Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Denizi alsaydılar keşke genelde çok beğenilmiş . Ben hala onuralpe fırsat verilmesinden yanayım .

Yorum

• İlla yerli olacaksa Altay olsun onunda iyi olduğundan değil de işte
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yedek kaleci de istiyorduk. Deniz'de gelsin, Bilal ile beraber yarissinlar. En mantiklisi bu

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konya'lı Deniz'den sonra alınabilecek en iyi kaleciyi aldık.
          Bilal baya kötü kaleci.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Ben şu anda Onuralpın kaleye geçeceği ilk maçı iple çekiyorum, umarım Onuaralp da çok büyük bir kaleci olur.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Simdi bakiyorum herkes türkiyedeki kalecileri sayiyor.. gelin 1 milyona alin mi diyecekler????
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ugurcani sattigimiza göre Ertuğrul Doğan başkan olduğu surece Tsye 4. Büyük filan denilemez.
                Sen Ugurcani satarak bir nevi kuculmeyi göze aliyorsun.
                Ben gurbette yaşayan ,enaz 30 yildir tayı çok iyi takip eden birisi olarak bunu hazmedemiyorum. Daha önce mehmet Ali Yılmaz döneminde tsyi bırakma noktasına gelmiştim. Şimdi yine o noktalara geldik.
                Şimdi ben çocuklarını nasıl Tsli yapayım. Gsnin arka bahçesi olmuş alalade bir klüp seviyesine indirdiniz . Bugün para ile kaptanini alan klupler ile yarisamazsin.
                Paranın hiçbir önemi yok. Bu çok bariz bir küçülmedir.
                Bu arada Uğurcan da kızmıyorum. Ligin yıllardır açık ara en iyi kalecisisin. Oynadığin klüp sürekli daha kötü yönetiliyor, iş hep sana kalıyor ve sen kötü oluyorsun. Bir başarı şansın yok . Aldığın ücretin de 2_3 katı teklif varsa ,kötü ve başarısız bir takimda oynayacagina işine bakmak en doğal hakkin.

Yorum

• Uğurcan madem fenere de istanbula gitmek istedi neden kaptanlık verdiniz, sezon başı alsaydınız elinden! Şu an kimse de bu kadar ses etmezdi
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlla yerli olacaksa Altay olsun onunda iyi olduğundan değil de işte
                    Beynim yandı. Aynı Altay'dan mı bahsediyorsun? Abi size afyon mu içirdiler ya?

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düşünmesi mi kaldı? Atmıyorlar mı sanıyordun bu zamana kadar?
                      yanı ben bu as baskanda da kıllandım sanırım uc sen eonce gelmıs. ya kımseye ıftıra atamam genel huyumdur ama bu kadar korkunc tablo gorunce ınanılmaz para yıyorlar takımı bıtırerek dıye dusunuyorum artık. hanı cok fazla Trabzonspor uzerınden zengın oldu bunlar asbaskan da dahıl buna bence.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Simdi bakiyorum herkes türkiyedeki kalecileri sayiyor.. gelin 1 milyona alin mi diyecekler????
                        İmkansız. Başkasına 1 olan bize 5 oldu bile

Yorum

• Takım kaptanı kim olacak Saviç mi olacak acaba ?
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Okuduğunu anlamamışsın.
                            Anladım gayette. Kaptanımızı sattık, ilkemizi sattık, kaptanını paraya dahi ikna edemiyorsun vs vs

Yahu başkanın çıkıp galatasaray dost camiamız dediğinde Trabzonspor ölmedi de bugün mü öldü? O gün çocuğun tutabilirdi de bugün mü tutamaz?

Ogün gitti Abdullah gitti Ünal gidecekti Selçuk gitti Burak gitti Uğurcan gitti yarın da Ahmet gidecek Mehmet gidecek. Yapacak bir şey yok. İstanbul kulüpleri her anlamda önümüzde ve daha başarılılar. Bir kere yok sayamayacağımız şehir faktörü var. Kaptanını bile cezbedecek derecede aynı parayı versen dahi. Ama çocuğunun Trabzonspor'u tutmasına engel bir şey görmüyorum. Bu dezavntajla yarışmaya ve tutmaya devam edeceğiz
                            En son castillo61 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İmkansız. Başkasına 1 olan bize 5 oldu bile
                              30 mılyon 5 er mılyondan 6 cop eder hayırlı ısler haha

Yorum

• Başkan uğurcanı sattı artık onursal başkan yaparız. Fatih Tekke istifa etmez susar oturursa 10 kere gidip gelen hocalardan olur. Bir lafımda Taraftara buna tepki vermezse ve alınacak yaşlı sakat eski topçuları aldık diye havaalanlarını doldurusa büyüklüğümüz sadece müzemizde kupalarda kalmış tarih olmuşuz demektir.
                                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X