Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala aklımda bir yerdesin
    O akıldan çıkabilecek biri değil ki hocam. Hep aklında olması gayet normal . Aklından çıksa idi kendinden şüphe etmeye başlardın.

Yorum

• onana zaman zaman ıyı kurtarıts yapar ama yedıgı gollerle macı kaybettırır sımdıden hazır olun

haftalık maası 120.000 pound olan adamın maasını bız karsılamalı anlastıysak bır vıdeoda oyle dıyordu

buyuk kulfet hocam

kıralık bır sene hesap edın haftalık maastan

5 mılyon 760.000 pound gıbı bır para yapıyor senelık

12 aylık

bu da euro cınsınden 6 mılyon euro uzerı yapar arkadaslar

para sokaga gıttı 6 mılyon euro uzerı kıra parası senelık

benı klubun harcadıgı para ılgılendırmez ama boktan ve rısk transferlere cok paralar gıttı nokta atıssız 5 er mılyon para pıc oldu hep
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• Bu seviyedeki bir kaleciyi bu maliyetlerden aşağı almak zor orası ayrı ama orta sahadaki oyuncuların toplam yıllık ücretine yakın bir paraya kaleci almak biraz tuhaf oldu.

Damı akan gecekondunun bahçesine yüzme havuzu yaptırmak gibi.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben 5 milyon euro demiştim en az yaklaşmışım

en azından kulübün tanıtımı açısından iyi oldu bu transfer.
          Futbol işlerini saha içersinde yaparken zorlaniyoruz
          forma tanıtımı oyuncu tanıtımı reklam işlerinde süperiz
          En son objek tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

oyuncuların yetenekleri, takıma katkı potansiyelleriyle alakalı hiçbir önyargım yok. ilke olarak genç oyuncu transferine de karşı değilim. bizim gibi takımların yetiştirip, değer katıp satmak dışında çaresi de yok zaten.

ödenen bonservisler Trabzonspor koşullarıyla da Süperlig'in ikna ediciliğiyle de velhasıl piyasa gerçekleriyle de açıklanmayacak kadar fahiş. bu fiyatlara potansiyel değil performans garantisi transfer edilse anlayacağım ama 4 oyuncunun da referans performansı yok neredeyse. geldikleri takımlarda yarım yamalak süre almış, gelişime açık olsalar da çiğ oyuncular bunlar. 5 milyon euro dünyanın her yerinde iyi para.
            adam 75 milyona topçu alıyor. kaç para verip performans garantili topçu alacaksın? bjk orkun'u aldı 30a. sen 4 sıkıp aynı performansı almaya bakacaksın mecbur. rize de 1 milyona laçi ile aynı işi yapmaya çalışacak.

tek adamın alınmaması takımın performansını doğrudan etkileyecek maalesef. augusto-muçi yerine net bir 8/10 alınsaydı çok farklı şeyler konuşurduk. şimdi bekle ki bu adamlar oynasın, hayırlısı.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Vayh garibim Zubkov Batagov ikisinin maaş toplamı 2 milyon Euro. Kaleciye ver 4.5 milyon Euro.4 hafta geçmiş kaleci güven vermeyen kaleci. Geri dönüşü de yok parayı alıp sene sonu gidecek.

Yorum

• eger maasın hepsını bız karsılıyorsak euro uzerınden 7 mılyon euroya yakın

6,663,638 gıbı euro olarak

pound kur hesabına gore

Yorum

• 1 yilligina sokaga atilmis 5 milyon avro hasirt.. maksimum 3.olacagin lig icin ustelik, olaganustu performans verse ne olacak takimda o kadar eksik mevki varken kaleci kitligi vardi zaten dunyada.bu rakamin ne oldugu anlamak icin trabzonsporun 1 yillik yayin gelirine bakin anlarsiniz sonrada ekonomi borc falan demiyorlarmi birde aliyor bana bir gülme..itibardan tasaruf olmaz nede olsa hayirli olsun!! Yazik cok yazik..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu seviyedeki bir kaleciyi bu maliyetlerden aşağı almak zor orası ayrı ama orta sahadaki oyuncuların toplam yıllık ücretine yakın bir paraya kaleci almak biraz tuhaf oldu.

Damı akan gecekondunun bahçesine yüzme havuzu yaptırmak gibi.
                    Kalecinin iyisi kötü oynayan bir takımı şampiyonluga oynatamaz ama küme,ye düşmesini önler

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam hatırladığım kadarıyla Sorloth ' un opsiyonu bizdeydi . Dolayısı ile kulübü bizle anlaşmadan satamıyordu . Biz de onlara parasını ödemeden satamıyorduk.

Onana' nın böyle bir durumu olacağını zannetmiyorum da diyelim ki inanılmaz performans verdi. Konuşulan kadarıyla herhangi bir opsiyonu yok . Adamı tam olarak nasıl satmayı planlayacaklar ? Anlamadığım ve bilmediğimden soruyorum .
                      Hocam sözleşmesini bilmiyorum ama satın alma opsiyonu varsa diye bu şekilde söyledim. 20 bile olsa eğer doğru sözleşme yapıldıysa aynı süreç işleyebilir. açıkçası ben de sözleşme detaylarını bilmiyorum.

Yorum

• Tarihin en rezil yönetiminin, en rezil hamlelerinden bir tanesi oldu. Daha ne rezillikler yaşayacağız bakalım.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Futbol işlerini saha içersinde yaparken zorlaniyoruz
                          forma tanıtımı oyuncu tanıtımı reklam işleringen iyiyiz
                          ben beğenmedim bu sefer videoyu. tutan formülü ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.

sonda çocukların onana ile kaynaşması dışında güzel bir şey yok.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben 5 milyon euro demiştim en az yaklaşmışım

en azından kulübün tanıtımı açısından iyi oldu bu transfer.
                            Güzel video olmuş, ellerine sağlık.

Yanlız bir türlü akla mantığa sığdıramıyorum.

Paralı bi kulüp olsak hiç sorun değil.

Ama Başkanı-Hocası para için öldük bittik derken;
                            Şampiyonluk ışığı olmayan bi sezon için ve en önemlisi senin olmayacak bi oyuncu için 5 milyon euro ödemek nasıl bir futbol aklıdır (çok iyi kaleci kabul etsek bile)
                            Hadi gençlere güvenmiyorsun,
                            5 milyona veya az üstüne tapusu senin olacak bi kaleci bulamazmıydın.

Gerçekten TS taraftarı imtihan oluyor,
                            Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Tek sıkıntı kaleydi onuda çözdük hemde yıllık beş vererek.. Sakata dört verdik cezalıya beş verdik muazzam işler dönüyor.

Yorum

• Takimda en fazla maas alan kaleci oldu..Ilk dört maci kacirmis..Afrika Kupasi da var..Daha bir cok mac kacirabilir..

Birde imza parasi verilmis kiralik oyuncuya..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X