Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onanayı hiç aldırmayıp kaleye direkt Onuralp'i atsan bütün dikenleri üstünden atacaktın Fatih ama ona bile kafan çalışmıyor.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pas sonrası aynı yerden şut çekilse evet yenilebilir ama 50 metre top sürdü adam altı pas içinde bekleyerek kaleyi küçültemezsin.
      Doğru ancak onana kendine has kanunlarinca! hiç haraket etmeyip rakibi şaşırtmayı denedi penaltı atislarinda olacak taktik😀 tutmadı
      En son objek tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

Yorum

• Yalniz Kamerun defansida masAllah hep Baniya hizinda, atletik adam degilmi bunlar

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Onana isinin burdan dönebilecegine ihtimal vermiyorum. Takimin durumun adamlarin umurlarinda olmadigindan o kadar eminimki. Bu is büyük bir mucize olmazsa F.Tekke nin gidisini hizlandirir..E.D 2026 sonunda birakacaktir baskanligi..Oraya kadar tüm rant hedeflerini tutturacaklardir..Ismi asiri yipranmis olacagi icin onun yerine son hamleleri yapacak o ayarda birini atayacaklar..
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Sörloth geldiğinde kim bu kalas demişlerdi bende dahil.
            şuan eşimden sonra rüyalarıma giren en ikinci kişidir.

Onana da öyle olacak. Göreceksiniz.
            S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalniz Kamerun defansida masAllah hep Baniya hizinda, atletik adam degilmi bunlar

Baniya hız olarak bir stopere göre baya iyi,
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ertuğrul Doğan sen kulübün sosyal medya hesaplarından uçak emojisi paylaşıp gariban taraftarı heyecanlandırabilir kandırabilirsin ama beni kandıramazsın..O uçağı boşbeleş işler için kaldıracağına aklı başında bir transfer komitesi kur..Beceremiyorsan benimle Luiz kardeşinle irtibata iletişime geç sana değişik kıtalardan onlarca topçu getirteyim..Bak bakalım içlerinden bir tane çürük çıkacak mı? Hem de saçtığın paraların 10'da 1'ine...

Bak sana yazıyorum Ertuğrul kardeşim..Uruguay'da Penarol takımındaki Penarol'un U19'undan gelme bi stoper var..20 yaşında adı Herrera..Bu cumartesi de maçı var izlersen sevinirim..Bu çocuk parlamadan bu çocuğu al..Bu çocuğu Portekiz kulüpleri kapmadan al getir...Güney Amerika'da cüzi miktarlara iyi kaleciler de var..Her yere isim yazmıyorum..Bırak şu parayla şov yapma işlerini..Azıcık futbol aklı kat yönetimine..

Ben burada 4 sene evvel Hamsik'in gideceği malum iken 32'lik Ever Banega'yı alın getirin yazdım..O zamanlar buradaki birkaç muhasebeci bana yaşı geçti maliyetli olur diyordu😂 Yahu kardeşim Banega'yı o zaman alacaktın madem bugün para basıyorsun o zaman da basabilirdin alacaktın bu adamı 4 5 sene arkana yaslanacaktın...Şimdi yanayakıla 8 arıyorsun ki Banega adamı şampiyon yapabilecek çapta bi topçuydu..Hala öyle herif 37 yaşında hala top oynuyor..O zaman Banega'yı iplemeyen taraftar şimdi E.D'ye net 8 baskısı yapıyor o baskı da başkana yanlış yaptırıyor doğal olarak..
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sörloth geldiğinde kim bu kalas demişlerdi bende dahil.
                  şuan eşimden sonra rüyalarıma giren en ikinci kişidir.

Onana da öyle olacak. Göreceksiniz.
                  Bi yerlerden ilham mi geldi? 😄 Onana sempatik bir kisilik. Bizim taraftarla yildizi uyusabilir. Tek sansligi kaleci olarak gelmesi..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Dragus iki gol atmis. Vallah Olaigbelerden falan kötü degil!

Yorum

• Yaz başında planlaması olan bir adam Onuachu'yu alacağım belli o zaman orta makinesi Kostic'i hemen bağlıyayım demesi lazımdı..

Ben olsam...

Sommer
                      Kostic
                      Pellegrini
                      Ahmetcan
                      İrfancan K.

Transferlerini bitirirdim..Enis Destan 3.forvet olarak takımda kalmalıydı..

Solda Kostic sağda Zubkov merkez çift 8 Pellegrini ve İrfan olurdu..Okay ve Ozan'dan biri şutlanırdı..Ya da Folcarelli İrfan çift 8 önlerinde Pellegrini sağda Zubkov solda Kostic önde Onuachu..

Geri dörtlümüzde sıkıntı yok zaten ama Ahmetcan'ı geri alırdım kesin..

Şu adamları alıp takıma oturtsaydık şampiyonluğun net favorisiydik..Anadolu takımları şu adamların olduğu 11'de kalene yaklaşmaya cesaret edemezdi ne puanı.

Para basacaksan bunlara basacaksın..2 ay Saul ile uğraşmıcaksın..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Niye başarılı olsun yaa ? Başarısızlıktan başarısızlığa koşsun beter olsun... kalbine götürdüğü eli dikeyim onun, bi metin oktay hareketi yapmadığı kalmıştı o da oldu
                        valla içimi soğutacak tek olay trabzon'daki maçta 90 dakika kendisine odaklanılması. sahaya çıkarken açılacak posterler ve kendisine fırlatılacak para gibi objeler hayal ediyorum.

ama yok bizim çapımız o kadar küçüldü ki gider çiçek veririz üstüne de şampiyon olmasını kutlarız. niyeyse bizde bir "uğurcan bizden büyük aga sağ olsun yıllarca kalemizi korudu" gibi bir eziklik var, özellikle instagram yorumlarında görüyorum. bana kalırsa bu uğurcan'ı takip eden, postlarını beğenen topçularımıza da bir şeyler yapılmalı.

yani volkan demirel "bana az yapmışlar, teşekkür ederim trabzon" demeli bu adama yaptıklarımızdan sonra.

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla içimi soğutacak tek olay trabzon'daki maçta 90 dakika kendisine odaklanılması. sahaya çıkarken açılacak posterler ve kendisine fırlatılacak para gibi objeler hayal ediyorum.

ama yok bizim çapımız o kadar küçüldü ki gider çiçek veririz üstüne de şampiyon olmasını kutlarız. niyeyse bizde bir "uğurcan bizden büyük aga sağ olsun yıllarca kalemizi korudu" gibi bir eziklik var, özellikle instagram yorumlarında görüyorum. bana kalırsa bu uğurcan'ı takip eden, postlarını beğenen topçularımıza da bir şeyler yapılmalı.

yani volkan demirel "bana az yapmışlar, teşekkür ederim trabzon" demeli bu adama yaptıklarımızdan sonra.
                          O maçta Günay oynarsa sürpriz olmaz

Yorum

• Takımda asist yükünü taşıyacak oyuncu yok en asistçi adamlarımız Visca ve Nwakeme onlarında durumu ortada, ve işin trajikomik olan tarafı bu konuda da bir girişim yok.

Yorum

• Onananın maliyeti bize 4 m euroymuş.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onananın maliyeti bize 4 m euroymuş.
                                Maks olacağı o kadardır 7 8 diyenler hayallerde yaşıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X