Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almeida'yı Gattuso aldırmış. Niçin aldırmış, ondan ne beklemiş?

Gattuso, Soler'i PSG'ye satınca Guillamon'un etrafına pasör bir oyuncu aramış (O sezon Gaya'dan sonra en fazla pas yapan oyuncusu Almeida), Almeida'yı istemiş. Üçlü ortasahada pivot rolünde oynatmış. Gattuso ayrılana kadar yani yarım devrede iki gol dört asist yapmış. Sonra gelen hocalar, Almeida'yı daha önde kullanmış. Gattuso'nun aldığı katkıyı alamamışlar.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Torreira'yı 6'ya nasıl aldılar onu hala anlamıyorum zaten.

Maliyet konusunda katılıyorum. 8 falan verilirse o paranın baskısı altında ezilir. 8'i Puertas'a veririm. Çok zorda kalırsam Fidalgo'ya veririm. Bu adamın taş çatlasın 5i var max.
      hocam muslerayı zamanında lundstramdan kötü lorik cana diye bi adamı lazioya kakalayıp üstüne sadece 2 milyon vererek aldılar..davinson sanchez’i 9.5 milyona çözdüler.biz bu paralara avrupanın çer çöpünü topluyoruz artık.iyi transfer yapmamız için 20 milyon falan vermemiz lazım herhalde.ondan sonra gs farkı çok açtı zaten şampiyon olamayız hüloğğğğğ..

yani geçen sezonunun devre arası transfer döneminden içinde olduğumuz bugüne kadar 30 küsur milyon yuro para harcamışız ve bu sezon ligin ilk maçına ozan-okay-saviç-waka-cham ile başlayacağız muhtemelen.bunun akıl alır yanı yok,süzme gerizekalılık.

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• adam bütün dünyanın kullandığı double pass sistemine gerek yok diyor. yurt dışında kamp yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor. para içerde kalıyormuş. şu kafa yapısındaki birisinin trabzonspor hocası olması bile çok büyük bir skandal. fatih tekke'ye transfer falan yapmam ben ertuğrul doğan'ın yerinde olsam. o zaman takımdaki yabancı futbolcuları da yolla niye yabancı transferi yapıyoruz. u 19 takımındaki gençleri oynat tamamen. yer mi.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• .......
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Adam pasör, al veri var tamam da biz Barca değiliz ki. Bizim o bölgedeki adam takımı yukarı çekecek inisiyatif alacak adam olmalı. Bu herif kaçak güreşiyor.

Faslı bundan iyi göründü gözüme. Daha geride oynamasına rağmen daha çok adam eksiltiyor.

Yorum

• Videodan oyuncu begenilip alinmaz oyle olsa bardhi lahtimi kouassi hatta fatih atikin videolarina falan baktigimizda ne adam almisiz diyenler hic de az degildi, lakin oyuncu hakkinda da bazi fikirler verebilir.almedia ya sagdan bakiyorum olmuyor soldan bakiyorum olmuyor skills videolari bile boyleyse vasat bir oyuncu gorunumu var ve cidden valencia oyle 8 milyon avro falan istiyorsa silkeleyecek keriz ariyor malum bu konuda bizim yarim akillilardan da iyisini bulamazlar darlaniyorum..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu başlıkta daha çok kişiye ulaşır diye buraya bıraktım buyrun:

(UEFA)

Yorum

• ertuğrul doğan'dan sonra trabzonspor nasıl geriye gittiyse, forumda aynı kaderi paylaşıyor. bu güncelleme işi falan bayağı gereksizdi. forumun etkileşimi acayip düştü. ne olduysa bu güncelleme saçmalığından sonra oldu. kimse foruma uğramıyor. yönetim çok büyük hata yaptı.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam muslerayı zamanında lundstramdan kötü lorik cana diye bi adamı lazioya kakalayıp üstüne sadece 2 milyon vererek aldılar..davinson sanchez’i 9.5 milyona çözdüler.biz bu paralara avrupanın çer çöpünü topluyoruz artık.iyi transfer yapmamız için 20 milyon falan vermemiz lazım herhalde.ondan sonra gs farkı çok açtı zaten şampiyon olamayız hüloğğğğğ..

yani geçen sezonunun devre arası transfer döneminden içinde olduğumuz bugüne kadar 30 küsur milyon yuro para harcamışız ve bu sezon ligin ilk maçına ozan-okay-saviç-waka-cham ile başlayacağız muhtemelen.bunun akıl alır yanı yok,süzme gerizekalılık.
                    Muslera'ya çok daha fazla verdiler ama mesajın özünü anladım.

Başarı iyi oyuncuları çekiyor. Sen başarılıysan, Avrupa'da itibarın varsa, kadro kaliten belirli bir düzeydeyse oyuncu ve menajeri yokuş yapmıyor. Gs'den 1 isteyen senden 2 istiyor mesela. Paredes 3'e Boca'ya gitti. Bahsi geçen tüm oyunculardan daha iyi, 3 veremez miydi kulüp, verirdi ama oyuncuyu getiremiyorsun. Sane bedavaya geldi, gs ile aynı maaşı versek bize gelir miydi? Kalbi tekleyen oyuncuyu bile ikna edip getiremedik Her şeyi parayla halletmeye çalışıyoruz çünkü başka bir gücümüz yok.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Başkanı gören, var mı acaba? Adam kayıplara karıştı. 112'yi mi arasak ne etsek?

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanı gören, var mı acaba? Adam kayıplara karıştı. 112'yi mi arasak ne etsek?
                        Nunez'i ikna etmeye çalışıyormuş...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu başlıkta daha çok kişiye ulaşır diye buraya bıraktım buyrun:
                          Konuşması güven oluşturdu bende. Müsait vakitte youtubedan eski videolarına da bakacağım. Gelsin başlasın.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nunez'i ikna etmeye çalışıyormuş...
                            500 daha versek, 1 milyon daha versek diyordur. Başka neyle ikna edecek vizyonsuz
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eski 8-10 numaralardan birini prime doneminde getirme firsatimiz olsa hangisini isterdiniz su mevcut kadroya ?
                              brezilyali marcelinho bize gelej yabancilardan acik ara en iyisi. Adam geldiginde Almanyada ligde 12 gol 12 assit yapmisti. 2002 dunya kupasinda Brezilya milli takiminda da oynamisti.

Yorum

• Almeida ile ilgili sunu da demek istitorum. Herkes yana sifir riskle pas atmasina Abdullah avci stilinde oynamasina takilmis ama belki de onun oradaki hocasi onun boyle oynamasini istiyordur. Sonucta adam bu sekilde Valenciada banko her maca ilkonbir cikmis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X