Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maks olacağı o kadardır 7 8 diyenler hayallerde yaşıyor
    Birde ne kadar doğruysa Uğurcan kalsaymış yıllık 3 m eurodan yeni anlaşma imzalayacakmış. İlk 4 maçtaki performansına bakınca o sözleşme için iyi konsantre olmuş ilk 4 maça,
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• O sözleşme için mi yoksa transfer sezonu bitmediği için her an İstanbul'a gidebilir diye mi konsantre olmuştur sence?

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaz başında planlaması olan bir adam Onuachu'yu alacağım belli o zaman orta makinesi Kostic'i hemen bağlıyayım demesi lazımdı..

Ben olsam...

Sommer
        Kostic
        Pellegrini
        Ahmetcan
        İrfancan K.

Transferlerini bitirirdim..Enis Destan 3.forvet olarak takımda kalmalıydı..

Solda Kostic sağda Zubkov merkez çift 8 Pellegrini ve İrfan olurdu..Okay ve Ozan'dan biri şutlanırdı..Ya da Folcarelli İrfan çift 8 önlerinde Pellegrini sağda Zubkov solda Kostic önde Onuachu..

Geri dörtlümüzde sıkıntı yok zaten ama Ahmetcan'ı geri alırdım kesin..

Şu adamları alıp takıma oturtsaydık şampiyonluğun net favorisiydik..Anadolu takımları şu adamların olduğu 11'de kalene yaklaşmaya cesaret edemezdi ne puanı.

Para basacaksan bunlara basacaksın..2 ay Saul ile uğraşmıcaksın..
        Yapılan hiçbir hamlenin diğeri ile alakası yok zaten. Her şey spontane gelişiyor. Acayip acayip adamlara tonla para verip ihtiyaç duyulan adamlara para kalmadı diyorlar. Nasıl oluyorsa her sene aynı şeyi yapıyorlar. Yönetimler değişiyor ama bu kafa yapısı asla değişmiyor. Agusto diye bir adama beş milyon para verdik. Şu adamı çıktığı zamanda rahmetli özkan hoca olsaydı 200 bin euroya alır gelirdi. Biz gittik belçikadayken beş milyon para verdik. Ekuban mesela geldiği para buydu. Ortalama adama ortalama para verirsin değerli adama çok. Biz devamlı vasata milyonlar gömüp kıymetli olanlardan esirgiyoruz. Halen daha forvetle orta saha arasında köprü olabilecek adamı almadık ve bu artık inada dönüştü sanki. Gelir fayda sağlar dedikleri adamlar da ya sakat ya cezalı ya genç illa bir ''ya'' sı var.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapılan hiçbir hamlenin diğeri ile alakası yok zaten. Her şey spontane gelişiyor. Acayip acayip adamlara tonla para verip ihtiyaç duyulan adamlara para kalmadı diyorlar. Nasıl oluyorsa her sene aynı şeyi yapıyorlar. Yönetimler değişiyor ama bu kafa yapısı asla değişmiyor. Agusto diye bir adama beş milyon para verdik. Şu adamı çıktığı zamanda rahmetli özkan hoca olsaydı 200 bin euroya alır gelirdi. Biz gittik belçikadayken beş milyon para verdik. Ekuban mesela geldiği para buydu. Ortalama adama ortalama para verirsin değerli adama çok. Biz devamlı vasata milyonlar gömüp kıymetli olanlardan esirgiyoruz. Halen daha forvetle orta saha arasında köprü olabilecek adamı almadık ve bu artık inada dönüştü sanki. Gelir fayda sağlar dedikleri adamlar da ya sakat ya cezalı ya genç illa bir ''ya'' sı var.
          Gökhan kardeşim kısacası kulüpte "futbol aklı" yok...

Geçen de yazdım bizim kulüpteki yöneticilerin, ikinci el satış siteleri sahibinden olsun letgo vs olsun, bu platformlardaki satıcı ve alıcı rolündeki insanlar kadar ticaret zekâları bile yok..Yahu bunu makara yapmak için yazmıyorum..Ciddi söylüyorum..O platformlardaki insanlar bile hangi malın hangi mevsimde fiyatının artacağını azalacağını malın değerini işine yarayıp yaramayacağını kılı kırk yararak inceliyor. Orada bile bi ticaret aklı var...

Bu transfer ve harcama mevzusunda çok akıllı zeki adamların olmalı..Hadi yönetimi geçtim bunlar ihaleyle şunla bunla zengin olan adamlar anladık da takımın başındaki hoca bu aymazlığa nasıl çanak tutuyor..Ben yaz başından beri takip ediyorum Tekke'yi daha şu belinden sakat olan adam hariç Tekke'nin çok isteyip de aldırdığı topçu ismi duymadım..Hocalık sadece teknik konu değil ki biraz da insiyatif alma olayıdır..Çıkacaksın listeni vericeksin 6 7 tane adam bunların 4 5 tanesi alınır diğerleri olmaz anlarım..Ortada böyle bir listede yok..

Ben Fatih Tekke ve onun gibi bu kulübün eski topçusu olup da göreve getirilen adamların güncel futbolu takip ettiğini bolca maç izlediğini futbol hakkında detaylı tartışıp fikir alışverişinde bulunabileceği dost meclisleri olduğunu sanmıyorum...

Liderlik, ustalık ve koçluk çok önemli futbolda..Trabzon'da küllerinden doğmuş bir peynirli pidesi ustasının başka şehirlerde açacağı şubelerden kaliteli pide bekleyemezsin çünkü aynı beceride, çekirdekten yetişmiş 50 tane pide ustası yaratamazsın..Bulamayacağın için müşteri kaybedersin..Bizim futbol kültürü futbolcu çıkarma kültürü olarak bir eksiğimiz yok sadece o kültürü yönetecek donanımlı eğgitmenlere ihtiyacımız var..Bu eğitmenleri kendi akademimizde yetiştirmeliyiz..Zaten iyi eğitmenler doğuştan aykırı adamlardır böyle Özkan hoca gibi 3 4 tane adam yetiştirebilsek kulubün içine çağ atlarız..Evet Hami Ünal Tekke iyi topçu olabilir ama bu iyi TD olacağı anlamına gelmez..Liderlik taktisyenlik stratejistlik çok başka bir şey..Özkan hoca zamanında MAY gibi bir başkana bile posta koyuyordu şu transfer olmaz bu transfer yapılmaz şeklinde..Kulübün işlerinde işi dengede tutacak olayın ticari ve teknik yönlerinde akıl verecek bir bilene ihtiyacı var..Bayer Münih yönetim hiyerarşisi bu konuda 1 numaradır ki bunu biz başarabiliriz..3 4 tane akıllı adamı kulübün memuru gibi yönetimler değişse de kendileri görevde kalacak şekilde kulübe yerleştirip arkamıza yaslanacağız olay bu..

İşimiz zor hayırlısı.
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gökhan kardeşim kısacası kulüpte "futbol aklı" yok...

Geçen de yazdım bizim kulüpteki yöneticilerin, ikinci el satış siteleri sahibinden olsun letgo vs olsun, bu platformlardaki satıcı ve alıcı rolündeki insanlar kadar ticaret zekâları bile yok..Yahu bunu makara yapmak için yazmıyorum..Ciddi söylüyorum..O platformlardaki insanlar bile hangi malın hangi mevsimde fiyatının artacağını azalacağını malın değerini işine yarayıp yaramayacağını kılı kırk yararak inceliyor. Orada bile bi ticaret aklı var...

Bu transfer ve harcama mevzusunda çok akıllı zeki adamların olmalı..Hadi yönetimi geçtim bunlar ihaleyle şunla bunla zengin olan adamlar anladık da takımın başındaki hoca bu aymazlığa nasıl çanak tutuyor..Ben yaz başından beri takip ediyorum Tekke'yi daha şu belinden sakat olan adam hariç Tekke'nin çok isteyip de aldırdığı topçu ismi duymadım..Hocalık sadece teknik konu değil ki biraz da insiyatif alma olayıdır..Çıkacaksın listeni vericeksin 6 7 tane adam bunların 4 5 tanesi alınır diğerleri olmaz anlarım..Ortada böyle bir listede yok..

Ben Fatih Tekke ve onun gibi bu kulübün eski topçusu olup da göreve getirilen adamların güncel futbolu takip ettiğini bolca maç izlediğini futbol hakkında detaylı tartışıp fikir alışverişinde bulunabileceği dost meclisleri olduğunu sanmıyorum...

Liderlik, ustalık ve koçluk çok önemli futbolda..Trabzon'da küllerinden doğmuş bir peynirli pidesi ustasının başka şehirlerde açacağı şubelerden kaliteli pide bekleyemezsin çünkü aynı beceride, çekirdekten yetişmiş 50 tane pide ustası yaratamazsın..Bulamayacağın için müşteri kaybedersin..Bizim futbol kültürü futbolcu çıkarma kültürü olarak bir eksiğimiz yok sadece o kültürü yönetecek donanımlı eğgitmenlere ihtiyacımız var..Bu eğitmenleri kendi akademimizde yetiştirmeliyiz..Zaten iyi eğitmenler doğuştan aykırı adamlardır böyle Özkan hoca gibi 3 4 tane adam yetiştirebilsek kulubün içine çağ atlarız..Evet Hami Ünal Tekke iyi topçu olabilir ama bu iyi TD olacağı anlamına gelmez..Liderlik taktisyenlik stratejistlik çok başka bir şey..Özkan hoca zamanında MAY gibi bir başkana bile posta koyuyordu şu transfer olmaz bu transfer yapılmaz şeklinde..Kulübün işlerinde işi dengede tutacak olayın ticari ve teknik yönlerinde akıl verecek bir bilene ihtiyacı var..Bayer Münih yönetim hiyerarşisi bu konuda 1 numaradır ki bunu biz başarabiliriz..3 4 tane akıllı adamı kulübün memuru gibi yönetimler değişse de kendileri görevde kalacak şekilde kulübe yerleştirip arkamıza yaslanacağız olay bu..

İşimiz zor hayırlısı.
            S.güneş gibi birisi 3 ay içersinde harcanirsa artık kimse ciddiye alınmaz Tekkede bir şekilde gönderilirse geriye futbol aklı ciddiye alınan efsane olarak kimler kalıyor?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onana'nın az önce yediği gole bakın. aranızda yönetimde tanıdığı olan varsa yollasın şu görüntüyü. vazgeçsinler transferden. adam altay bayındır'ı bile kesemiyor artık. durdurun şu rezaleti.
              Rakip futbolcunun mal arkadaşlarının arasından yürüyerek çıkacağını tahmin edememiş, sonra çıkmam lazım deyince geç olduğunu anlayıp geri dönmüş, 1 metreden de vursa yakalarım demiş refleksine fazla güvenmiş. Golü de yemiş. Golün yarısından fazlası Kamerun'un mal defansına yazar. Korkak kaleci değil, aşırı özgüvenli bir kaleci. Tekrardan hayırlı olsun. Bu arada Ts vs juve özete baktım Onur sayesinde 7-0 yenilmemişiz. Bu arada Janko Allah senin belanı vermesin
              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 02:39.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onanayı hiç aldırmayıp kaleye direkt Onuralp'i atsan bütün dikenleri üstünden atacaktın Fatih ama ona bile kafan çalışmıyor.
                Onuralp idmana bile çıkmadı doğru dürüst sakat ne olacağı belli değil, hoca ayrıca bir sene tecrübeli bir kaleciye ihtiyaç var geçiş sürecinde dedi, adam bonsevisiyle alınmadı.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Onana'nın üzerine yapışan kötü imajı temizlemesi için fırsat sezonu.Kariyeri ya daha da aşağıya gidecek ya da tekrardan elit takım şansı olacak.Eğer kendisi de böyle düşünüyorsa bu bizim için avantaj.Çünkü aman ne olacak diye düşünerek burayı öyle böyle bir yılı geçireceği bir yer olarak görür ve işi ciddiye almazsa, zaten ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kaleci,Manu kariyerinden daha felaket bir performans görebiliriz.
                  En son Larking tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 09:02.
                  DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Ben Onana transferine karşı değilim , takıma bir hava katabilir yıllarca üst düzey oynamış bir oyuncu nitekim süper lig ona çerez gibi gelir. Belli ki 8 almayacaklar başaramadılar o işi , Wakayı dondurup sol öne biri alınacak sanırım. Sağ Bek için yerli bir alternatif alınıp transfer kapatılır. 5-6 hafta sonra lige havlu atmış oluruz , ligide 5-8 arası biryerde bitiririz. Albayrak ne zaman bunlara gidin derse giderler yerine yine Albayrağın seçtiği yönetim atanır.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Basarili olsun ama hicbir zaman tam mutlu olamasin. Artik nasil bir dua ise oyle kabul olsun. Kendi kardesini transfer islerine alet etmeseydi Altayin as kalecilige yukseldigi Manchester dan daha iyi kuluplerde oynardi.
                      Niye başarılı olsun umarım ağır bir sakatlık yaşar futbol hayatı biter

Yorum

• Onanayla gündemi iyi meşgul ettiler hani 8 no hani kanat

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel kardeşim bizim insanımız balık hafızalıdır ve çıkarcıdır. Bu sene 3. bitirmemiz bile Doğan'ın tüm yaptığı hatalara 'bunlar geçmişte kaldı, önümüze bakalım, bakın 3. olduk, seneye neden olmasın' diyecek insanlar var. Ben sana haksızsın demiyorum ama eldeki seçmen, taraftar kalitesi bu. Yine siyaset örneği vereceğim partiler ülkeyi satar eder ama bir olay ile tepkileri bir anda bitirir. Yönetim de sene sonunu bekliyor. Çünkü onlarda biliyor taraftarın sonuç odaklı olduğunu. Bu sebeple eleştirileri ciddiye bile almıyorlar. Arada Trabzonspor'u düşünen sadece cılız seslerdir.
                          Bu yazdıklarının üzerine söylenebilecek bir şey yok . Sonuna kadar haklısın .

Ama bu seneden bir şey bekleyip sene sonu o bekleyişin karşılığında koltukta kalacaklarını düşünüyorlarsa çok büyük yanılıyorlar . Çünkü bu takımda ligi , kendilerinin düşündüğü yerde bitirecek kalitede değil .

Kaliteyi geçtim , kadro derinliği olarak dahi yeterli değil .

Şikebahçe maçına Arif ve Mustafa bekleriyle başlasak bu adamlardan da biri sakatlansa yerine oynatabileceğimiz kimse yok Ondan sonra gelsin devşirme isimler .

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyuncu sahaya çıkmadan ne desek boş. Sahada performans verecek adamın kimse parasını konuşmaz. Bütün oyuncular için geçerli bu. Kaleciyi angarya mevki görenler var. Kaleci ve golcü futbolda en önemli 2 oyuncudur. Ondan sonra orta saha gelir.
                            Zaten kaleci en önemli mevkiilerden birisi olduğu için Onana'yı almayın diyor insanlar .

Ben dünya üzerinde hiç bir kulüp görmedim ki , kalecisi santraforundan fazla maaş alsın

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 ayrı yerden kontrol ettim. İkisi 3 diyor biri 2,88.

https://forum.bordomavi.net/forum/bm...9#post11380129
                              Önceki sayfalarda bir arkadaş yazmıştı 10 gol ve 10 asist gibi skorlara bonus olduğunu .

Onlar dahil olabilir mi ? Net maaş mı ?

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onana'nın az önce yediği gole bakın. aranızda yönetimde tanıdığı olan varsa yollasın şu görüntüyü. vazgeçsinler transferden. adam altay bayındır'ı bile kesemiyor artık. durdurun şu rezaleti.
                                Çizgide beklemeye devam etsin Adamın açı kapamaktan da haberi yok . Çok büyük kazık yiyoruz çoook .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X