İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs fb nin borcu 13 bizimki 3 milyar TL
başarı mı bu ag
Şunu başarı proje plan olarak satıyor it ya
Çöpe attığı milyarların karşılığını kulübü ele muhtaç ederek karizmasını bitirerek taraftarı kahr ederek verdi, borcu yerinde saydırdı diye alkış bekliyor ipne ya
Para harciyacaksan kaliteye harca.Lundström vs feslerine degil.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dorukhan‘ın çürük olduğunu söylemek bayağı iddialı halbuki şampiyonluk senemizin kritik oyuncularından biriydi..
dedim ya şampiyonluk birçok şeyi görmememize neden oldu diye
zaten hemen sonra kopenhag maçları ve avrupa maceramızda gerçeklerle yüzleştik
Das sind die Leistungsdaten von Dorukhan Toköz vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
dorukhanın son 3 yılda aldığı dakikalar ve şu anda boşta
başarı analizini doğru yapmak lazım
bende gerçek başarı analizi yapıyorum skorlardan bağımsız olarak , haliyle 18-20 arası ile 20-25 arasını ayrı değerlendiriyorum
ha yanlış anlaşılmasın, 18-20 arası herşey mükemmel değildi ama doğru işler çok daha fazlaydı, maaş bütçesi düşürüldü,genç oyuncular takıma girdi,iyi scout transferleri oldu, vakayeme sörlot vs, güzel oyun oynandı,
olumsuzluklar : ünal hocanın gereksiz şekilde devre arası gönderilmesi, sturidge obi mikel tarzı 1-2 çürük transfer yapılması vs , ağaoğlunun maç sonlarındaki gereksiz açıklamaları
belkide ağaoğlunun en büyük hatası paralı yönetici olan erdo yu yönetimine alması oldu, oysa ağaoğlu pekala proje yaparak değirmeni döndürebilirdi maddi olarak
aslında aynı vakıayı bjk de yaşadı kısa bir süre önce, paralı yönetici olan hüseyin yücel başkan olmak istedi, kulüp içi darbe ile, seçimlerde kaybetti
paralı yönetici parasız başkan olayı sıkıntılı bir vakıa, parayı veren düdüğü çalar hesabı oluyor sonraTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Gençlerbirliği yıllarca borçsuzlukla övündü. Sivasspor ligde borçsuz tek kulüptü. Sonları malum. Ekonomi ayrı şey sportif başarı ayrı şey. Borçsuzluğu başarı diye kimse bize yutturmaya çalışmasın, burası Trabzonspor. Borç kapattın diye madalya bekleme, adam gibi takım kur.
- Beğen 2
Yorum
-
Ulan yarın kamp başlayacak 1 tane adam akıllı topçu alamadılar aynı kadro ile devam ediyoruz, sizi Allah bildiği gibi yapsın emi!!! Şu takıma 3 senedir adam akıllı bir 8 alamadılar, Okay-Lundstram-Mendy-Ozan kurtarır sizi, kafayı yememek elde değil sürekli yazıp duruyorum şunu!!! Kafasız, akılsız, iş bilmez adamlar bu zamana kadar ne yaptınız adam akıllı 2 taneyi de geçtim bir tane 8 bulamadınız mı??? la hani siz sabahtan akşamlara kadar maç izlemiştiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz kardeşim siz yeter lan !!! bıktım artık vıttırı vızzık takımlara yenilmekten orta sahada işe yaramaz beş para etmez adamları izlemekten!!! Hocam bak artık yeter masaya yumruğunu vur aldır şu topçuları rezil olmak istemiyoruz.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖZEL - Kopenhag Sikan için 4 Milyon Euro bonservis 1 Milyon Euro bonus şeklinde teklifte bulundu fakat kabul görmedi. Trabzonspor'un 7 Milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi var.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Enes Başkaya60 arkadaşa gazeteci rozeti ekleyin..benim gibi sosyal medya kullanmayanlar için ilaç..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence süper teklif düşünmemiz bile yanlış ama neyse
- Beğen 1
Yorum
-
enteresan bir hikaye daha
melih kabasakal
Melih Kabasakal, 29, aus Türkei ➤ Eyüpspor, seit 2022 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 700 Tsd. € ➤ * 18.02.1996 in Sinop, Türkei
2014 te 18 yaşında iken samsunspor alt yapısından trabzonspor alt yapısına transfer olmuş
kiralık maceralarından sonra 2018 de 22 yaşında iken erokspora tapusuyla vermişiz
tahminim kiraladığımızda alt liglerde oyuncuyu kimse izlememiştir, gelişimi nasıl diye
Das sind die Leistungsdaten von Melih Kabasakal vom Verein Eyüpspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
oyuncu 29 yaşında ve 18 yaşında aldığımız oyuncuyu 29 yaşında geri alıyoruz, çoh enteresan
eskihellaç ında hikayesi benzer, 1461 de başlıyor kariyeri , 15-16 sezonu
Das sind die Leistungsdaten von Mustafa Eskihellaç vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
2024 te geri dönüyor
aslında 2 milyon avro maaşlarla barisiç lundstram alacağına aynı işi 500 bin avro ile yapan melih eskihellaç tarzı yerli oyuncuları değerlendirmek lazım idi
yabancı oyuncu hayranlığı nedeniyle maaş zararına uğruyoruz, eskihellaç ı izliyoruz, gayet iyi oyuncu, ve düşük maliyetli
bu arada melih hem osman zeki hocanın hem tekkenin hemde arda turanın süre verdiği oyuncu, oyuncuyu scout gözüyle izlemedim
orta saha merkezde aldığımız topçulara bakın, mendy jabol lundstram ozan okay , maaş ve bonservis olarak büyük zarar
arda turan bize karşı melih midjö orta saha ikilisi ile çıkmış, ikiside beleşe oynayan bonservis verilmeyen oyuncular
Das ist der Spielbericht zur Begegnung Eyüpspor gegen Trabzonspor am 01.09.2024 im Wettbewerb Süper Lig
demekki lundstramlara 2 milyon avro maaş vermeye gerek yok agaTEKKEBALL
Yorum
-
Kariyeri aşağı gitmeyen Niguez’i nasıl alacaksın Allah aşkına? Öyle yazılar yazılıyor ki sanki başka takımdan bahsediliyor.
Taraftarın borçsuzlukla birlikte genç takımla namağlup şampiyonluk beklentisi iyice tavan yaptı.
Birisi genç oyuncu ister. Diğeri yabancı olmasın der. Ötekisi tecrübeli yabancı ister. Berikisi altyapı oyuncularını ister.
3 yıldır tepe aşağı gidiyorsun, bir de kariyeri aşağı gidiyor diye Niguez’i beğenmiyorsun.
- Beğen 1
Yorum
-
Beğenmemek değil aslinda da herkes mental sorunları var diyor. Ben bilmiyorum acikcasi ama boyle sorunları varsa yüksek maliyetle kumar olmaz mı ?
Öteki dedikleriniz de haklısınız taraftarın beklentisi karmaşık. Hem genç olsun, hem ucuz olsun, hem de tak çalıştır adam olsun takım kafaya oynasın isteniyor da bu işlerin hepsi bir anda olmuyor işte. Beklentiyi doğru belirlemek lazım.
Yorum