Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dragusun bizde tutmama sebebi;

1. Avrupa sampiyonasi hemen oncesi imza atti bize. Sampiyonada piyasa yapinca menajerinin de gaziyla avrupa yapmak istedi. Pisman oldu aslinda. Daha iyi bir takima gidebilirdim avrupada diyerekten. Bakti kapi gibi sozlesme var. Gidemedi. Mental olarak dustu baslamdan daha bize.

2.pesine yasadigi sakatlik

3.takimin iyi olmamasi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunları ben yemem aga

erdo kötü başkan deyip tekkeyi kovdurmaya çalışıyorsun , kötü teknik direktör tekke bir anda fatih sultan tekke oluverdi, yersen

şunu demen lazım, erdo gitsin tekke kalsın

tekke kalacak ve saha içinde erdoya rağmen iyi bir takım kuracak , o kadar
      Neden Fatih Hocamı kovdurmaya çalışayım aga ne alaka ya Fatih hocam Trabzonspor için büyük bir şanstır, tabiki de o bizim her zaman Fatih Sultan Tekkemiz, ama bu yönetim ile olmaz aynen Erto gitsin hocam kalsın oda olur daha iyi olur hatta keşke.

Bu arada hoca devam ederse bu kadro ile ilk 10 haftayı göremez zaten 8'i olmayan bir takım hiçbir halt beceremez.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

melihi oynatan teknik direktörler :

arda turan
        osman zeki korkmaz
        fatih tekke

melih in marka algısı yok diye oyuncuyu vasatlaştırmanın manası yok

kaldıki çok düşük maaşa gelecektir ve yerlidir

lundstram jabol ozan okay dan çıkardım, misal mendy melih orta saha ikilisi kurardım , al sana fiyat performans merkez orta sahası
        Mendy denen adam topçu mu da yanına bir de Melihi koyuyoruz ve takımın en iyisi orta sahası Folcerelli'yi satıyoruz hadi be ordan derler adama.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Melih ne yav akıl kaçırmamak elde değil…

Ligde is yapan vasat tekniğe sahip ama fizik gücü hızı yüksek oyuncular osayi samuel barış alper lamina gedson eskihallac necip uysal ismail yüksek vs gibi Melih,de yararlı olabilir ligimizde teknik ama yumuşak temassız oynayan oyuncular is yapamıyorlar

Yorum

• muro ( usta) güzellemeleri okuyorum

sanırım balık hafızalıyız

aga ağaoğlu ustadan sonra geldi ve feda sezonu projesi yaptı, unutuyoruz sanırım, tıpkı erdo gibi muro da çürük oyunculara 2-3 milyon avro maaş dağıtıyordu

son dönemde sadri şener ve ağaoğlu iyi başkanlık yaptı denilebilir, ağaoğlunun başkanlığı ise bence 2 sezon sürdü (18-20 arası)

başkanların iyi olduğunu nereden anlıyoruz ? ne kadar çürük yıldız takıma aldı ona bakacağız,

misal ağaoğlu 18-20 projesinde 2 çürük aldı, sturidge ve obi mikel, başka bol maaşlı çürük hatırlamıyorum bu dönemde

ama muro iho erdo döneminde liste çok kabarıktır, çürük yıldız listesi

yapmamız gereken iş gayet basit idi aslında, 2018 projesine geri dönmek, erdo ve menejerler sanırım bunu istemediler
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mendy denen adam topçu mu da yanına bir de Melihi koyuyoruz ve takımın en iyisi orta sahası Folcerelli'yi satıyoruz hadi be ordan derler adama.

aynen topçu değil

Das sind die Leistungsdaten von Batista Mendy vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

25 yaşında ve son 4 sezonu ful oynamış
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben tekkenin yerinde olsam istifa ederdim. Bu rezil yönetimle kendi kredisini tüketmemesi lazım.
                Takım aynı takım. Ne gelen var ne giden. Ne bekleniyor yahu? Leş kadro geçen seneden farklı ne verebilir??
                Tekke vb. adamlar zaten böyle kadroya getirilir ancak. İyi kadronun kaymağını başkası yer. Ayrıca niye istifa etsin ki? Trabzonspor tarihinin en rahat sezonunu oynar. Hedef 4-5. sıra. İlk 3 bile değil. Zaten şu an herkesin ana hedefinde hoca değil yönetim olmalı. Yeteri kadar hoca değiştik, sorun futbol aklında. Daha doğrusu akıl olmamasında.

Yorum

• CaptanBarbosa
                  CaptanBarbosa yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  İşte ben de onu diyorum ya. Hedefi Trabzonsporla şampiyonlar ligi finali olan bir adamın bu rezillerle çalışmaması lazım.

Neden Fatih Hocamı kovdurmaya çalışayım aga ne alaka ya Fatih hocam Trabzonspor için büyük bir şanstır, tabiki de o bizim her zaman Fatih Sultan Tekkemiz, ama bu yönetim ile olmaz aynen Erto gitsin hocam kalsın oda olur daha iyi olur hatta keşke.

Bu arada hoca devam ederse bu kadro ile ilk 10 haftayı göremez zaten 8'i olmayan bir takım hiçbir halt beceremez.

tekke 10. hafta gönderilse bile ilk 10 hafta tekke nin takımını izlemeyi tercih ederim, x bir teknik adamı izlemektense

en azından 10 hafta güzel oyun izlemiş oluruz, kötü mü ?

bu arada tekke nin bizde 1.75 puan ortalamasının altına düşmeyeceğini tahmin ediyorum

avzı boşta olduğu için erdoyada güvenmiyorum , 1.75 puan ortalaması yapsada erdo nun kankası avzı yı tekrar geri getirmesi ihtimal dahilinde

bu vakıa olursa zaten dükkanı bir süre kapatırsın, umutsuz bir vakıaya dönüşürsün
                TEKKEBALL

Yorum

Fatih hoca'nın antrenmandaki haline bak.

Seni bu durumlara düşürenlere yazıklar olsun, Muharrem Usta aday olacağını açıklamış herhalde, yarından tezi yok istifa et az bir şey onurun gururun varsa, avcı kankan ile bir klup satın al ordan devam edin yeter lan klübü ne hale getirdiniz??? iş bilmez, ahmak herifler avcı istediği zaman saçma sapan oyuncuları, beş para etmez oyuncuları takıma dolduran yalancı herif takıma 1 tane adam akıllı oyuncu alamadı daha 3 senedir eli ayağı düzgün 8 alamadı veya almadı ne olacak hoca bu kadro ile başarısız olacak zaten başarılı olması bir hayal orta da takım yok Fatih hocayı yollayıp yine kankasını takıma getirmeye çalışacak hadi lan ordan yemezler artık.
                  Kusura bakmayın da ne hale düşmüş acaba Tekke? Trabzonspor yerine, transfer yasağı olan Kayserispor'u falan çalıştırıyor da bizim mi haberimiz yok...

Öyle bir hale geldik ki, yıllık maliyeti 10 milyon €'yu aşan transferler gelmediğinde, Trabzonspor teknik direktörünün zihnen çökeceğini düşünen bir tüketim yığınına dönüştük. Daha kötü olanı, taraftar olarak buna çanak tutmak. Saul'e "evet" diyen, Boga'dan başka oyuncu istemeyen bir teknik direktör, sezon içerisinde yaptığı her hatada eleştirilir; eleştirilmek zorunda da. Antrenman videolarından kesitlerle dramatize edilecek bir yanı yok bu işin. Madem, Fatih Tekke devam eden düzenden memnun değil, o zaman önüne her mikrofon uzatıldığında "Başkanımız çok çabalıyor, çok emek veriyor..." demeyi bırakacak.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Başkan önce bu takıma 4 tane nokta atışı transfer yapmalı. Ondan sonra kalan şeyleri konuşuruz. Hocaya eksiksiz kadro verilmeli ilk etapta. Ondan sonra hoca başaramazsa olmuyor deriz. 3 sezondur bu takıma 8 alınmaması akıl tutulmasından başka bir şey değil. Bu sefer de alınmazsa bunlar bilerek yapıyor diyeceğim.

Sana acil orta saha lazım, gidiyorsun yedek golcüye 5 milyon veriyorsun. Yangından mal kaçırır gibi. Elinde de golcü var o kadar. Her zaman aynısını yapıyorlar. Ondan sonra ekonomi bilmem ne palavrası sıkıyorlar.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Bu saçma sapan başkan yüzünden takımda arkadaşlık diye birşey yok, futbolcular sahaya çıkacaklar ama öylesine çıkacaklar bir amaçları yok..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

aynen topçu değil

Das sind die Leistungsdaten von Batista Mendy vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

25 yaşında ve son 4 sezonu ful oynamış
                        bu kadroda oynamak marifet degil

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          draguş eyüp'e kiralanmış umarım karşılığında melih falan almamışlardır
                          Melih'e karşılıkta kiralık verilmiş olabilir
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Ortasahada Faslı Benjamin Bouchouari den sonra simdi de Meksikali Marcel Ruiz yazildi bize. Puertas icin kulubu eger Otavio yu alirsak oyuncuyu size veririz demis. Bizimkiler de pek bekleme taraftari degil hemen verin siz sonra kimi alacaksaniz alin demis.
                            Marcel Ruiz, 24, Meksika ➤ Deportivo Toluca, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.50 mil. € ➤ * 26 Eki 2000, Mérida, Meksika

Benjamin Bouchouari, 23, Fas ➤ AS Saint-Étienne, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 13 Kas 2001, Borgerhout, Belçika

Yorum

• Takımın kadrosu iyi hocası kötü diye avcı gönderildi şimdi kadro kotu hoca iyi oldu! eldeki kadroyu Tekke adam eder diye getirdik o zaman hocalık marifetini göstereceksin durmadan o eksik bu eksik istediğim alınmadı dediğinizde sorumluluktan kaçmış olursun

Yorum

Çalışıyor...
                              X