey demek

adam gıbı oyuncu alın nokta atısı ve gıdın guney amerıka uruguay lıgıne de bakın

yapmıyorsanız defolun gıdın hepınız kusura bakmayın

Yorum

• Tekke Trabzonlu olmasa (!) Trabzonsporun kapinin önünden hoca olarak bile gecemezdi ama neyse.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih Tekkenin oynatmak istediği oyun hoşuma gidiyor, modern futbolu oynatmayı çalışıyor evet ama şu durumda bu oyuncu grubu ile ve bazı değişik takıntıları yüzünden bu oyunun sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum.
        Kadronun olusumuna cok az bir etki yapabildigini düsünüyorum. Yapilan transferlerin maliyet kismini bir kenara birakirsak aralarinda tutabilecek oyuncularda var ama kadro uyumu yok. S. Günes in bizde basarili oldugu her dönem uyumlu bir kadro vardi. Agaoglu geldiginde de maas bütcesi bugün ki gibi 40 milyon küsür Euro idi..Maas bütcesini kisa sürede yarilayip yinede yarisabilen bir kadro kuruldu..Pandemi senesi sampiyonlugu nasil kendi ellerimizle vermek zorunda kaldigimizi anlatmaya gerek yok..

Antalyaspor macinin ilk devresinde ki futbol hosuma gitti benim. Uzun senelerdir bu kadar iyi oynadigimiz zevk veren bir mac hatirlamiyorum..F.Tekke nin devreye kadar gidebilecegine inanmiyorum ama devre sonunda bu yönetim ve bu uyumsuz kadroyla ilk 4 e girebilirse bence 10 senelik sözlesmeyi hakediyor demektir benim icin..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 21:25.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben böyle bir transfer sezonu görmedim

iyilesme ihtimali düşük olan sakat oyuncu aldık

cezalı oyuncu aldık

Şampiyonlar liginde oynayanlar oyuncumuzu istiyor biz 6 milyon euro bonservis verdik ama oynatmıyoruz

oyuncularımızi elden bedavaya çıkardık

başkalarının elden cikartmaya çalıştığı oyunculura hesapsiz kitapsiz milyonlarca euro ödüyoruz

Elalemim 19 yasindaki oyuncularina para veririken bizim U 19 finali oynayan uşaklar boynu bükük kenarda bekliyor

Bu durumun mantıklı bir açıklamasıni yapacak arkadaslar varsa dinlemeye hatta inanmaya hazırım

Yukarıdakiler olmasa 4 macta 10 puan toplayan takım icin sampiyonluk beklentisi icinde olmamiz lazimken çaresizlik icinde bir umut diyerek bekliyoruz

Umutsuz yaşanmaz ama cekilen acıları arttırır diyor nietczhe

bindik bir alamate

sonu hayırlı olur inşallah

Mantikli bir aciklamasi var tabi..Klübün gözümüzün önünde soyulmasi..Soygun kaniksanmis..Kimse sesini cikarmiyor..Her sene 15 oyuncu transfer ediliyor nerdeyse..Gönderilenlerden onlarca milyon Euro zarar edildi..Daha bi o kadar daha edilecek..

2023 den bu yana rant pastasi büyütüldükce istahlari daha cok kabarmis görünüyor..Daha bir ahlaksizca, daha agresif, daha kontrolsüz bir sekilde bosaltiliyor klübün ici..Giderek tozunu artiriyorlar ve aklimizla alay ede ede, gözümüze soka soka yapiyorlar bunlari..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 21:34.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadronun olusumuna cok az bir etki yapabildigini düsünüyorum. Yapilan transferlerin maliyet kismini bir kenara birakirsak aralarinda tutabilecek oyuncularda var ama kadro uyumu yok. S. Günes in bizde basarili oldugu her dönem uyumlu bir kadro vardi. Agaoglu geldiginde de maas bütcesi bugün ki gibi 40 milyon küsür Euro idi..Maas bütcesini kisa sürede yarilayip yinede yarisabilen bir kadro kuruldu..Pandemi senesi sampiyonlugu nasil kendi ellerimizle vermek zorunda kaldigimizi anlatmaya gerek yok..

Antalyaspor macinin ilk devresinde ki futbol hosuma gitti benim. Uzun senelerdir bu kadar iyi oynadigimiz zevk veren bir mac hatirlamiyorum..F.Tekke nin devreye kadar gidebilecegine inanmiyorum ama devre sonunda bu yönetim ve bu uyumsuz kadroyla ilk 4 e girebilirse bence 10 senelik sözlesmeyi hakediyor demektir benim icin..
            Yanlış hocam yanlış, Hamerin maliyeti 15 m euro diye red verip ne olacağı belli olmayan bir adamı aldırıp tv den ben buna kefilim inşallah maşallah diye demeç vermesi yanlış, alınan oyuncular tamamen hocanın insiyatifinde alındı, alınmayanların cezasını çekeceğini düşünüyorum,
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Özel yetenekleri olan bir kanat oyuncusu transfer etmek zo run da yız. Transferi kapattık nedir yaw? Daha 2 gün var, 36m euro yu ne yapacak bunlar yöneticilere mi dağıttılar ne yaptilar?

Scout ekibinin listesinde hiç mi oyuncu yoktu, Önreğin Shaktar kadar olamıyor muyuz 10m euro basıp Brezilyalı yetenek getiremiyor muyuz?

Zubkov sakatlansa vallahi şakası yok, çok zor durumlara düşeriz. Takimda Zubkov hariç silah yok. Olagbe su tabancasi onu geç. Sol tarafa nasil oyuncu alinmaz Tekke sen nasil bir pısırık ciktin Sergen kadar olamiyor musun oyuncu istesene be adam.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eskiden biz alip sakatlardik, simdi direkt sakat aliyoruz

Dünyada ne kadar sakat, cezali, sakar, yasli topcu varsa olusturup verin listeyi bu dengesizlere, yorulmasinlar kendileri arastirip. Transfer komitesi 8/10 numara gozluk takmasa futbol topunu goremeyecek yaşta, yonetim desen kaliteden cok cepleyecekleri komisyonu daha oncelikli goruyor.

Teknik direktör diyecem, diyemiyorum, futbolcular diyecem, yarisindan cogu yetenek fukarasi ve sopalik.

Dunyanin en rezil yonetilen kulubu siralamasinda zirvelerdeyiz vesselam. Boyle bir komedi kimsede yok.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Muhammed Cham Trabzonspor: 1800dk 6 gol 12 asist. her 100 dakkada bir gol ya da asist. Ernest Muchi Beşiktaş: 3800dk 11 gol 4 asist. her 253 dakikada bir gol ya da asist. 253 100'den büyük olduğu için hocam Muçi'yi istemiş. Israrla. Hocam matematiği yaylalardaki inekleri sayarak öğrendi, boru değil.​
                  https://youtu.be/BmZN1oSjTn8
                  https://twitter.com/scoutingTS1/stat...89904867848358 Cham ligde Adanademire karşı 3 gol 2 asist yaptı. bir de samsun maçında 2 asisti var. bu 2 maçı çıkarırsan ligde 1441 dakikada yani 16 tane 90 dakikada 2 gol 6 asist yaptı. İki maçta istatistik kastı diye adamı ne abarttınız. Muci ise ligde 1335 dakikada yani 15 tane 90 dakikada 4 gol 3 asist yaptı ki Muci hep kanatta oynatıldı. Bunun yanında Van brockhorst ve Solskjaer gibi bitik hocalarla çalıştı. Cham kendini Trabzonspordan büyük görüp yine kendini Maradona gibi yetenekli zannedip sahada uyuşuk uyuşuk gezen karektersizin teki. Yan carı da Batista Mendy. Gerci o devre arasında kendisi için 12 milyon veren Rennese satılmadı diye triplere girmişti. Her neyse işte Muci on numara oynasın Cham dan daha iyi işler yapar. Yusuf yazıcı ve Elsikden de daha iyi Muci. O ikisi sadece iyi şut atmaktan başka numarası olmayan tipler. Farkları Yusuf topa sert vururken Elsnik plase şeklinde şut atıyordu. Tabi Muci, Cham, Yusuf, Mendy, Elsnik falan hepsi Viscadan daha iyiydi o da ayrı bir konu. Özetle Cham disiplinsiz serseri Mucş varını yoğunu sahaya yansıtan biri.
                  Güncel performans bilgileri Muhammed Cham (SK Slavia Prag) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Güncel performans bilgileri Ernest Muci (Trabzonspor) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

EDİT: Bak gözden kaçırmışım Cham bizde bir tane de penaltı da gol attı. Yani 16 tane 90 dakikada 1 gol 6 asist. Büyük star mübarek.
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 23:39.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlış hocam yanlış, Hamerin maliyeti 15 m euro diye red verip ne olacağı belli olmayan bir adamı aldırıp tv den ben buna kefilim inşallah maşallah diye demeç vermesi yanlış, alınan oyuncular tamamen hocanın insiyatifinde alındı, alınmayanların cezasını çekeceğini düşünüyorum,
                        O sekilde konusmasi icin rica ediyorlar..Son aciklamalarinda da belli oluyor bu..Kendini siper etmesi yapabilecegi en büyük ahmaklikti zaten..Oklari gereksiz yere kendi üzerine cekip sayginligini da kaybetme noktasina getirdi isi..Bir kac kötü sonuctan sonra istifa ettirilicegi cok acik..Bunun altini ciziyorum hep. F.Tekke nin tek fonksiyonu yaz transfer dönemi boyunca taraftarin oyalanmasiydi..Ilgilendikleri bir cok oyuncu bu transfer yolsuzlugunun bir parcasi olmak istemedi bence..Kabul edenler arasinda da en maksimum rant elde edecekleri oyunculari tercih ettiler..Bu yüzden Kizilyildiz daki hazir oyuncu yerine Fasli oyuncu tercih edilmistir..Gerci iyilesirse umutluyum ben oyuncudan 😊

Agaoglu nun ilk döneminde cok daha az bir bütceyle cok daha uyumlu bir kadro kuruldu..Zirve hedefinde samimi ve iyi niyetli bir sekilde bunun icin ugrastiklarini görebiliyorduk. Simdi böyle bir hedef yok..Tamamiyle rant odaklilar ve takimin basarisi zerre kadar umurlarinda degil..Alinan 10 puan onlar icinde büyük süpriz olmustur..Eminim F.Tekke den sonra getirilecek yabanci hoca ile önümüzdeki transfer dönemlerinin rantinin heyecani kaplamistir onlari coktan..
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 21:55.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          christian eriksen 50 kere reddetti bizi Türkiyeye gelmek istemiyorum diye. Josh Brownhil de Araplara gitti
                          Yabancı oyuncularin bizden ayrılış şekilleri çok önemli örnek hamsik sorloth Şota vs bu tip oyuncular lüzum halinde kendi ülkelerinden gelecek oyunculara olumlu referanslar verirler kötü ayrılan oyuncularda tam tersini yapabilir yabancı oyuncular tercih yaparken mutlaka paranın yaninda başka şeylerede önem verirler

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cham ligde Adanademire karşı 3 gol 2 asist yaptı. bir de samsun maçında 2 asisti var. bu 2 maçı çıkarırsan ligde 1441 dakikada yani 16 tane 90 dakikada 2 gol 6 asist yaptı. İki maçta istatistik kastı diye adamı ne abarttınız. Muci ise ligde 1335 dakikada yani 15 tane 90 dakikada 4 gol 3 asist yaptı ki Muci hep kanatta oynatıldı. Bunun yanında Van brockhorst ve Solskjaer gibi bitik hocalarla çalıştı. Cham kendini Trabzonspordan büyük görüp yine kendini Maradona gibi yetenekli zannedip sahada uyuşuk uyuşuk gezen karektersizin teki. Yan carı da Batista Mendy. Gerci o devre arasında kendisi için 12 milyon veren Rennese satılmadı diye triplere girmişti. Her neyse işte Muci on numara oynasın Cham dan daha iyi işler yapar. Yusuf yazıcı ve Elsikden de daha iyi Muci. O ikisi sadece iyi şut atmaktan başka numarası olmayan tipler. Farkları Yusuf topa sert vururken Elsnik plase şeklinde şut atıyordu. Tabi Muci, Cham, Yusuf, Mendy, Elsnik falan hepsi Viscadan daha iyiydi o da ayrı bir konu. Özetle Cham disiplinsiz serseri Mucş varını yoğunu sahaya yansıtan biri.
                            Güncel performans bilgileri Muhammed Cham (SK Slavia Prag) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Güncel performans bilgileri Ernest Muci (Trabzonspor) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar
                            Doğan ve Tekke buraları okuyorsa, sizin gibi geniuslarla gurur duyuyordur. Hedef kitleleri sizsiniz çünkü.

Sayıları bile eğip büküyorsun. Ee, o zaman Muci de atsaymış Adana Demir'e, Samsun'a... Ne takıntılı adamlarsınız. Kendi oyuncunuzun attığı gol ve yaptığı asitleri yok sayacak kadar kinle dolusunuz. Bugün Cham'a, yarın başkasına... Yok Maradona gibi takılmış da... Nereden biliyorsun Maradona gibi hissettiğini? Hep zan, sıfır bilgi.

Mendy tribe girmiş... Bu mu bizim Mendy meselemiz? Atsaymış başkanın 12'ye! 0,25'e kiraladı. Sen bu tabloda tribe mi takıldın? Adam Sevilla'ya gitti.

Meleklerin cinsiyetini tartışadurun siz. Bu kafayla bir adım ileri gidemezsiniz.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 22:02.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fatih Tekke bu yavşak hain yönetime ayak uydurarak, kadronun güçlendirilmesini sağlamayarak bu kulübe ihanet etmiştir, 1-2 aya istifasını verir ve bir daha da Trabzonspor teknik direktöre çok zor olur, bu hain Erto'yu savunarak onun yerine konuşmalar yaparak kendi sonunu hazırlamıştır..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 300 oyuncu izleyip bunları aldırmak da büyük başarı. Hocamızı tebrik ediyorum.

Başkan başkan olsa yarım sezon önce 6 verip aldığımız adamı sen kim oluyorsun da siliyorsun derdi. Ama işte başkan da yok takımda. Yerine aldırdığı adam da Felipe.

Td’lerin istediği transferler yapılmamalı. Adam geliyor en fazla 1 yıl kalıyor sonra aldırdığı çöplerle uğraş dur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X