Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saul böyle dengesiz biriymiş zaten.

Yorum

• ben şahsen bu saatten sonra transfer yapılmasına karşıyım. mevcut yönetimin aralık ayında gideceğini düşünüyorum. bu sezon bizim için kayıp olacak. konferans ligine gidebilirsek başarıdır.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rezalet bir sezon öncesi yaşıyoruz. Beklendiği gibi.

Okay'ı yine stoperde bol bol göreceğiz. Ozan forma bulacak. Lundstram kritik hatalar yapacak. Cham çıtkırıldım bir maç var on maç yok performansına devam edecek.

Geçen sezona göre takımda pozitif diyeceğimiz tek bir bölgemiz yok. Her bölge ya aynı kalitede ya da daha kötü. Banza ve perdo gidince sağ bekimiz ve forvetimiz seviye düştü bana göre. Onuachu Banza kalitesinde değil. Diğer mevkilerde gelen oyuncu da yok. Bu tarihten sonra gelenin de pek fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Küme düşme adayıyız yine. Uğurcan tutarsa tutar, tutmazsa çok stres yaşarız. Açıkçası siniri bozulacak kişilere tavsiyem takip etmesinler futbolu bu sezon.
        onuachu banza kalitesinde değil derken?? Banza çöpün bi tık üstüydü..
        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

piyasa da alabileceğimiz 8'leri yazarmısınız bana.... örnek birkaç tane ?

.
          ben sayim istersen hocam..

İsco-real betis-yaş:32
          kovacic-m.city-yaş:31
          eriksen-m.united-yaş:33
          irfan can kahveci-f.bahçe yaş:30
          brozoviç-al-nassr-yaş:32 ( o tam 8 değil ama bizde işgörürdü)

bana göre monaco almadan önce riske girip pogba yı almalıydık kulüpsüzdü, riskli ama bunlar daha iyisini bulamazlar…
          En son doc holliday tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Oyuncu alınacaksa kiralık alınsın. Saul'de 4 yıllık 15 M.Euro gibi bir maliyetten direkten döndük.En iyimser tahminle 3-4 bitireceğin bir sezon için artık para harcamaya,kambur olacak adam almaya gerek yok.Kadro en fazla 24 kişi olmalı,Satılan satılmalı,gönderilecek gönderilmeli üçe beşe bakmadan

Önümüzdeki sezon da Visca ve Nwakeme gibi sözleşmesi bitecek,Savic,Ozan ve Okay gibi 1 yılı kalmış oyuncularla yollar ayrılıp,takımda tutulacak yerli ve yabancı oyuncular(Uğurcan,Mustafa,Zubkov,Onuachu,Sikan,Pin a,Batagov,Folcarelli gibi) bu sezon takıma adapte edilecek U19'dan gelenler ve transfer edilecek 25 yaş altı yabancılarla 2027-2028 sezonu hedef olarak konulmalı.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyuncu alınacaksa kiralık alınsın. Saul'de 4 yıllık 15 M.Euro gibi bir maliyetten direkten döndük.En iyimser tahminle 3-4 bitireceğin bir sezon için artık para harcamaya,kambur olacak adam almaya gerek yok.Kadro en fazla 24 kişi olmalı,Satılan satılmalı,gönderilecek gönderilmeli üçe beşe bakmadan

Önümüzdeki sezon da Visca ve Nwakeme gibi sözleşmesi bitecek oyunculardan,Savic,Ozan ve Okay gibi 1 yılı kalmış oyuncularla yollar ayrılıp,takımda tutulacak yabancı oyuncular, bu sezon takıma adapte edilecek U19'dan gelenler ve transfer edilecek 25 yaş altı yabancılarla 2027-2028 sezonu hedef olarak konulmalı.
              her sene niye bir sonraki sezonu hedef koyuyoruz , geçen senede bu sezonu hedef koymuştuk..

gs bizim şampiyon olduğumuz sene morutanlarla cicaldaularla küme düşme potasının orada gezen takımdan 3-5 sene üstüste şampiyon olacak takım kurdu..Bu kadar zor değil bu iş bence lakin bu başımızdakilerle bırak gelecek seneyi 10 sene içinde bile şampiyon olacak takım kurulacağına inancım yok..

daha öncede söylemiştim örtülü ödenekten falan 200 milyon euro keş para versinler bunlara alın dilediğiniz gibi harcayın desinler yine şampiyonluğa oynayacak takım kuramaz bunlar..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Dünya artık profesyonel yönetciyi , ceo’ yu bile yeterli bulmuyor yapay zeka ile iş yönetmeye çalışıyor bizim başkan eniştesi ile kuzeni ile dayısı ile mayısı ile kulüp yönetmeye çalışıyor, bizde burda oturduk transfer bekliyoruz..ondan sonra saul un karısı ben trabzonda doğurmam dedi bilmem ne…
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Puertas olayi da kolpa gibi. Arab takimi retegui 70 mio euro ya aldilar. kontenjan yoksa nasil aldilar? otavio bekliyordu hani?

adalarin 14 yabancisi var. kontenjan 10 simdi 5 yabanci yolanmasini mi bekliyecegiz?
                  En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• [QUOTE=adiloş bebe;n11367553]

O haberler bana çok üfürme geliyor hocam. Güya, Sörloth methiyeler dizmiş Trabzon için. Bilemiyorum ama bana pek gerçekçi gelmiyor. Bir de kaçarak giden Sörloth yani bu... Tamam, illa ki bilgi alan topçular vardır ama her topçu için aynı muhabbet yapılıyor yıllardır. Bir de sadece Saviç yetmiyor, Arda ve Sörloth'u da arıyor adam. O kadar bilgi alma açlığı var yani

Sorloth methiyeler duzmus olabilir orası tam bir futbol şehri seni hava alanında coşkuyla karsilarlar iyi oynarsan el üstünde tutulursun ancak işler iyi gitmezse 5 hafta sonra çöp muamelesi görebilirsin hocası istifa edebilir sahaya taraftar gelmez diyede uyarısıni yapmıştır

Yorum

• Bekledigim Haberler:

Baskan ne yapsin cok iyi niyetli karibim
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Selçuk ve Colman'ın aynı transfer dönemi indirilmesi gibi müthiş isabet lazım.

Hem takım az buçuk toplanır, oyun temposu yukarı çekilir, oynama alışkanlığı kazanılır ve aksayan yerleri görmüş oluruz. Seneye biten sözleşmelerle de elin rahatlar, bütün takımı yenilemek zorunda olmadığında kaliteyi daha rahat yukarı çekersin.

Yorum

• Sabir bir gün patlacak

Yorum

• Rezalet....
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Vay efendim Saul zaten kotuymus de... Saul zaten gelse de kafa olarak oynamazmis da... Saul'un gelmemesi daha hayirli olmus da...

Gececeksiniz bunlari. Madem Saul oyleydi, neden basindan beridir pesine takildiniz o zaman?

Saul'u alamadin iste, beceremedin; oyuncuyu ikna edemedin.. simdi de arkasindan bok atiyorsun. Oyuncu transfer etmek sadece kontrat onermek midir? Oyuncuyu ikna edeceksin, gerekirse ailesini ikna edeceksin, oyuncu geldikten sonra da onu motive edeceksin...

Begenirsin begenmezsin ama baskan Ahmet Agaoglu bunlari cok iyi yapiyordu. Ona nazaran Ertugrul Dogan ne kadar da aciz bir yonetici olarak kaliyor.
                              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• shagrath61
                                shagrath61 yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Adamın peşinde koşan bundan önceki senelerde de leş transferler yapıp kulüp kasasını hiç düşünmeyen yönetim .

Adamın kötü olduğunu düşünen , mental problemi olduğunu söyleyen ve aldığı sürelere bakıldığında da verilecek paranın doğru olmadığını savunan ise taraftar . Aradaki farkı anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vay efendim Saul zaten kotuymus de... Saul zaten gelse de kafa olarak oynamazmis da... Saul'un gelmemesi daha hayirli olmus da...

Gececeksiniz bunlari. Madem Saul oyleydi, neden basindan beridir pesine takildiniz o zaman?

Saul'u alamadin iste, beceremedin; oyuncuyu ikna edemedin.. simdi de arkasindan bok atiyorsun. Oyuncu transfer etmek sadece kontrat onermek midir? Oyuncuyu ikna edeceksin, gerekirse ailesini ikna edeceksin, oyuncu geldikten sonra da onu motive edeceksin...

Begenirsin begenmezsin ama baskan Ahmet Agaoglu bunlari cok iyi yapiyordu. Ona nazaran Ertugrul Dogan ne kadar da aciz bir yonetici olarak kaliyor.
                              Saul'un peşine kendisini beğenmeyen taraftarların koştuğunu mu düşünüyorsun cidden?
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                              X