Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hizli tempolu futbol oynarsan ligi ilk sirada tamamlarsin. Frankfurt suan gsyi darma duman ediyor.

bu arada neden bizimkiler ugurcanin gitmesine okadar kiziyor, ugurcan ancak süper ligde iyi kaleci, edirne disinda yedikce gol yer. 36 Milyon € okuttuk daha ne istiyorsunuz 36 Milyon€ bu parayi hic bi zaman bidaha görmicegiz
    aynen öyle...altyapidan cikti diye duygusal bakiyoruz biz olaya...üstüne kaptan olarak kendisini istanbula pazarlamasi...hayal kirikligi oldu...imaj yönünden kötü...

burda biri ugurcani neuer ile kiyasliyordu...ben ugurcanin o seviyede olmadigini söyleyince benimle tartismisti...

tüm türk takimlari büyük liglerde düsmemeye oynarlar...cünkü jairzinhonun dedigi gibi doymus kosmaya topcu aliyoruz sürekli..
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam sende benim gibi düşünüyorsun. çoğu konu da neredeyse ortak noktada buluşuyoruz. enteresan

fatih tekke taraftar baskısı ile göreve getirildi. başarılı olacağını falan sanmıyorum.

şuan avrupa'da değilsek bizzat sorumlusu fatih tekke. ligi ilk 5 te bitiremedi.. kaldı ki elinde iyi de fikstür vardı.

sonra final maçına çıktı orada da 3 tane yedi yine avrupa'ya gitme şansını tepti.

elindeki kadroyla vasat anadolu takımlarını yenip istatistik kasması kimseyi yanıltmasın.

4 derbi 4 mağlubiyet. 2 samsun maçı berabere, göztepe berabere. bir tek başakşehir'i yendi o maçta şans yanımızdaydı.
      aynen kardesım. aynı dusunuyoruz .

Fatıh Trabzonun ınsanı dıye burada yoksa lıg ıcın bıle yetersız avrupada desen hıc bır sey yapamaz. basarılı olmasını ısterım ama takım kurmadı bıze. hayalkırıklıgı
      haklısın derbı karnesı kotu

taraftar sabredelım dıyen var abi adam topcu aldırmadı ordan bır kere kaybedıyor.

guzel kadro kursa oyle ızlesek dıcem ısık var ...

Yorum

• Gs nin yedigi son gole turk hakemleri, "kariyerim tehlikeye girer"deyip faul verir konuyu kapatirlardi.
        61

Yorum

• gs macı ıcın ek olarak ugurun bır hatası yok. hepsı savunma hatası . defans durdugu yer yanlıs. nasıl bu hataları yapar anlamak guc .

mac oncesı dınlenmedı yada baska bır sey var. uykusunu almadı vesaıre. hocada seyrettı ama.

gs daha hızlı ve serı oynaması lazım tutuk oynadı hoca ıyı calıstırmamıs.

futbol adına konusuyorum :
          gs 10 numara ortasaha ve adam gecebılecek bır kanat adam alması lazım sampıyonlar lıgı ıcın.yabancı olmalı bu.

dogru transferler yaptılar ama eksık avrupaya sart oglu sart.
          okan gs ıcın yetersız bır hocadır .

gs ıyı oynamasına ragmen kaybettı. hak etmedı frankfurt.

sacma salak seyler olur futbolda.
          ben ne kadar gs transferlerı en ıyısı desem de onların bıle eksıklerı var.

ha okana vermıssın kadroyu ha fatıh tekkeye bu kadroyu tekkeye ver o da ıyı kullanamaz.

Bır ınsan Trabzonlu olur dıye koca klube emanet edemessın. okan da aynı sekılde.

Turkıyede buyuk kluplerın hatası yabancı ıs bılen hocalara guvenmemelerı ve onlara yeterlı butce vermemelerı.

Turkıyede akrabayla ıse sokayım kafasını yasıyorlar. Trabzonda da bu cok yapılıyor. ondan basarı gelmez.

ısı bılen trabzonludur alırsın hoca yaparsın .ama bunların cogunda vızyon yok abi

altyapıya koyarsın okay. ama a takımına sırf trabzonlu dıye hoca yapmassın.

yabancı hoca alırkende cvsı dolu ıyı performanslı hoca almazlar tırı vırı hoca alırlar. onemlı olan kalıtelı hoca almak ve ona ıstedıgı adamları aldırmak.

adam gecebılen kanat olacak ve 10 numara ortasaha olması lazım. bu hem lıg hem avrupa ıcın gs a da lazım.

Trabzona da bu lazım
          En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• Hep dedim gonlu burda olmayani, kaptanin dahi olsa satacaksin ve yoluna bakacaksin. Bugunun en guzel yani bu 5 gol yemesine, Gs bize 3 milyon daha odeyecek

Dualarimiz belki kabul olmuyor ama seken bedduamiz yok

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs macı ıcın ek olarak ugurun bır hatası yok. hepsı savunma hatası . defans durdugu yer yanlıs. nasıl bu hataları yapar anlamak guc .

mac oncesı dınlenmedı yada baska bır sey var. uykusunu almadı vesaıre. hocada seyrettı ama.

gs daha hızlı ve serı oynaması lazım tutuk oynadı hoca ıyı calıstırmamıs.

futbol adına konusuyorum :
              gs 10 numara ortasaha ve adam gecebılecek bır kanat adam alması lazım sampıyonlar lıgı ıcın.yabancı olmalı bu.

dogru transferler yaptılar ama eksık avrupaya sart oglu sart.
              okan gs ıcın yetersız bır hocadır .

gs ıyı oynamasına ragmen kaybettı. hak etmedı frankfurt.

sacma salak seyler olur futbolda.
              ben ne kadar gs transferlerı en ıyısı desem de onların bıle eksıklerı var.

ha okana vermıssın kadroyu ha fatıh tekkeye bu kadroyu tekkeye ver o da ıyı kullanamaz.

Bır ınsan Trabzonlu olur dıye koca klube emanet edemessın. okan da aynı sekılde.

Turkıyede buyuk kluplerın hatası yabancı ıs bılen hocalara guvenmemelerı ve onlara yeterlı butce vermemelerı.

Turkıyede akrabayla ıse sokayım kafasını yasıyorlar. Trabzonda da bu cok yapılıyor. ondan basarı gelmez.

ısı bılen trabzonludur alırsın hoca yaparsın .ama bunların cogunda vızyon yok abi

altyapıya koyarsın okay. ama a takımına sırf trabzonlu dıye hoca yapmassın.

yabancı hoca alırkende cvsı dolu ıyı performanslı hoca almazlar tırı vırı hoca alırlar. onemlı olan kalıtelı hoca almak ve ona ıstedıgı adamları aldırmak.

adam gecebılen kanat olacak ve 10 numara ortasaha olması lazım. bu hem lıg hem avrupa ıcın gs a da lazım.

Trabzona da bu lazım
              mourinho geldi basarili olamadi...sen fatih tekkeden daha iyi bir yabanci hoca getirebilecekmisin trabzona? Adam türkiyeyi trabzonu taniyana kadar zaten kovulur...fatih hoca gayet yeterli...sadece teknik ekibini düzeltmeli...Bu kulubün herseyini biliyor...bence fatih hoca ünal karaman gibi burda iyi bir hikaye cikartacak...
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hep dedim gonlu burda olmayani, kaptanin dahi olsa satacaksin ve yoluna bakacaksin. Bugunun en guzel yani bu 5 gol yemesine, Gs bize 3 milyon daha odeyecek

Dualarimiz belki kabul olmuyor ama seken bedduamiz yok
                ben gs ı sevmem ama avrupada bır Turk takımı basarılı olmasını ısterım. yanı ugur gıtmıs olsa da gollerde hatası yok . objektıf konusmak lazım.

bıze gs odeyecek ama bızımkıler tırı vırı adamları aldı ve alıyor. paraları carcur edıyorlar boktan topculara...

Yorum

• 2 maçta 11 gol yemiş ama hatası yok. Beter olsun.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mourinho geldi basarili olamadi...sen fatih tekkeden daha iyi bir yabanci hoca getirebilecekmisin trabzona? Adam türkiyeyi trabzonu taniyana kadar zaten kovulur...fatih hoca gayet yeterli...sadece teknik ekibini düzeltmeli...Bu kulubün herseyini biliyor...bence fatih hoca ünal karaman gibi burda iyi bir hikaye cikartacak...
                    mourınho basarılı olamaz cunku ıstedıgı kalıtede ve kalıbrede oyuncu almadı . sorun bu. mourınhodan daha ıyı teknık dırektor alacak para vardı fenerde. alsaydı. fener cımrılık yapıp kesenın azını acacaktı. hatası bu.

tekkeden kat kat daha ıyı yabancı hoca getırırsın gule oynaya hemde.

Trabzon uygun baskanla unlu bır yabancı hoca da alır ama kadro kurar mı? asıl sorun bu. sacma sapan ıkıncı lıg calıstırmıs hocayı almassın.

hırvat hoca aldık yetersızdı o yanı sırf yabancı dıyorsak dandık yabancı demıyorum. olcu bu degıl.

yabancı hoca kovulma nedenı: basında ve halkta yabancı dusmanlıgı var o yuzden. bır psıkolojık lınc var.

hocanın Trabzonu bılmesıne gerek yok. ıyı bır ekııp oluyor ve futbol oynatıyor adam. ve ona ıstedıklerını alıyorsun. olay bu.

fatıh tekke Turkce konusuyor Trabzonlu ama kurdurdugu kadroya bak . adamda vızyon yok. Trabzon buyuk gelıyor Fatıhe.

Fatıh pısmedı. Trabzona yetersız bı hoca. ben olaya klubu bılıyor dıye bakmam hocam. yeterlılık meselesı bu.

ara transfer donemınde de yeterlılıgını gordum. futbolcu bılgısı de zayıf.

okanla fatıh arasında fark yok.

stajyer calıstırıyoruz bız.malesef

fatıhın basarılı olmasını ısterız mı? evet. ama basarılı olmamak ıcın elınden gelenı yapıyor. bakıs acısı bu.

15 mılyon euro topcuya vermeyelım... vermeyelım o zaman sen ıstanbulsporu calıstır fatıh demesı lazım bırısının

ben meseleye soyle bakarım: akrabamı ve bıldıgıme para kazandırayım.

abı herkes teknık adam olmak zorunda degıl. futbol yorumcusu ol. altyapı hocası ol. ana takım olma.

para kazanmak ıcın yapıyorsuna donuyor olay ve arkadaslarını ve cevrenı ıse aldırıyorsun sacma salak ısler...

bırılerı para kazanıyor ama basarı da yok.

Fatıhın bıze cıkardıgı hıkaye su ana kadar: kadroya sakat topcu almak ve tırı vırı transfer kadro planlaması

Yorum

ben gs ı sevmem ama avrupada bır Turk takımı basarılı olmasını ısterım. yanı ugur gıtmıs olsa da gollerde hatası yok . objektıf konusmak lazım.

bıze gs odeyecek ama bızımkıler tırı vırı adamları aldı ve alıyor. paraları carcur edıyorlar boktan topculara...
                      Turk takimlari avrupada basarili olamaz. Kendileri haric herkes suclu, mac erteletiyorlar turu gecsinler diye onu kaybediyorlar geliyorlar ertelenen macdan kendi evinde puan kaybediyor (Fenerbahce).

Futbolcu olsam mac oynamak isterim, antreman yerine. Oyun aliskanligini en gelistirebilecegin yer mactir, ve sezon basinda mac istememek bizimkilerin en buyuk intihari. Ceyrek finale felan ciktin o vakit takvimde degisiklikler isteyebilirsin.

Hep diyorum, belki cok ucuk ornek ama Aralik ayinin son 2 haftasinda Premier League takimlarina baksinlar. Tatilse onlarin tatil zamani, Noel vakti ama adamlar 11 gunde 4 mac yapiyorlar. Begenmedigimiz Hull City ve diger Championship takimlari, 46 lig maci + duruma gore playoff maclari + 2 yerel kupa. Iyi bir sezon gecirseler 55-60 mac yapacaklar. Sadece bizimkilere agir geliyor bu isler sonra Frankfurtan 5 yiyip eve geliyorsun.

Ugurcan in gollerde hatasi vardir yoktur tartismam, diyorum ya ben parami aldim fazlasi ile, gerisi Okanin bilecegi is.
                      En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Turk takimlari avrupada basarili olamaz. Kendileri haric herkes suclu, mac erteletiyorlar turu gecsinler diye onu kaybediyorlar geliyorlar ertelenen macdan kendi evinde puan kaybediyor (Fenerbahce).

Futbolcu olsam mac oynamak isterim, antreman yerine. Oyun aliskanligini en gelistirebilecegin yer mactir, ve sezon basinda mac istememek bizimkilerin en buyuk intihari. Ceyrek finale felan ciktin o vakit takvimde degisiklikler isteyebilirsin.

Hep diyorum, belki cok ucuk ornek ama Aralik ayinin son 2 haftasinda Premier League takimlarina baksinlar. Tatilse onlarin tatil zamani, Noel vakti ama adamlar 11 gunde 4 mac yapiyorlar. Begenmedigimiz Hull City ve diger Championship takimlari, 46 lig maci + duruma gore playoff maclari + 2 yerel kupa. Iyi bir sezon gecirseler 55-60 mac yapacaklar. Sadece bizimkilere agir geliyor bu isler sonra Frankfurtan 5 yiyip eve geliyorsun.

Ugurcan in gollerde hatasi vardir yoktur tartismam, diyorum ya ben parami aldim fazlasi ile gerisi Okanin bilecegi is.
                        dedıklerın dogru. katılıyorum. a+ bu mac ıcın konusursam gs hoca + stratejık sacma hatalardan kaybettı bence. kondısyon sorunu veya yeterınce dogru teknıkle calıstırılmamak.

su da bır gercek ama saglam 10 numara ve adam gecebılecek kanatta yattara -waka tarzı kanat oyuncun olacak. ozellıkle sampıyonlar lıgınde.

Yorum

dedıklerın dogru. katılıyorum. a+ bu mac ıcın konusursam gs hoca + stratejık sacma hatalardan kaybettı bence.
                          Bence Barisin daglara taslara yolladigi top macin kirilma aniydi. Iyi basladi Gs (ilk 30 dk kontrolluydu), Baris nasil becerdiyse topu nerelere yolladi.
                          Ve bence bu Gs yonetimine yazar, Baris getirmis sana 40-50 para ver gitsin abi ne isin var. Baris hirsli adam, fizikli adam ama teknik olarak sikintilari var. Bu macta taraftar ile arasini duzeltecekti bak simdi ne oldu.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• bunlar sene sonu uğurcan + 10 daha verelim batagovu verin diye gelir bize ...
                            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Bu maç olmadı ama 9-1 bekliyorum fettöşilerden. İnşallah kıracaklar rekoru liverpool maçında. Kargaların rekoru çok eskidi
                              En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

Bence Barisin daglara taslara yolladigi top macin kirilma aniydi. Iyi basladi Gs (ilk 30 dk kontrolluydu), Baris nasil becerdiyse topu nerelere yolladi.
                                Ve bence bu Gs yonetimine yazar, Baris getirmis sana 40-50 para ver gitsin abi ne isin var. Baris hirsli adam, fizikli adam ama teknik olarak sikintilari var. Bu macta taraftar ile arasini duzeltecekti bak simdi ne oldu.
                                Galatasaray şu an bizim yaptığımız hatayı yapıyor. Değerini bulanı satacaksın, Elinde olan form tutan oyuncuya güveneceksin, daha fazlasına satamayacağın oyuncuyu almayacaksın. Barış'ı satmadı, Günay'a güvenmedi, Uğurcan ver birkaçına gereğinden fazla ödeme yaptı. Osimhen'in sahada olmadığı her maç takım düzensiz.

Bizim artık yanlış transfer yapma lüksümüz yok. Oulai ve bouchari dönene kadar oyunumuzu oturtup en az zararla atlatmalıyız.
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X