Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benjamin e acayip ısındım tanımıyorum ama gelirse ciddi katkı verecek gibi hissediyorum

Kariyer
    Benjamin Bouchouari, Kerkrade'de sözleşme imzalama umuduyla 2020 yazında Roda JC'ye katıldı. Bu, genç ve genellikle çalkantılı bir kariyerin ardından gerçekleşti. RSC Anderlecht'in altyapı takımında oynadı ve KRC Genk ve KV Mechelen aracılığıyla 2017'de Willem II'ye transfer oldu. Ancak bu transfer onun çıkışını sağlayamadı ve 2019'da Fortuna Sittard'a transfer oldu. Genç Belçikalı oyuncu burada da ilk takımda forma şansı bulamadı. Roda JC'de teknik direktör Jurgen Streppel ve dönemin teknik direktörü Jeffrey van As ona bu fırsatı verdi.​

Yorum

• Masuaku istenmeye başladıysa milletin kafalarda yanmış demektir , hayırlı olsun yönetim iyi iş çıkardı. Bu arada kamp çok faydalı geçti bence , bugünde taraftarlar la buluşma yapmışlar sürekli böyle buluşsunlar taraftarla iyi olur , buluşma önemli çünkü kim takar kondisyonu , teknik taktik bilgiyi kadrodaki eksikleri , yapılamayan transferleri. Ligde de bol bol buluşursunuz taraftarla artık.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Orta sahamız tam olsa Faslı oyuncuya eyvallah ama bizim önceliğimiz 8-10 numaralar olmalıydı. Bu arkadaş kötü futbolcuya benzemiyor, fiziksel olarak ezilebilir görünse de topun bizde kalacağı senaryoda ve şok preslerde faydalı olabilir. Bizim taktiğimiz bu olacak zaten. Hazırlık maçlarında da denenen bu. Taktiğe göre adam alınmasında bir sakınca yok. Ama dediğim gibi bu 3. ihtiyaçtı. Ha, yanına çift yönlü 8 alacağım ve çift forvet oynayacağım diyorsan başka. O zaman çok üst düzey bir 8 alırsın işi kotarırsın. Yalnız hoca kampta 4-4-2 denemedi hiç, sürekli 3 orta saha ile oynuyor. Bu da demek oluyor ki sana 2 orta saha daha lazım.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Folcarelliye çok güveniliyor ( yokluktan herhalde) iyi veya kötü demiyorum ama en az bi 5 maç izleyip görelim diyorum, sonra sonu hüsran oluyor beklediğimiz gibi çıkmayınca..
          Folcarelli, Sosa'nın yanındaki Parmak'tır. Sosa olmadan Parmak bir işe yaramadığı gibi Folcarelli'nin yanındaki 8'i koymadan o da bir işe yaramaz. Onu tamamlayacak oyuncu da Benjamin değil. Fakat Folcarelli sakatlanmazsa şampiyonluk sezonundaki Siopis katkısı verir.

Yorum

• trabzonspor taraftarının beğenmediği mendi 2 senede 81 maç oynamış. adam nerdeyse maç kaçırmamış. aynı mendi'yi avrupa'dan almak istesek 10 milyon euro'dan aşağı 1 kuruş inmezler.

bize defansif orta saha lazım değil bana göre. mendi - folcarelli ikilisi çok rahat bu ligi götürür. zaten haftada tek maç oynayacaksın.

Batista Mendy, 25, Fransa ➤ Sevilla FC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 12 Oca 2000, Saint-Nazaire, Fransa
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Evet, bu hafta kimi alamadik?
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Masuaku istenmeye başladıysa milletin kafalarda yanmış demektir , hayırlı olsun yönetim iyi iş çıkardı. Bu arada kamp çok faydalı geçti bence , bugünde taraftarlar la buluşma yapmışlar sürekli böyle buluşsunlar taraftarla iyi olur , buluşma önemli çünkü kim takar kondisyonu , teknik taktik bilgiyi kadrodaki eksikleri , yapılamayan transferleri. Ligde de bol bol buluşursunuz taraftarla artık.
                masuakunun premier ligde dahi tek olayı atletizmiydi zaten oda yaştan dolayı bitince ıskartaya çıktı..bizle niye alaka kuruluyor bende anlamadım, yeterince çöp yok herhalde takımda..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonspor taraftarının beğenmediği mendi 2 senede 81 maç oynamış. adam nerdeyse maç kaçırmamış. aynı mendi'yi avrupa'dan almak istesek 10 milyon euro'dan aşağı 1 kuruş inmezler.

bize defansif orta saha lazım değil bana göre. mendi - folcarelli ikilisi çok rahat bu ligi götürür. zaten haftada tek maç oynayacaksın.

https://www.transfermarkt.com.tr/bat...spieler/395234

hocam oyuncuları teknik direktör ve sistemleri ile değerlendirmek lazım

misal skriniar psg de olmadı, çünkü luis enrike nin oyun sistemine uymadı, rıza çalımbayın sivassporunda ise harika stoper olurdu

skriniar , hızlı değil , ayağı vasat, ama defansıf olarak iyi, oyuncu , markaj yer tutma vs , bunlar için genelde sivasspor stoperi deniliyor, jargon olarak

mendy de tekke sistemine uymayan ama sivasspor için harika bir oyuncu denilebilir

büyük takımlarda hız ve çeviklik çok önemli, mendy de maalesef bu yok
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 25.07.2025, 18:45.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orta sahamız tam olsa Faslı oyuncuya eyvallah ama bizim önceliğimiz 8-10 numaralar olmalıydı. Bu arkadaş kötü futbolcuya benzemiyor, fiziksel olarak ezilebilir görünse de topun bizde kalacağı senaryoda ve şok preslerde faydalı olabilir. Bizim taktiğimiz bu olacak zaten. Hazırlık maçlarında da denenen bu. Taktiğe göre adam alınmasında bir sakınca yok. Ama dediğim gibi bu 3. ihtiyaçtı. Ha, yanına çift yönlü 8 alacağım ve çift forvet oynayacağım diyorsan başka. O zaman çok üst düzey bir 8 alırsın işi kotarırsın. Yalnız hoca kampta 4-4-2 denemedi hiç, sürekli 3 orta saha ile oynuyor. Bu da demek oluyor ki sana 2 orta saha daha lazım.

hocam sorması ayıp hazırlık maçlarında ne gördün merak ettim

biz hazırlık maçlarında futbol falan oynamadık hocam , 90 dakikanın yüzde 90 nında yana pas yaptık, yüzde 10 nunda dikine pas yapıp topu kaybettik,benim izlediğim buydu
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Folcarelli, Sosa'nın yanındaki Parmak'tır. Sosa olmadan Parmak bir işe yaramadığı gibi Folcarelli'nin yanındaki 8'i koymadan o da bir işe yaramaz. Onu tamamlayacak oyuncu da Benjamin değil. Fakat Folcarelli sakatlanmazsa şampiyonluk sezonundaki Siopis katkısı verir.
                      Haklısınız hocam birşey demiyorum,sadece ne çok övelim nede yerelim diyorum sonra istediğimiz gibi olmayınca sövüp saymaya başlıyor herkes..misal mendy’de 1-2 maçla herkes çok yükseldi şimdi ise nerdeyse hain oldu , ortamız yok yani..halbuki farklı motivasyon ve sistemlerde hala yararlı olabilecek bir adam bence mendy..

Ha yerilecek çok adam var.misal okay-ozan-lundstram-saviç-barisiç bunlar parasının peşinde bana göre, futbolla alakaları kalmamış her türlü yergiyi hakediyorlar..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hiç izlemedim , nerden izleyeceğim hocam

veriler datalar üzerinden yorumluyorum
                        Anladım. Ligue 1 maçlarını beIN, takımlara dengeli şekilde her hafta veriyor. Oradan mı takip ettin diye sordum.

Eleştiri olarak yazmıyorum, üç beş dakikalık videodan basketbolcu analizi neyse de, futbolcu seçmek çok yanıltıcı. Batagov başlığının ilk iki üç sayfası, iki dakikalık bir videodan dolayı küfürlerle dolu. Ağırmış, kendi kalesine atmış... Geçen Pina için de başarısız ortalar videosu vardı. Novak için bir video yapsam, dün akşamki Jurasek'ten fazla eleştirilir. Ama unutulmaz sol bek diyoruz ona.

Dün Arda ne dedi: "Oyuncu topla, toplam iki dakika buluşuyor zaten." Topsuz anları o videodan hatta TV'den göremiyoruz. Beş saniyelik aksiyonları birleştiriyorlar. Beş saniyede Lahtimi'ye, Jaja muamelesi çekildi bu forumda. Ha, dersiniz ki adam olacak çocuk kendini belli eder, katılıyorum. O bahsettiğiniz videoyu seyretmedim. Dilim döndüğünce maçlarını seyretmiş, not almış bir arkadaşınız olarak tekrar kısaca yorumumu yapayım.

Dall'oglio dönemiyle sonrasını iyi ayırt etmek lazım St. Etienne için. Niçin bunu diyorum? Çok iyi savunma yaptılar. Brest'te de benzerini yapmıştı. Daha önce de yazdım. Szykowiak - Colman - Hamsik gibi oyuna liderlik edecek bir çocuk değil. Fakat bugün orta sahamızdaki oyunculardan da farklı. En azından topla haşır neşir. Driplingi var ve pasör. Gelirse yüz puanlık etki etmez, takımın çehresini tamamen değiştirmez. Ama elli altmış puan ileri taşır seni. Öyle Siopis filan da değil, onu da söyleyeyim. Ben Siopis'in 50 - 60 pas yaptığını, topla öne gittiğini, takımı çıkardığını, çapraza uzun topkar attığını hatırlamıyorum. Hazırlık maçlarındaki gibi orta üçlü oynayacaksak, Mendy'nin yerine sağ iç oynar (Ortada Okay bu ağır tempoda kalırsa yanına kim gelirse gelsin çözüm kolay değil).

Şunu atlamayın: Angers, Clermont, geçen seneki St. Etienne baskın, hücum dominasyonu olan takımlar değil. Mendy, Cham, Benjamin'e böyle bakın. Cham için "Ligue 1'in topa en az sahip olan takımından geliyor. Savunma arkasına oynar." diye yazmıştım, başlığında duruyor. Siz onu set oyunu liderine dönüştürmeye çalışacaksınız. Doğru mu? Farklı planlar, farklı roller... Yüzü dönük oynamakla ters oynamak farklı. "Mendy altı değil, arkasında Bentaleb vardı" dedim. Adamın savunmayla ilişkisi yok. Kante, Toure filan sandılar. Yine yanılmayın, beklentinizi iyi atarlayın diye söylüyorum.

Tabii hocanın vereceği rol önemli. Geçen Folcarelli "Ben 8 oynadım ama burada hoca beni 6 oynatıyor" demişti. Bugün de Augusto "En son on beş yaşında kanat oynadım" dedi. Zubkov'un sol çizgi oynatıldığını, Sikan'ın orta sahaya çekildiğini düşününce, siz de haklısınız. Bu belirsizlikler yoruyor. Oyuncuyu da, taraftarı da... Hani dahiyane çözümler de değil, sonuca yansımadı hiç. Bir tek Mustafa işte, zorunluluktan sol bek oldu çocuk.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yacine Adli-Puertas aralarına at Salih'i.
                          Sola sürükleyici, rakibi yatırabilen, kendine pozisyon hazırlayabilen bi kanat.

Stopere falan ihtiyacı yok takımın. İlla bi oyuncu daha alacağız diyorlarsa joga bonito tayfadan iki kanadı da yedekleyecek bi cengaver çeksinler.

Sol beke de ihtiyaç yok. Biraz futbol aklı lazım. Mustafa bu sene orayı oynar yedeği de Arif fena değil. Sene sonu baktık seviye yetersiz direkt kaliteli sol bek alırsın. Mustafa da yedeği olur. Seviye böyle böyle yükselir.

Yok gideyim yedek sol bek alayım sonra Mustafa da yetersiz gelince nolacak elinde 3 tane vasat bek. Bçyle planlama yapılmaz.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haklısınız hocam birşey demiyorum,sadece ne çok övelim nede yerelim diyorum sonra istediğimiz gibi olmayınca sövüp saymaya başlıyor herkes..misal mendy’de 1-2 maçla herkes çok yükseldi şimdi ise nerdeyse hain oldu , ortamız yok yani..halbuki farklı motivasyon ve sistemlerde hala yararlı olabilecek bir adam bence mendy..

Ha yerilecek çok adam var.misal okay-ozan-lundstram-saviç-barisiç bunlar parasının peşinde bana göre, futbolla alakaları kalmamış her türlü yergiyi hakediyorlar..
                            Bizde baştan aşağı yanlış yapılanma olduğu için eldeki oyuncuların hepsi çöpe dönüyor. Orta sahada üst kalite 2 oyuncumuz olsaydı, bunlardan birini yanına yama yapabilirdik. Biz 3 tane yama ile oynamaya çalışıyoruz. Hepsi de birbirinin benzeri adamlar. Folcarelli sırf biraz dikine gittiği ve çevik olduğu için göze iyi geliyor. Bu orta sahayı kuran adamlar ne düşünerek kurdu kimse açıklayamaz. Hala daha 6 numara alıyorlar. Adamlar daha sorunu bile anlayamamış 3 senedir. Bu takımın 8'i yok diye bu hallere düştü. Bir tane 10 numaramız vardı, beli dönmüyor dediler o da gitti. Adam hiç yoktan skor yapıyordu, şimdi halı saha topçularına kaldık.

Yorum

• benjamin için bir kaç yorum hep olumsuz bardhi gibi demiş bir yorum da

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam oyuncuları teknik direktör ve sistemleri ile değerlendirmek lazım

misal skriniar psg de olmadı, çünkü luis enrike nin oyun sistemine uymadı, rıza çalımbayın sivassporunda ise harika stoper olurdu

skriniar , hızlı değil , ayağı vasat, ama defansıf olarak iyi, oyuncu , markajı yer tutma vs , bunlar için genelde sivasspor stoperi deniliyor, jargon olarak

mendy de tekke sistemine uymayan ama sivasspor için harika bir oyuncu denilebilir

büyük takımlarda hız ve çeviklik çok önemli, mendy de maalesef bu yok
                                Mendy bence 4-3-3 sisteminde sol iç veya sağ iç ortasaha oyuncusu olarak çok iyi bir oyuncu hatta iddaa ediyorum koy arsenalin ortasahasına declan rice veya odegaard’ın yerine sırıtmadan oynar bence..Fakat türkiyede hemen hemen bütün hocaların ve fatih tekkeninde ezbere oynadığı 4-2-3-1 sisteminde klasik 6 no veya 8 no olarak iş yapması zor gelişim gösteremezse..

Birgün 4-3-3 sistemin çokça oynandığı premier lig veya ispanya ligine giderse çokça başarılı olacağına herkesi şaşırtacağına inanıyorum ben..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X