Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

olayın tekke ile alakası yok bence

balık baştan kokar demişler

erdo nedeniyle benim gibi forumda hem teknik direktörlük hemde başkanlık yapacak bir teknik direktör gelmediği sürece bu işler düzelmez aga

arda turan şaktara gitti, sadece teknik direktörlük yapıyor, projeyi ise başkan ve sportif direktör yapıyor

bugün tekke şaktara bodo ya slavia ya gitse çok kısa sürede fark yaratır, çünkü onların bir kulüp projesi var, saha içinde ise doğru teknik adamı bulduklarında yol alıyorlar

arda turanın erdo nun başkan olduğu bir takıma gittiğini düşünün, başarısız olma ihtimali çok yüksek olurdu

fatih tekke zaten harika bir teknik direktör ,onda şüphe yok, ama erdo gibi bir başkan olduğu sürece başarılı olma ihtimali çok düşüyor

misal fatih terim başkanlıkta yapıyordu gs de, zararda karda ettirse kendisi yaptırıyordu, tekke nin böyle bir profil olduğunu saul haberlerinden sonra düşünmüyorum,

başkan+teknik direktör profilleri kulübüde düşünerek menejer çakmasının önüne geçer ve veto eder

ben tekkenin sadece saha içini düşünerek hareket ettiğini söyleyebilirim, haliyle saul un menejerler tarafında saviç gibi kulübe çakılması vakıasına ses çıkarmaz

misal şaktar saul benzeri transfer yapmıyor, arda turanın kafası çok rahat, kulübüm bana gene yeni bir wonderkid bulmuş diye seviniyordur transferlerde

kulüp projesi çok önemli bence , teknik direktör projesinin başarıya ulaşması için bu önemli

özetle başkan erdo iken sadece iyi teknik direktör olması yetmiyor, o iyi teknik direktörün aynı zamanda başkanlık yapması lazım, tekke de maalesef o profil yok, ha olması gerekir mi , sanmıyorum

arda turanda da başkanlık profili yok, iyi yönetilen bir kulüpte çalışıyor olması yeterli başarılı olması için
    Sikan transfer olduktan 2 ay sonra ıskartaya başkan tarafından mı çıkarıldı? Yarın Slavia'ya gitsin Diouf'u beğenmiyorum sol bek alalım, Zafeiris gitsin bana yeni orta saha desin Çek 2. ligine gönderirler direkt.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs fb nin borcu 13 bizimki 3 milyar TL
      başarı mı bu ag
      Şunu başarı proje plan olarak satıyor it ya
      Çöpe attığı milyarların karşılığını kulübü ele muhtaç ederek karizmasını bitirerek taraftarı kahr ederek verdi, borcu yerinde saydırdı diye alkış bekliyor ipne ya
      zaten sene sonu gene 5 milyar olur ama ortada takim yok.
      Para harciyacaksan kaliteye harca.Lundström vs feslerine degil.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dorukhan‘ın çürük olduğunu söylemek bayağı iddialı halbuki şampiyonluk senemizin kritik oyuncularından biriydi..

dedim ya şampiyonluk birçok şeyi görmememize neden oldu diye

zaten hemen sonra kopenhag maçları ve avrupa maceramızda gerçeklerle yüzleştik

Das sind die Leistungsdaten von Dorukhan Toköz vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

dorukhanın son 3 yılda aldığı dakikalar ve şu anda boşta

başarı analizini doğru yapmak lazım

bende gerçek başarı analizi yapıyorum skorlardan bağımsız olarak , haliyle 18-20 arası ile 20-25 arasını ayrı değerlendiriyorum

ha yanlış anlaşılmasın, 18-20 arası herşey mükemmel değildi ama doğru işler çok daha fazlaydı, maaş bütçesi düşürüldü,genç oyuncular takıma girdi,iyi scout transferleri oldu, vakayeme sörlot vs, güzel oyun oynandı,

olumsuzluklar : ünal hocanın gereksiz şekilde devre arası gönderilmesi, sturidge obi mikel tarzı 1-2 çürük transfer yapılması vs , ağaoğlunun maç sonlarındaki gereksiz açıklamaları

belkide ağaoğlunun en büyük hatası paralı yönetici olan erdo yu yönetimine alması oldu, oysa ağaoğlu pekala proje yaparak değirmeni döndürebilirdi maddi olarak

aslında aynı vakıayı bjk de yaşadı kısa bir süre önce, paralı yönetici olan hüseyin yücel başkan olmak istedi, kulüp içi darbe ile, seçimlerde kaybetti

paralı yönetici parasız başkan olayı sıkıntılı bir vakıa, parayı veren düdüğü çalar hesabı oluyor sonra
        TEKKEBALL

Yorum

• Saul niguez hamsik etkisi yapmaz.kariyeri paraşütsüz düşüyor son yıllarda ayrıca hamsik kadar üst düzey bir adam değil,inş olmaz…
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• YENİ GELİŞME: Dragus’un Eyüp’e transferinde pürüz çıktı. Oyuncu şu an Trabzon’a geliyor, takımın kampına katılacak. Anlaşma olması halinde ise yeniden İstanbul’a dönecek.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Eyüpspor, Melih Kabasakal için kiralık Dragus'un yanında 250 bin Euro talep edince Trabzonspor transferden vazgeçti. Eyüpspor bonservis beklentisini sıfırlamazsa transfer gerçekleşmeyecek diyorlar ama biraz inseler yine okeyler bizimkiler maalesef.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• ÖZEL - Kopenhag Sikan için 4 Milyon Euro bonservis 1 Milyon Euro bonus şeklinde teklifte bulundu fakat kabul görmedi. Trabzonspor'un 7 Milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi var.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Gençlerbirliği yıllarca borçsuzlukla övündü. Sivasspor ligde borçsuz tek kulüptü. Sonları malum. Ekonomi ayrı şey sportif başarı ayrı şey. Borçsuzluğu başarı diye kimse bize yutturmaya çalışmasın, burası Trabzonspor. Borç kapattın diye madalya bekleme, adam gibi takım kur.

Yorum

• Sezon içinde otuz yaşına girecek olan ve bu yaşa kadar Süper Lig düzeyinde elli maça çıkmış oyuncunun peşinden koşuyorlar.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ulan yarın kamp başlayacak 1 tane adam akıllı topçu alamadılar aynı kadro ile devam ediyoruz, sizi Allah bildiği gibi yapsın emi!!! Şu takıma 3 senedir adam akıllı bir 8 alamadılar, Okay-Lundstram-Mendy-Ozan kurtarır sizi, kafayı yememek elde değil sürekli yazıp duruyorum şunu!!! Kafasız, akılsız, iş bilmez adamlar bu zamana kadar ne yaptınız adam akıllı 2 taneyi de geçtim bir tane 8 bulamadınız mı??? la hani siz sabahtan akşamlara kadar maç izlemiştiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz kardeşim siz yeter lan !!! bıktım artık vıttırı vızzık takımlara yenilmekten orta sahada işe yaramaz beş para etmez adamları izlemekten!!! Hocam bak artık yeter masaya yumruğunu vur aldır şu topçuları rezil olmak istemiyoruz.
                      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ÖZEL - Kopenhag Sikan için 4 Milyon Euro bonservis 1 Milyon Euro bonus şeklinde teklifte bulundu fakat kabul görmedi. Trabzonspor'un 7 Milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi var.
                        Bence süper teklif düşünmemiz bile yanlış ama neyse
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Enes Başkaya60 arkadaşa gazeteci rozeti ekleyin..benim gibi sosyal medya kullanmayanlar için ilaç..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Enes Başkaya60
                            Enes Başkaya60 yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Eyvallah kral da gerek yok öğrendiğimiz duyduğumuz kadarıyla paylaşıyoruz. 🙏🙏

• Enes Başkaya60
                            Enes Başkaya60 yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Eyvallah kral da gerek yok öğrendiğimiz duyduğumuz kadarıyla paylaşıyoruz. 🙏🙏

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence süper teklif düşünmemiz bile yanlış ama neyse
                          Sikan eğer Kopenhag gibi bir takıma giderse patlama yapar. Oyun stili tamamen örtüşüyor. Biz de başımızı duvarlara vururuz.

Yorum

• enteresan bir hikaye daha

melih kabasakal

Melih Kabasakal, 29, aus Türkei ➤ Eyüpspor, seit 2022 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 700 Tsd. € ➤ * 18.02.1996 in Sinop, Türkei

2014 te 18 yaşında iken samsunspor alt yapısından trabzonspor alt yapısına transfer olmuş

kiralık maceralarından sonra 2018 de 22 yaşında iken erokspora tapusuyla vermişiz

tahminim kiraladığımızda alt liglerde oyuncuyu kimse izlememiştir, gelişimi nasıl diye

Das sind die Leistungsdaten von Melih Kabasakal vom Verein Eyüpspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

oyuncu 29 yaşında ve 18 yaşında aldığımız oyuncuyu 29 yaşında geri alıyoruz, çoh enteresan

eskihellaç ında hikayesi benzer, 1461 de başlıyor kariyeri , 15-16 sezonu

Das sind die Leistungsdaten von Mustafa Eskihellaç vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

2024 te geri dönüyor

aslında 2 milyon avro maaşlarla barisiç lundstram alacağına aynı işi 500 bin avro ile yapan melih eskihellaç tarzı yerli oyuncuları değerlendirmek lazım idi

yabancı oyuncu hayranlığı nedeniyle maaş zararına uğruyoruz, eskihellaç ı izliyoruz, gayet iyi oyuncu, ve düşük maliyetli

bu arada melih hem osman zeki hocanın hem tekkenin hemde arda turanın süre verdiği oyuncu, oyuncuyu scout gözüyle izlemedim

orta saha merkezde aldığımız topçulara bakın, mendy jabol lundstram ozan okay , maaş ve bonservis olarak büyük zarar

arda turan bize karşı melih midjö orta saha ikilisi ile çıkmış, ikiside beleşe oynayan bonservis verilmeyen oyuncular

Das ist der Spielbericht zur Begegnung Eyüpspor gegen Trabzonspor am 01.09.2024 im Wettbewerb Süper Lig

demekki lundstramlara 2 milyon avro maaş vermeye gerek yok aga
                            TEKKEBALL

Yorum

• Kariyeri aşağı gitmeyen Niguez’i nasıl alacaksın Allah aşkına? Öyle yazılar yazılıyor ki sanki başka takımdan bahsediliyor.

Taraftarın borçsuzlukla birlikte genç takımla namağlup şampiyonluk beklentisi iyice tavan yaptı.

Birisi genç oyuncu ister. Diğeri yabancı olmasın der. Ötekisi tecrübeli yabancı ister. Berikisi altyapı oyuncularını ister.

3 yıldır tepe aşağı gidiyorsun, bir de kariyeri aşağı gidiyor diye Niguez’i beğenmiyorsun.

Yorum

• gabriel omar
                                gabriel omar yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Beğenmemek değil aslinda da herkes mental sorunları var diyor. Ben bilmiyorum acikcasi ama boyle sorunları varsa yüksek maliyetle kumar olmaz mı ?

Öteki dedikleriniz de haklısınız taraftarın beklentisi karmaşık. Hem genç olsun, hem ucuz olsun, hem de tak çalıştır adam olsun takım kafaya oynasın isteniyor da bu işlerin hepsi bir anda olmuyor işte. Beklentiyi doğru belirlemek lazım.
                            Çalışıyor...
                            X