Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
Hayırdır ya yerel basında Başkanı gömmeye başlamış, talimatlar doğrultusunda sanırım, iş buraya vardıysa artık o koltukta oturamaz, yalnız Saul transferinin kepazeliği öyle Fatik Tekkenin dediği gibi son anda vazgeçtim olayı gidi değilmiş, adam 1 gün önceden imzayı çakmış Brezilyaya, bizimkiler ne bok yemeye ispanyaya uçak gönderdi orasını anlamadımNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaul Rio ucagina binmis.Böyle dengesiz birisi icin milyonlar verecektik.6 ay sonra Trabzondan tüymek isterdi.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Son 15 yıldır kulüp öyle bir siyasete göbekten bağlı hâle geldi ki bu koca rezillikte bile Trabzon içinden ileri gelen diyeceğimiz bir kişi bile tepki göstermiyor. Kulübün geleceğine ipotek koyulmuş durumda. Yine kavga-dövüş Aralık ayında kongre bizi bekler.
- Beğen 2
Yorum
-
Bu teklice sozlesme feshi icin birsey bayildikmi acaba bilen varsa soylesbilirmi medyada yada kapta gorrmedim birsey..yeterince kazik yedik zaten 1 milyon bonservis vermiatik yanlis hatirlamiyorsam yillikda 700 aliyordu galiba bir de giderken bayildiksa yine sokaga atilan paralar..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi sorması ayıp Saulun ne gibi bir dengesizliği var bu işte adam 1 gün önceden başka yere imza atmış bence menajerler bizim başkanı fena tezgaha getirmişler yada adamı alamayınca bizimkiler karısı yüzünden deyip suçu karşı tarafa atmaya çalıştılar.
Brezilya Forumlarini okutum is yerimde Brezilyali bir is arkadasi var söyledine göre bunlarin menejeri biz ucak göndermeden 24 saat önce ilgilenmis ve kontaga gecmis bunla. Para bizden fazla veremezler.Brezilyada halen para yok sadece belli basli topculara sponsorlar ile maas ödiyorlar.Saul da öyle süperstar bir topcu degil Brezilyada onun icin bizim verdimiz kadar degil verdikleri para.
Ha zaten istemiyordum bunu ama kafadan kontakt oldu u ve gelse bizde patliyacagini bildim icin.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be çöpün bir tık üstü geçen sene ölü ts'de 29 adet tabela yapmış.
attığı bu 20 küsur golde ya şunuda nasıl attı diyeceğin bir tane akılda kalır golü varmı,onuachunun yarım sezonda en az 5-6 golünü sayarım bjk ye kupa maçında tüm takımı çalımlayıp attığı gol keza fb deplasmanında kafayla attığı ilk gol , enis ortalayıp attığı golü hiç demiyorum puşkaşa aday gösterilecekti neredeyse..
banza için başlığınada yazdım tek olumlu özelliği ceza sahasında nerede duracağını iyi bilmesi, onun haricinde bir santrafor için duvar olma - top indirme, topla dripling,rakiple boğuşma, çalım v.s sıfır oğlu sıfır.. gelmeden önce o çok övülen kafa vuruşları bile eh işteden hallice onuachunun yanına bile yaklaşamaz o konuda, diğer özellikleri zaten saymıyorum..
lafın kısası bence seviyesi maximum başakşehir, konya falan zaten bizede barcelonadan gelmedi portekiz liginin çokta kalburüstü takımlarından olmayan bragadan bile tutunamayarak gelmişti..THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSangare'ye bi sene önce 700 bin vermişler şimdi 10 milyon konuşuluyor. İşin garibi Salzburg'un ligdeki rakibine o kadar ucuza bırakması.
Feyenoord 10 milyon işi menajer işi büyük ihtimal piyasa yaptırmaya çalışıyorlar.
aynen
avrupada yapılan her transfer doğru ve iyi diye bişey yok, böyle olsaydı zaten avrupanın çöpleri diye bir kavram olmazdı
misal benfica richard rios u almış , 30 milyon avroya, bana göre çöp aga, düşük seviye bir orta saha
benfica nın şu avantajı var , oyuncuya benfica damgası vurduktan sonra oyuncuyu az zararla elden çıkarabiliyor , rios u süper lige arabistana postalarlarsa hiç şaşırmam yakın gelecekte
başka bişey daha var bonservis olayında, kulüplerin birbirleri ile olan bağlantılarını tam olarak bilemiyoruz, al gülüm - ver gülüm tarzı bonservis ödemeleri olabiliyor, kulüpler arası bazı yakın ilişkiler ve akrabalıklar nedeniyle, sende bu ilişkiyi bilmediğin için x oyuncusuna misal 30 milyon avro bonservis vermişler diyorsun
bilinen akrabalıkları biliyoruz, sautemtın göztepe miçiland , çelsi strasburg , union st giloise brigtoın vs , bide bilinmeyen açık olmayan akrabalıklar var avrupada kulüpler arasında, bunlar arasında da bol bonservis gösterilir kağıt üzerinde ve oyuncunun piyasa değeri yükseltilir ve dışarı satıldığında kar elde edilir
özetle her verilen bonservisi fazla ciddiye almamak lazımTEKKEBALL
Yorum
-
Misal Sangare denen Elemani almak istesen, sana 4 yillik maliyeti herseyiyle 16 milyon ederdi, ki sonraki satisi hic söylemiyorum.
Saul transferinin 4 yillik maliyeti de ayni. Pekiyi niye olmadi dersiniz? Acaba bundan önceki fesih transferlerinde oldugu gibi, maliyeti yüksek gösterme sevdasindan dolayi mi? Yoksa Saul gibi 30 unu devirmis birine niye 4 yillik sözlesme önerilir???
Bu gidisle asil bombayi ilk lig macinda görecegiz gibi“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Benjamin Bouchouari, hem çalışkan hem de yaratıcı bir oyun tarzı sergiliyor, ancak tuhaflıkları da yok değil.Baskı altında topu elinde tutma becerisi takdire şayan; 23 yaşının ötesinde bir sakinlik ve olgunluğu yansıtıyor ve ilerici top taşıma becerisi oyununa dinamik bir hava katıyor. Şans yaratma konusunda çok üretken olmasa da, gol pozisyonlarına girme becerisi içgüdüleri hakkında çok şey anlatıyor. Defansif olarak, Bouchouari'nin bire bir yetenekleri öne çıkıyor, ancak ceza sahası savunmasında gelişmeye açık alanlar var. Pasları güvenilir, hatta çok maceracı değil; bu da derinlerden oyun kurmak yerine işleri yoluna koymayı tercih eden bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Genel olarak, bu izci raporu onu, savunmadaki titizliğini bir miktar hücum yeteneğiyle harmanlayan, yeteneğini sürekli geliştiren gelecek vaat eden bir orta saha oyuncusu olarak resmediyor.
Yorum
Yorum