Kamp bitecek ve neredeyse lig başlayacak bir kaç hafta kaldı.Halen daha orta saha transfer yapacak.Sonra erto'dan gelde ligde başarı bekle.Ya bu erto'ya Barcelona'yı verseler ve bide yanına 1 milyar dolar transfer bütçesi verseler.Bu erto başarısız olmanın yolunu bulur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mevzu Niguez’in alınıp alınmaması değil, taraftarın beklentilerinin anlamsızlığı. Kaldı ki kariyeri aşağı gittiği yok. Ben beğenmiyorum dersin anlarım da birisi sakat demiş, adamın sakatlığı yok kafadan sallıyor yani.
Genç dinamik takım istiyorsun ama aynı zamanda ucuz da olsun istiyorsundur böyle bi takımımız olmayacak bunu bilmek lazım. 40 yılda bir anca.
Kendimize bakmadan çok şey istiyoruz, sen kıçı kırık konferansa bile gidemiyorsun, 3 yıldır yoksun ama alacağımız oyuncular hem iyi olsun hem de ucuz olsun. Yok öyle bir dünya onu diyorum
Yönetim ve td’den bir an önce kurtulmalıyız.
mesela,
Kendimize bakmadan çok şey istiyoruz diyorsun,
Çok şey istemiyoruz ki, sakata, kafası kırığa, vasatlara çok para vermeyin diyoruz, nasıl olsa bi başarı yok bari Pedro,Batagov,Pina türü otuncular alın belki tutar diyoruz.
Konferansa bile gidemiyoruz diyorsun,
Evet gidemiyoruz bende onu diyorum, Lundstram a, Okay a, Ozan a, Mendi gevşeğine, Cham minnoşuna 2 şer milyon verirsen, Sikan a 6 milyon verip bu çöp dersen, ne olduğu belirsiz Brezilyalıya 5 milyon verirsen gidemeyiz tabi,
çelişki dediğim şu,
Son satırında ne güzel demişsin,
Yönetim ve FT den kurtulmalıyız,
İşte bunlar camiayı malamat ettiğinden taraftar da boş dolu konuşur işte,
Herkes başkan olur, herkes hoca olur.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu senenin en iyi transferi Folcarelli. Bak bunu kolay kolay yazman ben bilen bilir. Folcarelli için seneye en az 10-12 milyon euro teklifler konuşulacak. Ben topçunun topu sürmesinden anlarım ne mal olduğunu. Folcarelli büyük futbolcu.
Yorum
-
Mevzu Niguez’in alınıp alınmaması değil, taraftarın beklentilerinin anlamsızlığı. Kaldı ki kariyeri aşağı gittiği yok. Ben beğenmiyorum dersin anlarım da birisi sakat demiş, adamın sakatlığı yok kafadan sallıyor yani.
Genç dinamik takım istiyorsun ama aynı zamanda ucuz da olsun istiyorsundur böyle bi takımımız olmayacak bunu bilmek lazım. 40 yılda bir anca.
Kendimize bakmadan çok şey istiyoruz, sen kıçı kırık konferansa bile gidemiyorsun, 3 yıldır yoksun ama alacağımız oyuncular hem iyi olsun hem de ucuz olsun. Yok öyle bir dünya onu diyorum
Yönetilemeyen ve iletişimden noksan bir kulüp var ortada.
Çelişki ve anlamsızlık orada.
Ekonomi kötü diyorlar eyvallah o zaman Ağaoğlunun ilk dönemi gibi Zargo Toureler,Amiriler,Ekubanlarla ve altyapıdaki oyuncularla oynayalım,kimse ses etmez.
Ama sen ekonomi kötü diyorsun iki yılda 60 milyon euro harcamışsın. Kariyerinin sonuna gelmiş Visca,Nwaka,Savic,Lundstram,Ozana milyon eurolar döküyorsun.Göndermek istediğin her futbolcuyla fesih ediyorsun.
Koskoca Trabzonspor başkanlık makamı 2 senedir şehir şehir özel uçak kaldırıyor,oyuncuyla anlaşamadık diye geri dönüyor.
Eylemler ve söylemler bambaşka yere gidiyor, itibar-güven-iletişim-pazarlama hepsi dibe doğru çakılıyor.
Bütün sorun en üstte.
60 m euro para harcayıp bu sportif başarısızlık,plansızlık kabul edilemez.
Sportif bir aklın olsa bu bütçelerle yarışabilen,Avrupada belli bir noktaya ulaşabilen genç ve gelecek vaadeden bir takım kurabilirsin.
Ekonomim kötü para harcamam diyorsan da Ağaoğlu ilk dönemi gibi 5 m euro harca maksimum,maaş bütçeni 15-20 m euroya çek. Kimse bir şey beklemesin, destek olsun.
Harcanan paraların,maaşların,fesihlerin farkında değil yönetim.
İsyan ve tepki buna.
Konferans liginde köy takımına elendik ya girin bakın ilk 8e giren takımların bütçelerine hepsinden daha fazla harcamamız var.
Bahane duymaktan sıkıldım. Yönetilememekten,akılsızlık,plansızlıktan sıkıldım.
Boş hamaset, medyada yalakalık vs. can sıkıyor artık.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
- Beğen 1
Yorum
-
Benim söylediklerimle senin söylediklerinin arasında benzerlik yok. Senin söylediklerine katılmayan zaten yoktur.
Ben taraftarın tutumundan bahsediyorum. Yazdığım yazıyı anlamamışsınız.
Adam diyor ki Saul bitik niye alıyorsunuz. Bitik olduğunu varsayalım, ee kardeşim bitin olmayan Saul’ü nasıl alacaksın ? Noname isim gelse ben dahil yangın yaparız. Birisi altyapıya şans verelim diyor. Diğerisi ne altyapısı diyor.
Hiçbir başarın yokken ne bekliyorsun?
-
dün geceden beri aralıksız 3 tane 15 temmuz paylaşımı var. daha biz hangi takımlarla hazırlık maçı oynayacağımızı bile bilmiyorken iş başka konulara gelince peş peşe paylaşımlar yapıyorlar. yine birilerinin yaranma peşindeler. kulübün kimler tarafından yönetildiğini görüyoruz. bide bizim taraftarlar ertuğrul doğan'In uçağını takip ediyor. yok arabistan' gidiyormuş, yok nice'e inmiş. alın size transfer. yazık.
- Beğen 1
Yorum
-
Kulübün borçsuz olması sürdürülebilir ekonomi falan tabi çok önemli şeyler ama ligin 4. Haftasında havlu atınca değeri kalmıyor yani bu sezondan beklentim Ünal Karaman dönemindeki TS enerjisi keyifli oyun alt yapıdan yeteneklere fırsat verilmesi düşük maliyetli iyi oyuncular yıldız 8 vs ama elimizde Salih Malkoçoğlu varken Melih Kabasakalı gözüne kestiren bir Fatih Tekke görüyorum aşırı üzücü bir durum Allah sonumuzu hayır etsin ligi 49 puanla 8. Bitireceğiz
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim söylediklerimle senin söylediklerinin arasında benzerlik yok. Senin söylediklerine katılmayan zaten yoktur.
Ben taraftarın tutumundan bahsediyorum. Yazdığım yazıyı anlamamışsınız.
Adam diyor ki Saul bitik niye alıyorsunuz. Bitik olduğunu varsayalım, ee kardeşim bitin olmayan Saul’ü nasıl alacaksın ? Noname isim gelse ben dahil yangın yaparız. Birisi altyapıya şans verelim diyor. Diğerisi ne altyapısı diyor.
Hiçbir başarın yokken ne bekliyorsun?
Aynı takımdan Arda ve Savic güzel örnek bence.Atletinin o günlerini hatırlıyor herkes ama çok eski. Futbolda dün yok. Arda ve Savicin son yılları gibi olur büyük ihtimal.
Yine bahsettiğimiz noktaya geliyor.
Saul yıllık 3,5-4e yakın yıllık maliyeti olur aynı Savic gibi.
Sonra al eline fesih,güle güle.
Bu riske girmeye değer mi ? Hadi tutsun diyelim ne kazanacağız. 3. olduk. O kadar.
Bunun yerine bonservis verelim belki satabileceğimiz bir potansiyel yakalarız. Çünkü bu paranın geri dönüşü yok. Ha şampiyonluğa oynarsın böyle bir riske girersin. Ama öyle bir ihtimal de yok. Biz kadro yapılanması oluşturmaya çalışıyoruz.
Taraftar istediği kadar yangın yapsın. Doğru profile gittiğin,planlamanı yaptığın sürece sorun yok.
Batagov,Pedro mesela doğru örnekler.
Senin dediğin noktaya katılmıyorum. Oyuncu bulursun,bulmak zorundasın. İstanbul takımlarıyla yarışmak için farklı olmak zorundasın.
Ekubanı,Sorlothu,Nwakameyi nasıl bulduysan yine bulacaksın.
Saul bulma,Atiba bul.
Sizin dediğiniz gibi hem ucuz olsun hem iyi olsun öyle bir dünya yok mantığına katılmıyorum.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
- Beğen 1
Yorum
-
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Ayrıca stoperde orta saha görmek istemiyorum.
Oyunu geriden kuracağım ayağına Okay, Lundstram, Mendy hatta Salih hepsini stoperde oynattı. Şu rezilliğe birisi dur desin.
İşin komiği 2.5 milyon verdiği stoper yedek kulübesindeydi bu adamlar stoper oynarken.
Kulüpte bi tane doğru yok kafayı yersin
- Beğen 2
Yorum
-
Teklic i Erzurum u gördü diye kadroya almamışlar.. zaten bu kadro ancak turistik gezi yapar.. Yumlu ya deyin sizi gezdirsin imkan varsa onu alın takıma abilik yapar... seversiniz abileri.
😊😊
Ulan sizde hiç mi onur, gurur denilen vs şeyler yok 3 senedir anamız ağladı, gözlerimiz kanadı bu orta sahaları gördükçe hala 8 alamadınız, ulan yazmaktan bıkmadım ben aklıma geldikçe de yazacağım, ne yapmaya çalışıyorsunuz ne ???En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
Yorum