İlk olarak objek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Before Elvis There was Nothing
John Lennon
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrepin Diatta ismi yazılmaya başladı şimdide.
https://www.transfermarkt.com.tr/krepin-diatta/leistungsdaten/spieler/490426/plus/0?saison=2020
En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2021 de Bruge da baya iyiymiş. Ordaki performansına kanan Monaco 16.5 milyona almış bunu. Belçika liginde 1504 dakikada yani 16 - 17 tane 90 dakikada 10 gol 2 asist yaptı. Monaco ya transferinden sonra adam 4 yıldır top oynamıyor ama buna rağmen her nasıl oluyorsa transfermarktta 7 milyon değeri gözüküyor.
Güncel performans bilgileri Krépin Diatta (AS Monaco) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm MüsabakalarBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam sen şaşırdın galiba. Tekkeball diye bir şey duymadın mı? Jairzinho gibi bir yazarın imzası. Futbolu iyi takip edenler bilir. Alanyaspor'da ligin ikinci devresindeki maçların 64 ile 71nci dakikaları arasında topa en çok sahip olan ikinci takım olmuştu. Ayrıca İstanbulspor kariyerinde maçların son 32 dakikasında en az oyuncu değiştiren 4ncü teknik direktör olmuştu, elindeki kısıtlı kadroya rağmen. Tekke hocam bıraktıktan sonra Alanyaspor bu istatistiklerde ne yaptı herkes çok iyi biliyor. O yüzden bilip bilmeden konuşma.adamı ben de bizde yaptıklarını beğenmiyorum ama sen ve diğerlerinin dediğin kadar da değil. Tıpkı 2020 kasımında Eddie Newton yerine gelen Abdullah Avcı o dönemki 1-0 oyunu gibi oynuyoruz. Ama o dönem o kadroyu Avcı kurmamıştı mesela. Tabi bu dönemde rakipler o zamana göre daha güçlü Başarılı olsa dahi ben Tekke ile uzun süreli çalışılmasını istemiyorum. Anadoluda biraz daha pişmeli. Çğdaş atan, İlhan palut, Nuri şahin, Sami uğurlu, Şenol güneş gibi isimlerle devam edilmeli. Birinci öncelik Şenol güneş olmalı. Salak salak futbolcularla uğraşa uğraşa adam bıktı usandı kendi bıraktı görevi.
Yorum
-
Rakipler ofans oyuncuları,
TS- Muçi, Olaigbe, Zubkov, Çanak, Visca, Waka
GS- Sara, Barış Alper, Ahmet Kutucu, Leroy Sane, Yunus Akgün, Yusuf Demir,
FB- Asensio,Szymanski, Talisca, Kerem, Oğuz Aydın, Dorgeles Nene, İrfancan Kahveci,
BJK-Orkun Kökçü, Joao Mario, Cerny, Rafa Silva, Cengiz, Rashica
Varın gerisini siz düşünün, hiç bu kadar fark açılmamıştı.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakipler ofans oyuncuları,
TS- Muçi, Olaigbe, Zubkov, Çanak, Visca, Waka
GS- Sara, Barış Alper, Ahmet Kutucu, Leroy Sane, Yunus Akgün, Yusuf Demir,
FB- Asensio,Szymanski, Talisca, Kerem, Oğuz Aydın, Dorgeles Nene, İrfancan Kahveci,
BJK-Orkun Kökçü, Joao Mario, Cerny, Rafa Silva, Cengiz, Rashica
Varın gerisini siz düşünün, hiç bu kadar fark açılmamıştı.
Sol açık alternatifin 0. (Nwekame sakat)
Sağ açık alternatifin 0. (Visca'yı ben artık saymıyorum)
Sağ bek alternatifin 0.
Sol bek alternatifin oda 0 sayılır Arif var.
8 numaran 4 senedir yok.
Takımda yığınla 6 numara var.
Forvette Onuachu gittiği zaman adam akıllı alternatifin yok.
Takımı ligde tutan kalecini göndermişsin.
Takımın başına Trabzon düşmanı bir adam getirsen istese bu kadar kötü kadro planlaması yapamaz.
Bir an önce defolup gidersiniz inşallah ama öyle de değil ağlaya zırlaya.
Hoca 3-4 hafta sonra kovulacak zaten kolpacı çıktı gitti herif.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
36m euro kasaya girmiş, 1 tane özel oyuncu transferi yapamadılar. Kaleye çuvalla para verip Onana alıyorsan ön tarafa da bi zahmet yildiz oyuncu al.
Git bari bonservisi elinde olan İnsigne yi getir. Hamsik'in dostuysa yardımcı da olabilir, son dakika transferi lazim.
Insigne solda oynar 10'u da yedekler. Sterling gelmez bu belki gelir, adam hala boşta.
-----------jabol---oulai
----zubko---muci----insigne
---------------onachu
Çok iyi transfer olur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavrum kolpacı hoca Taha var Arda var Baniya var stoper için Samet Akaydın istiyorsun öyle mi???
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Futbol aklı için kulüpte görevlendireceğin kişilerin Trabzonsporlu olması şart değil..Şu an kulübün içinde futbol aklı var diye tutulan adamlar Kasımpaşa direktörü Serkan Reçber'in bile tırnağı etmeyecek adamlar..Bu konularda akademik eğitim şart bunu yıllardır yazıyoruz..Biz Şenol Güneş gibi Özkan Sümer gibi alaylı yetişmiş adamlarla bu işi kotardık ama şimdi biri toprakta diğerinin yaşı kemale ermiş halde iken yapacağımız tek şey akademimizden adam yetiştirmektir..
Uli Hoeneß: 2016/17 sezonunda yönetim kurulu başkanıydı.
Karl-Heinz Rummenigge: 2002'den 2021'e kadar yönetim kurulu başkanıydı.
Oliver Kahn: 2021'den Mayıs 2023'e kadar Bayern Münih'in CEO'suydu.
Bizde olurmu?
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kahvaltıda falan mı söyledi sana Samet'i istediğini?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kahvaltıda falan mı söyledi sana Samet'i istediğini?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- Numan Yerlikaya
- objek
- bilginsem
Yorum