İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sende 5 transfer var,
Ben 4 e düşürüyorum ve üfürüyorum.
Uğurcan
Pina--Wooh--Batag--Mustafa
Sangare--Fidalgo
Zubkov-- Cham--Davitasvili
Onaçu
Bu da gayet iyi bu arada. Faslı çocuğu 6ya çeker Sangareyi öne attık mı taş gibi takım. Fidalgo da çok iyi oyuncu gözüküyor Puertastan ucuza biter muhtemelen. Olumlu.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 4 gün önce.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
solomon israil nedeniyle zaten kafadan elendi
buşari sangare puertas üçlüsü ile seviye falan atlayamazsın
atlayamadığın gibi benim ilk 11 ime göre 1 fazla transfer oluyor,
adli bennacer ve cham bence ideal 3 lüdür
Bize İsrail falan koymaz şampiyonluk senesi herkes yunan bayrağı koymuştu profiline. Oyuncunun niyeti önemli. Boga zaten isterim ama Hırvat forvet gibi 1 aydır peşinde koşuyoruz bir tane alternatifi çıkmadı. Yeni isimler bulmak lazım o paralar gözden cikarildiysa. Manor Tottenhamda 4. 5. Kanat. Kiraliktan döndü kiralık opsiyonlu alınabilir. Gürcü oyuncu alınabilir. Oraya çabuk, hızlı, oyunu kuracak, adam eksiltecek biri şart.
Benim orta saha bu sene senin orta sahanın gerisinde olur belki ama, bir sonraki sene hem taş gibi merkez hem de önemli satış potansiyeli olur. Yüksek bonservis, düsük maaş politikana ne oldu( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mendy sangare ikisi arasında ne fark var ? Tek fark mendy elimizde !( ゚д゚)
Yorum
-
Simdi dönen dolaplari gecersek, sadece iki kilit transfer takimin cehresini degistirecek, cogumuz biliyor. Ama yine bir fesih gelmis, hemde az cok para kazanabilecegin bir Oyuncudan...
Eldeki Oyuncular kaliteli ama bu yapida, bu motivasyonla basarili olma sanslari var mi? Ya hu Aytac kazmasi bile neler yapti bu ligte..Okay misal kötü bir görüntü veriyor ama Ingiltere´de bu kadar vasat miydi? Degildi cünkü sebebi ortada. Mendy kafaca düzelir mi bilinmez..üstüne fikra gibi gerceklesmeyen transfer hikayaleri.
Pazar günkü macta Pina iyi bir izlenim verdi, keza Folcarelli de. Ama alinan Santrafor vasat bile degildi, gol atmis olsa bile. Herkes Batagov-Arda ikilisini ya da Salih´i ortasahada görmek isterken bize ne izletildi? Yazik sadece yazik“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mendy sangare ikisi arasında ne fark var ? Tek fark mendy elimizde !
güzel bir yorum
başka takımda olan oyunculara altın muamelesi çekiyoruz, oynadıkları takımlarda amiyane tabirle kasaba takımları, rapid wien vs
al işte servet plzen maçını izliyorum, vasat futbol ve vasat oyuncular
ama şaşırmamak lazım, bu oyuncuların ortalama maaşları 200-300 bin avro seviyelerinde
skills videolarını değilde gerçek maçları izleyince vasatlığı görebiliyorsun
gerçi sangare skills videosuda bana vasat göründüTEKKEBALL
Yorum
-
bizdeki yanılgı bence şundan kaynaklı
biz 300 bin avro maaş alan oyuncuya 2 milyon avro maaş verdiğimiz için o oyuncudan yıldız performansı bekliyoruz, olmayınca çöp diyoruz
misal plzen maçını izleyen plzen taraftarı oyuncuların ortalama 300 bin avroya oynadıklarını bildikleri için hayal kırıklığına uğramıyor ve tepki vermiyorlar, ne kadar ekmek o kadar köfte demişler
biz maalesef ortaya çıkan ürüne çok fazla para veriyoruz, yoksa görüyorsun kalite olarak öyle farklar yokTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 1.65 lik faslı çocuk bardi sonrası boşalan cüce kontenjanı için transfer edilmek isteniyor herhalde
şaka bir yana gökdeniz gibi delici dripling’ciyse veya siopis gibi sağa sola saldırıyorsa gelsin başlasın ama skill videolarında hiç o yönde görüntü vermedi..tam bizlik transfer gibi duruyor ucuz, ne et ne balık orta halli bi uşağa benziyor, olur bu transfer bence..
Siopis'in yaptığı her şeyi yapıyor, üstüne topla yetenekli. Baskıdan topla çıkma, çabuk dönme, adam eksiltme, tempo yapma her şey var. Bunları Ligue 1'de yapmış. 4e falan alınıyorsa bedava.
Skills videosundan anlaşılmaz, maç aksiyonu isterim diyenler için:
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum