Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transferleri teknik direktör yaptırmıyor mu bu nasıl açıklama bir şey anlamadım. bir kulüp başkanı kafasına göre bir bölgeye oyuncu bakıyor son kararı hocaya mı bırakıyorlar. o zaman bu anlam çıkıyor röportajdan
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Transferlerin bir an önce gelmesini istiyorum dedi, baskan bugün yarın belli olur diye bana söyledi dedi,

Takım çok iyiydi de Okay ile Enis'i tuttu öyle mi ??

Hocadan derken siz nasıl profilde bir hoca isterseniz ki??
      Söylemleriyle eylemleri çelişmeyen , Trabzonsporu alanyaspor gibi oynatmaya çalışmayan profilde bir hoca olabilir mesela..
      ben değil saul-wooh-puertas-folcarelli ile fatih hocanın trabzonsporu şampiyonluğa oynatacağını mevcut kadroları ile fb veya gs yi bile ilk 2 ye sokabileceğine inanmıyorum..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

10.hafta kovulur diyorsun öyle mi alla alla??

Proje vs ne oldu bro??

Başkan hoca'nın istediklerini alsın bakalım neler oluyor bir görelim,

Niguez isteği her şeyi bitirdi ya tüh nasıl böyle bir hata yapıldı acaba?

Ula Niguez ile transfer döneminin en başında görüşülmüş, ret cevabı alınmış, menejer vs önermemiş 😊

Neyse bro üzgünüm olmadı.

aga sen sanırım dinlediğini anlayamıyorsun, tekkeyi aç bi dinle

saul ü soruyorlar tekkeye, tekke başkandan öğrendim diyor

aynı röpartajda espirili şekilde boga yı kast ederek benim zaten çok istediğim oyuncu olursa alamıyoruz diyor

hoca bogayı istiyorum diyor, hiç saulü çok istiyorum dediğini duymadım
        TEKKEBALL

Yorum

• Hocadan gençleri cesaretlendirecek bir açıklama beklerdim. Aksine "Oynayacakları yere giderler" dedikten sonra, oradan dönen oyuncu yok.

Kaosla geçen sezondan sonra, tazelenme imkanı varken (O iki örneği verdim, hatırlatayım: Aybabalı 2002-2003, Akçaylı 2013-14) daha kararlı ve cesur bir hoca aksiyonu olması gerekirdi. Kendi kaderini ve Trabzonspor'u "Başkan söyledi, iki adam bugün yarın gelecek" belirsizliğine bağlamak yerine; U19 finali öncesindeki demecinin ("Bu toprağın gençlerine güvenmek lazım") hamaset olmadığını göstermeliydi.

Hoca kaleci arıyormuş. Toprağın gençlerine güvenmiyorsa, Alanya'da oynattığı fenerli Ertuğrul'a güvenir, onu alsın.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            transferleri teknik direktör yaptırmıyor mu bu nasıl açıklama bir şey anlamadım. bir kulüp başkanı kafasına göre bir bölgeye oyuncu bakıyor son kararı hocaya mı bırakıyorlar. o zaman bu anlam çıkıyor röportajdan
            aynen öyle

erdo hocanın istediklerini alamayınca tekke ye menejerin istediklerini aldırıyor, bence olay bu kadar basit

tekkede muhtemelen şöyle düşünüyordur, hiç transfer olmamasındansa menejer öneriside olsa transfer olması daha iyidir diye düşünüyordur

bence bu yanlış bir düşünce ve zaten bu kafa ile 5 yıldır çöpler kulübe çakılıyor, istenilen oyuncuları alamayınca menejerin önerdiklerini alıyorlar

bu arada şu özel bilgiyide vereyim , bugün tekke saul e hayır dese sosyal medyada linçleniyordu , menejerlerin sosyal medyadaki algısı ve gücü ile

bugün sosyal medyada tekke linçi görmüyorsak menejer transferine hayır diyemediği içindir
            TEKKEBALL

Yorum

• Enes Başkaya60
              Enes Başkaya60 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Ne yapsın adam istedikleri alınmayınca yine koskoca sezonu 8 olmadan mi oynasın o olmadı bu olmadı bari tamam bu olsun da rezil olmayalım demiştir adam bunda ne var.

Adam niye başkan'ı basının önüne atsın ki ?? Başkan zaten alenen yalan konuşuyor.

Hocama yazık olmaz inşallah.

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

6. dakika

tekke açık açık söylemiş aslında

bu oyuncuların durumunu başkandan öğreniyorum demiş, menejer önerisi olduğu burdan belli

tipik süper lig transfer mantığı : başkan menejer önerir teknik direktör tabi olur ,itiraz etmez

tekke hocam maalesef başkan-hoca modeli değil , bunu görmüş olduk

bizim ise erdo nedeniyle başkan+hoca modeli teknik direktöre ihtiyacımız var, erdo kaldığı sürece

tekke hocam ise saul u başkandan öğreniyor ve bende ona tabiyim diyor, olmadı hocam

10. hafta kovulmasının ilk adımlarını attı bence tekke hocam
            Son durumu derken transferin gerçekleşme ihtimaline dair hangi aşamada olduğumuzu öğreniyorum anlamında diyor bence.Aynı videoda birçok oyuncu izledik,hepsini sistemimize göre değerlendirip ona göre transferine karar veriyoruz diyor.

Tekke bence o konuda risk almaz.Saulün son durumuna veya son maçlarına bakmadan tamam alın gelin diyeceğini sanmıyorum.Tekke gibi hırçın ve agresif yapıda,başarıya aç bir insanın böyle menajer önerisine atlayıp kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Saul bu sezon maç başına ortalama 0.9 kez pas arası yaparken Sara 0.5 pas arası yapmış.
            Saul maç başına ortalama maç başına 2 kez top çalarken,Sara maç başına 0.8 kez top çalmış.
            Saul maç başına 1.2 kez tehlike engellemiş,Sara ise 0.7 kez tehlike engellemiş.
            Saul %45 başarı oranıyla maç başına 2.9 kez ikili mücadele kazanmış,Sara ise %42 oranıyla 2.3 kez kazanmış.
            Saul %54 başarı oranıyla maç başına 1.7 kez hava topu kazanmış,Sara ise %52 oranıyla 0.9 kez kazanmış.
            Saul maç başına ortalama 8.1 kez top kaybetmiş,Sara ise 13.7 kez top kaybetmiş.
            Saul toplamda 3 büyük şans yaratırken,Sara 12 kez büyük şans yaratmış.
            Saul maç başına %46.3 isabet oranıyla 1 isabetli uzun top atarken,Sara %61 oranla 1.8 isabetli uzun top atmış.
            Saulün asist beklentisi 2.26 iken,Saranın asist beklentisi 7.62
            Saul maç başına 0.9 kilit pas atarken,Sara 2.3 kilit pas atmış.
            Saul maç başına %80 isabetle 21.3 kez pas yapmış,Sara ise maç başına %83 isabetle 34.8 kez pas yapmış.

Saul daha üst düzey bir ligde olmasına rağmen defansif performansı iyi görünüyor.Saranın ise ofansif performansı daha iyi,daha çok kilit pas atmış.Bu durumda süper lig kalitesininde etkisi olabilir.

Yorum

• shagrath61
              shagrath61 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Sara ' nın defansif kısımda alt seviyede kalmasının sebebi belli değil mi hocam ?

Arkasında Toreira , lemina vb adamlar oynuyor .

Defansif olarak hemen hiç bir aksiyonda olmaması da bunun göstergesi zaten .

Adamdan beklenen ileriyi yönetmek.

Bir de oynadığı takım ilerde oynamaya çalışan bir takımken , Saul ' un bu sezon oynamış olduğu takım bu sezon 17. sırada ligi tamamlamış.

Ek olarak hoca faktörleri de vardır.

Misal , Sara ' yı Avcı takımında bir de Terim takımında izlemek lazım. İstatistiklerin % 100 ' e yakın oranda değişeceğine eminim .

• Wooh , Boga , Brownhıll , Puertas veya Wooh yerine Kurt Zouma’da olabilir. Bunlar alınsın şampiyon olamayız fakat ilk 3 te muhakkak oluruz. Ha Başkan bunları dahi getiremiyorsa o zaman söylenecek çok ağır sözler var zorla istifa ettirilmeli.
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aga sen sanırım dinlediğini anlayamıyorsun, tekkeyi aç bi dinle

saul ü soruyorlar tekkeye, tekke başkandan öğrendim diyor

aynı röpartajda espirili şekilde boga yı kast ederek benim zaten çok istediğim oyuncu olursa alamıyoruz diyor

hoca bogayı istiyorum diyor, hiç saulü çok istiyorum dediğini duymadım
              Aga anlıyorum neden anlamayım, sen anlaman gerektiğini anlıyorsun herhalde

Hocaya Saul'ü istiyormusun diye bir soru sorulmadı ki veya puertas'ı başkanımız ilgileniyor dedi 1 kaç güne bitmesini bekliyorum dedi, hatta geç kaldık biraz dedi, (Oyuncuların durumunu başkandan öğreniyorum dedi)

Eee ne var bunda, bu söylediğinden oyuncuları ben istemiyorum anlamı mı çıkmış oluyor.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Kimse kusura bakmasın ama Fatih Tekke'nin açıklamaları, o mevkide bulunan birine göre fazla laçka ve gayriciddi. Ya hocam, sen sosyal medyada fenomen olma yolunda koşan bir taraftar sayfası mısın da "Kimi istersem olmuyor zaten..." gibi çocukça bir açıklamanın altına imza atıyorsun. Çok üzgünüm ama bu kafayla takımda dayanabileceği maksimum 10 haftadır. Zaten, aklı başında birinin Boga transferinde bu kadar ısrarcı olmasını hiç anlayamıyorum. Madem, Avrupa futbolu hakkında bu kadar bilgin var (kendi ifadesi), neden Boga'ya bir tane alternatif yaratamadın? "İsimler oynamaz" diyorsun ama iş transfere gelince bir oyuncunun isminde takılıp kalıyorsun. O zaman, yarın Boga geldiğinde ne yaparsa yapsın forması garanti diye bakıyorum ben bu işe.
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cameron Puertas'a yıldız muamelesi çekenler var burada, gerçekten o kadar iyi oyuncu mu ben bir numarasını göremedim de, Trabzonspor'un 10 numarası Cameron Puertas olamaz, oldukça vasat bir profil..
                  Puertas yıldız değil.Takım oyuncusu.Pas oyununa yatkın,kafası çalışan,topla da gidebilen,8-10 arası bir oyuncu.Belçikada 1 sene önce 56 maçta 14 gol 23 asisti vardı.Takım savunmasına da katkısı var.

Kroos ve Modricten sonra ortasahada oyun kurucu bulamayan Real Madridin durumu ortada.Arda Güler,Bellingham bile eleştiri alıyor.

Kısaca kaliteli 8 ve 10 no almak kolay değil.Yıldız değilde,yıldızımsı alabiliriz sadece

Gs ye kök söktüren Ajax,Az Alkmaar,Young Boys gibi takımlarda olağanüstü ortasahalar ile oynamıyorlar.Evet belli bir kalite var ama esas olan takım halinde mücadele etmek ve iyi organize olmaktan geçiyor.Öncelikle takımda uyuşuk adam olmayacak,çalışkan adamlar olacak.Ağır adamlar olmayacak.Presli,sert bir oyun oynanacak.Buna ne kadar yetenek eklersen o kadar başarı olursun.

Yorum

• shagrath61
                    shagrath61 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Aslında bu söylediklerinizin canlı örneğini geçtiğimiz sezon Avrupa maçlarında , U19 takımımız bize izletti .

Çok mu yetenekli çocuklar ? Bence karşılaştıkları rakiplerdeki oyuncuların çoğu bireysel olarak bizim öz evlatlardan daha yetenekliydi.

Ancak biz daha takım olduğumuz için finale kadar geldik.

Tabi finalde hem yetenekli hem de takım halinde mücadele eden bir takımla karşılaşınca bocaladık ama önemli değil.

Takımda inanılmaz bir yetenek yok ise , mücadele ile de belirli seviyeye kadar geline bileceğini bu çocuklar bize izletti.

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocadan gençleri cesaretlendirecek bir açıklama beklerdim. Aksine "Oynayacakları yere giderler" dedikten sonra, oradan dönen oyuncu yok.

Kaosla geçen sezondan sonra, tazelenme imkanı varken (O iki örneği verdim, hatırlatayım: Aybabalı 2002-2003, Akçaylı 2013-14) daha kararlı ve cesur bir hoca aksiyonu olması gerekirdi. Kendi kaderini ve Trabzonspor'u "Başkan söyledi, iki adam bugün yarın gelecek" belirsizliğine bağlamak yerine; U19 finali öncesindeki demecinin ("Bu toprağın gençlerine güvenmek lazım") hamaset olmadığını göstermeliydi.

Hoca kaleci arıyormuş. Toprağın gençlerine güvenmiyorsa, Alanya'da oynattığı fenerli Ertuğrul'a güvenir, onu alsın.

oğuz hocam

bu konuda tekkeyi eleştirmem

futbol genç oyuncu fetişizmini kaldırmaz

ünal karamanda tekke gibi düşünüyordu zamanında, konuşması var

kapasite ve performans yoksa hocaların üst seviyede gençleri kazanmaya çalışması mantık dışı

uefa youth lig finalinde barça maçında gördük hocam, 3 pası yapamayan sahada bir organizasyonu olmayan baskı gördüğünde topu ileri şişiren oyuncu topluluğu idi

hem bireysel performanslar kötüydü hemde organizasyon yoktu, tekke hocam röportajda ne dedi ? gençlere gerekirse bildiklerini unutturmak lazım gerekir dedi

tekke hocamın skordan çok futbol oynamaya çalışan bir kafa yapısı var, youth lig finalinde futbol falan oynamadık aga, haliyle bu gençlerin bildiklerini unutması gerekiyor

bu arada tekke hocam saha içinde değil ama saha dışında kaybedecek ve maalesef bizde uzun ömürlü olamayacak, saulle maulle menejer önerileri ile cartla curtla orta ve uzun vadeli plan yapılmaz, bugünkü röportaj saha dışı için hayal kırıklığı oldu

tekke nin erdo ile çalışıyor olması tekke ve kariyeri için problem

arda turan ve şaktar , proje yapan bir kulüp ve başkanı var, sadece saha içine bakacak bir arda turan var, buradan bir başarı hikayesi çıkar

bizde ise erdo kötü başkan ve proje yapmadığı için sadece saha içine bakan tekke başarısız olmaya mahkumdur

benim hayal ettiğim tekke profili bu değildi, tekkeden aynı zamanda başkanlık yapmasını düşünüyordum, lakin profil bu değilmiş, maalesef

iyi teknik direktörlerin kötü başkanlar ile çalışması süper ligde çok görülen bir vakıa, buda günün sonunda tekkeye kötü teknik direktör damgası vurulmasına neden olacak

şöyle fantezi yapalım, tekke şaktarda arda turan bizde, bunun tersi olurdu, tekke harika çıkış yapan bir teknik direktör olurdu, arda ise kötü teknik direktör olurdu

ben şunu unutmuşum, daha önce ne diyordum , hem yerlinin yerlisi hem de çok iyi teknik direktör bulmak zordur , 30 yılda 1 gelir diye, şenol güneş tekke son 30 yılda çıkanlar, lakin erdo varken bu yetmeyecek bence, unuttuğum yada atladığım şey başkan+ teknik direktör modelininde olması lazım, erdo başkan olduğu için

oyuncu+teknik direktörler i bazen görürüz futbol dünyasında,çok nadir de olsa, aynı şekilde başkan+teknik direktör modeli gerekiyor, tekke o isim değil

başkan+teknik direktör modeli misal saulü menejerlerin çakmasına izin vermez, tekke maalesef bu profilde bir isim değil
                  TEKKEBALL

Yorum

• Yalan gerçek adı geçenler arasında en çok istediğim üçlü:

________Sangare
                    __________________Abdelli
                    _____Puertas

Üçü de toplu topsuz tempolu adamlar, topla ilişkileri iyi. Sangare 6-8, Abdelli fakir Orkun'u tipi bile benziyor :ddd, Puertas da skoru sırtlayacak.

Baniya, Botagov da seri oyuncular, savunma çizgisini merkeze yaklaştırır, toplu presle de rakibin 1. bölgesinde sıkıştırırsın. Arkaya kaçırırsan da seri kondisyonlu adam geri koşmaktan çekinmez.

Kondisyonu olmayan, fiziksel bitik adamlarla dünyanın en iyisi olsun artık rakibe üstünlük kuramıyorsun. Adam 1 geri koşuyor 2 geri koşuyor dili dışarı çıkıyor ee noluyor artık gözü kesmiyor ön alanda prese.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben hiç tanımıyorum ama istatistikleri fena görünmüyor.İyi bir alternafif olabilecek bir görüntüsü var.Ucuza alınabilir.

Bu sezon süper ligde 31 maça çıkmış,toplamda 2675 dk oynamış.23 maçta önlibero,maçta sağ bek,2 maçta 8 numara oynamış.

Maç başına ortalama %90 isabetle 35.4 pas yapmış.Kendi yarısahasında %92 isabetle 18.2 pas yaparken,rakip yarısahada %87 isabetle 17.5 pas yapmış.

Maç başına %92 isabetle 1.3 uzun top atmış.

Maç başına ortalama 1.6 kez pas arası yapmış.

Maç başına ortalama 3.2 kez top çalmış.

Maç başına ortalama 2.8 kez tehlike engellemiş.

Maç başına %52 başarı oranıyla ortalama 4.3 kez ikili mücadele kazanmış.

Maç başına %45 başarı oranıyla ortalama 0.9 kez hava topu kazanmış.

Maç başına %53 başarı oranıyla ortalama 0.5 kez başarılı dribbling yapmış.

Maç başına ortalama 6.7 kez top kaybı yapmış.

Bunu Fatih hoca İstanbulspor'da topçu yaptı, ondan istiyordur. Bana göre gerek yok, bu tip adamlar genç oyuncunun dakikasından çalar. Buna vereceğin dakikayı Salih'e ver, bundan iyi futbolcu kazanırsın.

Yorum

• Çok değil en üst seviyede izledik işte yahut istanbul takımlarını avrupada maymun eden takımları.

Madrid doldurmuş fran garcia gonzalo garcia arda güleri ne güçlüler ne çevikler ne çok seriler. Bunlara topsuz oyunda eli belinde yürüyen mbappe ve viniciusu ekle kafadan 5 adam etti. Psg antrenman niyetine oynadı maçı sahada 3-4 adam fazla gibiydiler.

Çok geçmedi 3 gün sonra bu sefer chelsea 13-14 kişi gibiydi. Her pozisyonda ayakta kaldılar, ön alan presiyle bütün pas bağlantılarını kestiler, ileri geri deli gibi bastılar.

Tabii gününde olmak var, şans var ama sen sahada ayakta kalamıyorsan, rakibe fiziksel üstünlük kuramıyorsan, iki koşuda dilin dışarı çıkıyorsa isterse maradona ol faydası yok.

En güzel örneği bizim 2019-20 sezonu pandemi sonrası oynadığımız ankaragücü maçı. Küme düşen takıma yarım saat 10 kişi olmalarına rağmen pozisyon bulmayı bırak baskı bile kuramadın. Rakip fiziksel mücadelede ayakta kaldığı için kendi yarı sahasına bile çekilme gereksinimi duymadı.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son durumu derken transferin gerçekleşme ihtimaline dair hangi aşamada olduğumuzu öğreniyorum anlamında diyor bence.Aynı videoda birçok oyuncu izledik,hepsini sistemimize göre değerlendirip ona göre transferine karar veriyoruz diyor.

Tekke bence o konuda risk almaz.Saulün son durumuna veya son maçlarına bakmadan tamam alın gelin diyeceğini sanmıyorum.Tekke gibi hırçın ve agresif yapıda,başarıya aç bir insanın böyle menajer önerisine atlayıp kendini rezil edeceğini sanmıyorum.

Saul bu sezon maç başına ortalama 0.9 kez pas arası yaparken Sara 0.5 pas arası yapmış.
                          Saul maç başına ortalama maç başına 2 kez top çalarken,Sara maç başına 0.8 kez top çalmış.
                          Saul maç başına 1.2 kez tehlike engellemiş,Sara ise 0.7 kez tehlike engellemiş.
                          Saul %45 başarı oranıyla maç başına 2.9 kez ikili mücadele kazanmış,Sara ise %42 oranıyla 2.3 kez kazanmış.
                          Saul %54 başarı oranıyla maç başına 1.7 kez hava topu kazanmış,Sara ise %52 oranıyla 0.9 kez kazanmış.
                          Saul maç başına ortalama 8.1 kez top kaybetmiş,Sara ise 13.7 kez top kaybetmiş.
                          Saul toplamda 3 büyük şans yaratırken,Sara 12 kez büyük şans yaratmış.
                          Saul maç başına %46.3 isabet oranıyla 1 isabetli uzun top atarken,Sara %61 oranla 1.8 isabetli uzun top atmış.
                          Saulün asist beklentisi 2.26 iken,Saranın asist beklentisi 7.62
                          Saul maç başına 0.9 kilit pas atarken,Sara 2.3 kilit pas atmış.
                          Saul maç başına %80 isabetle 21.3 kez pas yapmış,Sara ise maç başına %83 isabetle 34.8 kez pas yapmış.

Saul daha üst düzey bir ligde olmasına rağmen defansif performansı iyi görünüyor.Saranın ise ofansif performansı daha iyi,daha çok kilit pas atmış.Bu durumda süper lig kalitesininde etkisi olabilir.

istatistikler her şeyi göstermez, saul küme düşmemeye oynayan sevilladaydı

zaten oyuncu serbest düşüşte , bunu herkes bildiği için ve maaşıda çok olduğu için oyuncuya talip olan yok, kiralık bir yerlere gönderiyorlar son dönemde, çelsi ve sevilla

bu arada son dönemde moda olan grafik analizi var, yuvarlak içinde oyuncunun o ligdeki durumunu gösteriyor

onu bulmak lazım , daha doğru bir yöntem oyuncuyu değerlendirmek için

tm de oyuncu profiline bakarken şu dikkat çekti, şaşırmıştım, oyuncu ile en son sözleşmesini madrid 2017 de yapmış, tam 9 yıllık anlaşma (malum tm de oyuncu ile yapılan ilk ve son sözleşmeler yazılıyor )

oyuncunun maaşı niye bu kadar çok diye kıllanmıştım, yoksa madrid son 4 yılda az süre verdiği oyuncu ile bu maaşlara anlaşmazdı

The coveted Atlético Madrid midfielder Saúl Ñíguez has signed a new nine-year contract – one of the longest in football history – that will run until June 2026

2017 haberi , saul prime döneminde ve yüksek potansiyel iken 23 yaşındayken madrid 9 yıllık uzun süreli ve bol maaşla oyuncuyu kendisine bağlıyor

tabi madrid prime döneminin 28 yaşlarında biteceğini hesap edemiyor, tabi bunda bence simione nin oyuncuların fiziklerini hunharca kullanması olayıda var, simione ile çalışan oyuncuların fiziği amiyane tabirle şak diye birden düşer, aşırı yüklemeler olduğu için ve bu yıllarca devam ettiği için

yani saul ün maaşının madride de yüksek olmasının nedeni 2017 de 9 yıllık sözleşme almasından kaynaklı, maalesef bu 9 yıllık sözleşmesinin son senesini bize çakıyorlar an itibariyle
                          TEKKEBALL

Yorum

Çalışıyor...
                          X