Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sangare'yi biz alamayız yalan haber. 3 yıl daha sözleşmesi var. market değeri falan ortada. 5 milyon euro ya bile vermezler bize. bunu da geçtim oyuncunun isteyeceği maaş ne kadardır bide o var. nigez'den bile pahalıya gelebilir. sangare gibi oyuncuların alınmasını destekliyorum ama bu transfer çok zor bizi aşar.
    Mendy sangare ikisi arasında ne fark var ? Tek fark mendy elimizde !

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sende 5 transfer var,
      Ben 4 e düşürüyorum ve üfürüyorum.

Uğurcan
      Pina--Wooh--Batag--Mustafa
      Sangare--Fidalgo
      Zubkov-- Cham--Davitasvili
      Onaçu
      Cham gidiyor Araplara.

Bu da gayet iyi bu arada. Faslı çocuğu 6ya çeker Sangareyi öne attık mı taş gibi takım. Fidalgo da çok iyi oyuncu gözüküyor Puertastan ucuza biter muhtemelen. Olumlu.
      En son Ufuk tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Bouchouari-Davitashvili paketi yapalım diyeceğim 2. ligde oynamak istemezler diye sonra aklıma Cham ve Mendy geliyor

bu fransada küme düşen takımlardan topçu işinde keramet yok gibi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

solomon israil nedeniyle zaten kafadan elendi

buşari sangare puertas üçlüsü ile seviye falan atlayamazsın

atlayamadığın gibi benim ilk 11 ime göre 1 fazla transfer oluyor,

adli bennacer ve cham bence ideal 3 lüdür
          Cham gidiyor. Gitmeseydi de stoper almazdım Puertasi yine alırdım.

Bize İsrail falan koymaz şampiyonluk senesi herkes yunan bayrağı koymuştu profiline. Oyuncunun niyeti önemli. Boga zaten isterim ama Hırvat forvet gibi 1 aydır peşinde koşuyoruz bir tane alternatifi çıkmadı. Yeni isimler bulmak lazım o paralar gözden cikarildiysa. Manor Tottenhamda 4. 5. Kanat. Kiraliktan döndü kiralık opsiyonlu alınabilir. Gürcü oyuncu alınabilir. Oraya çabuk, hızlı, oyunu kuracak, adam eksiltecek biri şart.

Benim orta saha bu sene senin orta sahanın gerisinde olur belki ama, bir sonraki sene hem taş gibi merkez hem de önemli satış potansiyeli olur. Yüksek bonservis, düsük maaş politikana ne oldu
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mendy gönüllü olsa kalsın da izleme modunda. Ne toplu ne topsuz zorlamiyor.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Simdi dönen dolaplari gecersek, sadece iki kilit transfer takimin cehresini degistirecek, cogumuz biliyor. Ama yine bir fesih gelmis, hemde az cok para kazanabilecegin bir Oyuncudan...

Eldeki Oyuncular kaliteli ama bu yapida, bu motivasyonla basarili olma sanslari var mi? Ya hu Aytac kazmasi bile neler yapti bu ligte..Okay misal kötü bir görüntü veriyor ama Ingiltere´de bu kadar vasat miydi? Degildi cünkü sebebi ortada. Mendy kafaca düzelir mi bilinmez..üstüne fikra gibi gerceklesmeyen transfer hikayaleri.

Pazar günkü macta Pina iyi bir izlenim verdi, keza Folcarelli de. Ama alinan Santrafor vasat bile degildi, gol atmis olsa bile. Herkes Batagov-Arda ikilisini ya da Salih´i ortasahada görmek isterken bize ne izletildi? Yazik sadece yazik
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• rangers pana maçı izlenir

çöp iskoç stoper ilk 11 de

bakasetas da panada ilk 11 de başlıyor

plzen servet denk takımlar diye izlenir dedim ama rezalet bir futbol var
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

güzel bir yorum

başka takımda olan oyunculara altın muamelesi çekiyoruz, oynadıkları takımlarda amiyane tabirle kasaba takımları, rapid wien vs

al işte servet plzen maçını izliyorum, vasat futbol ve vasat oyuncular

ama şaşırmamak lazım, bu oyuncuların ortalama maaşları 200-300 bin avro seviyelerinde

skills videolarını değilde gerçek maçları izleyince vasatlığı görebiliyorsun

gerçi sangare skills videosuda bana vasat göründü
                  TEKKEBALL

Yorum

• bizdeki yanılgı bence şundan kaynaklı

biz 300 bin avro maaş alan oyuncuya 2 milyon avro maaş verdiğimiz için o oyuncudan yıldız performansı bekliyoruz, olmayınca çöp diyoruz

misal plzen maçını izleyen plzen taraftarı oyuncuların ortalama 300 bin avroya oynadıklarını bildikleri için hayal kırıklığına uğramıyor ve tepki vermiyorlar, ne kadar ekmek o kadar köfte demişler

biz maalesef ortaya çıkan ürüne çok fazla para veriyoruz, yoksa görüyorsun kalite olarak öyle farklar yok
                    TEKKEBALL

Yorum

• Sangare, Boukhari kim bunlar Allah aşkına transfer yapmak için transferler başka birşey değil..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu 1.65 lik faslı çocuk bardi sonrası boşalan cüce kontenjanı için transfer edilmek isteniyor herhalde

şaka bir yana gökdeniz gibi delici dripling’ciyse veya siopis gibi sağa sola saldırıyorsa gelsin başlasın ama skill videolarında hiç o yönde görüntü vermedi..tam bizlik transfer gibi duruyor ucuz, ne et ne balık orta halli bi uşağa benziyor, olur bu transfer bence..

Siopis'in yaptığı her şeyi yapıyor, üstüne topla yetenekli. Baskıdan topla çıkma, çabuk dönme, adam eksiltme, tempo yapma her şey var. Bunları Ligue 1'de yapmış. 4e falan alınıyorsa bedava.

Skills videosundan anlaşılmaz, maç aksiyonu isterim diyenler için:
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Arif Timurcioğlu
                          Arif Timurcioğlu yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          8 numara olmadan nasıl siopis çöp olup gittiyse bu da aynı şekilde tataftartan küfür yer gider. 8 no olunca yanında berat oynar onazi oynar okay oynar maksimum verim alırsın hepsi tataftarın sevgilisi olur güzel transferi olur.

• rangers pana maçı hızlı başladı

hızlı atakları izlemek hızlı oyun görmek fark yaratıyor
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siopis'in yaptığı her şeyi yapıyor, üstüne topla yetenekli. Baskıdan topla çıkma, çabuk dönme, adam eksiltme, tempo yapma her şey var. Bunları Ligue 1'de yapmış. 4e falan alınıyorsa bedava.

Skills videosundan anlaşılmaz, maç aksiyonu isterim diyenler için:
                          Bu oyuncudan elimizde 3 tane var boran cihan cham?

Yorum

• Bu videoda gördüğüm, topla cabuk donme disinda tamamen atanamamis Bardhi. Gerek yok bu oyuncuya

Yorum

• Sahada futbolcu gibi duran adamlar alsinlar ortasahaya. Yarim yamalak ozellikleri olan yer elmalarini ve kalaslari doldurmasinlar artik takima

Yorum

Çalışıyor...
                              X